Коледа 2025

• 88 526
  • 1 441
  •   2
Отговори
# 900
Скрит текст:
Миналата година бяхте споделяли рецепти за соленки! Бихте ли споделил че съм ги загубила .
Мими, тези бързи соленки правя у дома от години! Разкошни са!
Отгоре можеш да ги наръсиш с каквото искаш!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1168752
karzz, сиренето за тези соленки стържеш ли го или го натрошаваш?
Правила съм подобни с крема сирене, но с обикновено саламурено не съм, да си питам как е най-добре.

# 901
Тези соленки на karzz обраха овациите на работа, многократно съм ги правила.
Аз натрошавам сиренето, но обикновено не избирам много твърдо.

# 902
  • Czech Republic
Хора, не стигам да прочета, да се насладя, да харесам всичко! Всичко което показвате изглежда вкусно, прекрасно и е явно приготвено с много любов и старание! ❤️🫶
Толкова уютно и ухаещо е в тази тема!

От мен за сега меденки и медени селца за подаръци, макар вече да съм направила и доста други сладки, които обаче ми се иска да снимам заедно и затова все отлагам, защото още предстоят непечените видове.

# 903
Олеле, Боже! Каква красота!
Аз не съм почвала със сладките Bowtie няма шанс да ги направя толкова рано и да останат неизядени.

# 904
  • София
natalyna, останах без думи. Меденките ти са истински шедьовър!

# 905
  • Бургас
Кубратова, сиренето за соленките, ако е много твърдо може да се настърже. Аз обикновено го натрошавам, понеже после се разточва и не пречи, ако има по - големи парченца!
Натроши го на дребно!
Светкацичке, и моите колеги много ги обичат тези соленки и са ми ги поръчали за 5 януари да им занеса, наред с дежурната им монахиня Simple Smile

Наталина, ей това включване очаквах от теб! Уникални!

# 906
Наталина, изключителна красота и талант!
И благодаря - тази година бях решила за пръв път да рисувам меденки, ама добре, че навреме ме спаси Simple Smile
След това, което видя окото ми и усети душата ми, ръка няма да вдигна да кощунствам над меденките...

# 907
Наталина, каква красота! Аз, ако получа такива меденки и сладки, няма да ги ям, ами ще си ги гледам само!🫨

# 908
  • София
marchеva, ще направя КОЛЕДНИ ДАНТЕЛЕНИ БИСКВИТИ ( LACEYS) по твоята рецепта. Тъй като съветваш да се спазват грамажите, може ли да напишеш количеството брашно в грамове или колко да са пълни лъжиците, така че да не е твърде много?

# 909
  • Czech Republic
Много благодаря за милите думи!😍❤️🫶 Както повечето от вас знаят, аз украсявам меденки само за Коледа, Великден и Баба Марта. Рядко имам време и възможност за повече, затова и гледам да си "начеша крастата" по това време.  Имам много идеи и проекти, но за съжаление, резултата не винаги отговаря на представата. И къщичките ми са криви и линиите неравни. Но не се отказвам. Затова Кубратова , не се отказвай и ти и всички вие, които искате да опитате. В очите на хората около вас, всичко ще е красиво и вълшебно, защото сте вложили нещо от себе. 🥰

Още веднъж благодаря! 😘

# 910
Наталина, разбира се, че мога да пробвам и все нещо ще се получи, но си мисля, че работите, които изискват дар от Бога, трябва да се оставят на тези, които го имат - било рисуване, било музика, било декорация на меденки. Аз мога да си любителствам, не пречи, ама ще се насоча към неща, които считам, че умея повече - в тях ще бъда по-полезна. Дядо Боже ако рече да ми даде и ръка, ще се насоча към рисуване и декорация, ама в този живот не е дал. 

# 911
  • Czech Republic
Наталина, разбира се, че мога да пробвам и все нещо ще се получи, но си мисля, че работите, които изискват дар от Бога, трябва да се оставят на тези, които го имат - било рисуване, било музика, било декорация на меденки. Аз мога да си любителствам, не пречи, ама ще се насоча към неща, които считам, че умея повече - в тях ще бъда по-полезна. Дядо Боже ако рече да ми даде и ръка, ще се насоча към рисуване и декорация, ама в този живот не е дал. 

Сигурно много ще се изненадаш, но аз хич не мога да рисувам. Затова не правя лица и животни. Тук всичко е точки и чертички, които както писах, даже не са равни.❤️😘

# 912
Mikkey, peych, благодаря за смокините !

# 913
  • София
marchеva, ще направя КОЛЕДНИ ДАНТЕЛЕНИ БИСКВИТИ ( LACEYS) по твоята рецепта. Тъй като съветваш да се спазват грамажите, може ли да напишеш количеството брашно в грамове или колко да са пълни лъжиците, така че да не е твърде много?
В рецептата не са посочени грамажи на брашното, лъжиците са най-обикновени супени, не са препълнени, а нормално, но не са и изгладени, но заради теб ги измерих - 38 грама, ти ще сложиш 40 грама и си готова. 2 грама не е толкова от значение. Давай!

Нати и тук ще ти напиша - УНИКАЛНА СИ! Всяка година го пиша и ще продължавам, нямаш равна!  ..... и да ми запазиш, онези синичките нарисувани бисквитки, мои са! Ще ми отиват на холандските кухненски  буркани, същите са.  Бъди здрава!

# 914
  • София
Много благодаря, marchеva! Flowers Hibiscus Надявам се да се получат и да ги покажа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт