Колко време оправяте косата си сутрин?

• 1 792
  • 48
  •   3
Отговори
# 45
  • София
Лизи, аз също се боядисвам се. Русо. Ходи наред пък бях червена. Иначе да съм бяла отдавна. Също няма отношение към съхненето. За 30 до 40 Мин е напълно суха. Когато я изкъпя преди събитие, докато се облека и гримирам и е перфектна.
Имам забележки към други части от тялото, но не и от косата си.

Боята може би не се отразява толкова, но аз имам много кичури, правени с блондор, и той прави косата страшно порьозна. Поема в пъти повече вода от нормален, нетретиран косъм.

# 46
За миене времето е много,косата ми е дълга ..сапунисвам от 2 до 3 пъти,след това балсами... На влажна коса нанасям още някакви неща ,сушенето също доста ме бави. Като цяло от вечерта правя прическа ,сутрин нямам такова време. Или я правя на едри плитки и косата ми става на вълни,или я къдря със сатенени ролки вечер. За прически не използвам топлина и уреди ,лакове и пяни също.От както имам дълга коса ми е по-лесно,късата коса за мене е по-трудна,по -претенциозна.

# 47
И да имам време, просто не съм кадърна да ѝ правя на косата нещо в продължение на 40 минути. Ще се чудя какво да правя, ако трябва да запълнят 40 минути с оправяне на коса. Може би затова не ми изглежда добре косата, хората повече време отделят на прическата си. А иначе сутрин и нямам време обичайно, като трябва с детето да излезем от вкъщи в 6:30-6:40, да нахраня кокошки, куче и котки, да пия кафе, да ходя по голяма нужда, да се изкъпя, зъби... И без това отива час и половина.

# 48
През цялата година независимо горещо или студено, суша косата си със сешоар. Моята коса е гъста, чуплива и дълга до раменете. Ако не се изсуша със сешоар, което ми отнема 10 минути, че се сдобия с пневмония. Замръзвам.с мокра.коса дори пред лятото. А да изляза с мокра коса, абсурд. Ще отида директно в болницата заради пневмония или менингит. Ами кекава съм и студенолива съм. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт