Избор на Airfryer - тема 5

• 22 968
  • 443
  •   1
Отговори
# 435
Имайте предвид за този модел, че вътрешната кошница е 5.2 литра. На мен ми е малка.

# 436
  • Paris, France
Уредите на Lidl са хубави и с 3г гаранция, но тя не включва избелено покритие. Покритието на техните си уреди (Silvercrest) не е много добро. Харесва ми, че вдига до 240°С, което е рядкост при европейските марки. Не ми харесва електронното въртящо се копче, което след време се разваля и това, че няма долен реотан, а за същите пари мога да си взема с долен реотан, но до 200°С. Аз не бих си го купила, но майка ми го харесва и би си го купила.

# 437
Уредите на Lidl са хубави и с 3г гаранция, но тя не включва избелено покритие. Покритието на техните си уреди (Silvercrest) не е много добро. Харесва ми, че вдига до 240°С, което е рядкост при европейските марки. Не ми харесва електронното въртящо се копче, което след време се разваля и това, че няма долен реотан, а за същите пари мога да си взема с долен реотан, но до 200°С. Аз не бих си го купила, но майка ми го харесва и би си го купила.

Кой модел с долен реотан препоръчвате?

# 438
  • Paris, France
Този много ми хареса и в момента е на добра цена, с безплатна доставка до България.
https://www.amazon.de/-/en/Cecotec-Cecofry-Grill-Smokin-Fryer/dp/B0G49H564C
Ако се развалинпървата година, влизате в чата на амазон, връщате го за тяхна сметка, връщат ви парите и си купувате нов уред.

# 439
Ще купувам фраер за подарък, чуденката ми е между _Instantpot Vortex 5,7l и същия, само че с филтър Odorerase...
С вторите е залято Метро и са на 100 евро, а този без филтър навсякъде е 140-160 ...
Къде е уловката с този филтър

# 440
За мултикукъри дали има отделна тема ? Чудя се какъв да си купя .

# 441
Уловката е, че филтърът се подменя често и трябва да купуваш. Не препоръчвам Инстант пот, на мен са ми бавни, но щом е за подарък...

П.П. Дописвам. Колежка има кукър на Инстант и е доволна, от други също съм чела добри отзиви по групите във фейса. Затова си мисля, че тази марка е добра в кукърите, но не и във фраерите. Мое мнение, разбира се.

# 442
Аз ще мисля този. Чудя се дали е добър, дали изобщо ми трябва. 😂 По-склонна съм на такъв тип фурничка, пред този с кошница.

# 443
Аз поръчах този https://www.amazon.de/dp/B0FFB76K4Q?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 в момент на умопомрачение обаче съм се объркала, че е dual blaze, а по описание се оказва само Турбо такъв. Опитах се да анулирам поръчката, но не стана, после се разтърсих и се оказа, че турбото даже е по-добро от дуал блейза и в крайна сметка си го чакам с настроение SatisfiedBowtie

Последна редакция: чт, 08 окт 2026, 13:53 от mamaLina

Общи условия

Активация на акаунт