Януарски сладури 11

• 16 498
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
  bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Здравейте и от нас   bouquet

Снеже, честито на патерица и мерси за почерпката

Алекс е 90 см и 13,5 кг. Според тукашните мерки е малко под средата, слабичък се води  Rolling Eyes

соти71 аз не съм ходила при ортопедите в Горна Баня, но съм била веднъж при доктор Драганов във Военна болница и съм с много добри впечатления от него  Peace

За училището ние с мъжът сме единодушни, че искаме Алекс да започне след рождения си ден (а не с предния набор)  Peace

# 92
Честито на всички празнуващи!!!/на патерица Embarassed/

Училище ли...лелееее Mr. Green- ние сигурно ще сме с пампата на дупагата още Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 93
  • Там някъде нейде !!!
Не се притеснявай и аз така си мислех пък един ден взе че цъфна при мен и вика пишам пишам . А сега като и сложа пампата вечер и като и се допишка крещи че се напикавала . Късмет в махането на памперса .  Wink

# 94
  • София
Училище ли...лелееее Mr. Green- ние сигурно ще сме с пампата на дупагата още Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Споко, Ева ще прави компания с шише с адаптирано мляко  baby_neutral

# 95
  • Sofia
Ние днес ходихме до зоологическата градина. Високата влажност и силното слънце доста ни умориха, но пък Тея добре се позабавлява.
Загубихме шапката на Тея и като се върнах да я търся 1-2 мин. след изчезването и вече явно някой я беше прибрал. Ако бише боклук там щеше да си стои с месеци, но играчка или дрешка се прибира моментално...

# 96
  • София , Монтана
Здравейте не съм ви писала от много време.Ние сме добре.Криси ходи на ясла.В началото е ходела с голямо желание но вече и е скучно там и сутрин не иска да ходи.Иначе през деня в яслата няма проблеми.Тя ходи на гърне още преди да започне  ясла но и сега като има непознати хора или сме на чуждо място не казва по някога.Иначе е любимката на директорката,постоянно я хвалят че може да се храни че пее играе хора.Направо е за детска градина но сигурно няма да я вземат в детската нали закона е такъв.За височината и не зная колко е но в детската са я мерили и е 13.500кг.

# 97
  • Sofia
Петя какъв е закона? Моята е на 30.01 и е записана в градината с деца от втората половина на миналата година и родените януари и февруари следващата. А и ако родител поиска да си пусне детето по-рано кой ще го спре!?

# 98
Габи от утре тръгва на градина, за да си апази мястото за есента.

# 99
Според  директорката ни, трябва да си бъдат с набора.Аз също искам от есента да го пуснат в първа група с набор 2004г.,но не знам дали ще се получи.Явно не е до закон,ами във всяка градина е различно.Сигурно,ако има много деца за първа група,няма да имаме шанс Sad Големият ми зор е,че при нас яслата ги извеждат само на едно балконче,а той е толкова щур,че скоро сигурно ще му писне.Ако не го преместят сте трябва да се мота на балкончето,чак до септември 2008г. Joy

# 100
Днес беше абитуриентския бал на сестра ми.
Ето малко снимки - http://dezygg.multiply.com/photos/album/9

# 101
  • София
Да ви е жива и здрава абитуриентката, Деси! Много е хубава, дано и да е много щастлива!

# 102
Здравейте момичета.
Днес съм в ролята на щъркул и се радвам да ви съобщя, че нашата Галка /която в понеделник имаше рожден ден/ в събота е родила МОМЧЕНЦЕ - 3,400 кг. и 50 см.
И двамата са добре и очакват да ги изпишат в най-скоро време.

# 103
  • Варна
Здравейте момичета.
Днес съм в ролята на щъркул и се радвам да ви съобщя, че нашата Галка /която в понеделник имаше рожден ден/ в събота е родила МОМЧЕНЦЕ - 3,400 кг. и 50 см.
И двамата са добре и очакват да ги изпишат в най-скоро време.

Супер  Grinning! Да и е жив и здрав Борис!
Галче-   bouquet  bouquet  bouquet! Ще чакаме да разказваш как мина и каката как прие събитието  Heart Eyes.

# 104
  • София
Честито, Галя, да ти е живо и здраво момченцето!

Общи условия

Активация на акаунт