Коледа 2025

• 87 897
  • 1 439
  •   3
Отговори
# 1 410
Ужасни сте, значи smile3515. Бива ли да размятате такива вкусотии Hug. Добре, че за добро или лошо, ината ми е в повече, та за сега удържам фронта и не тичам към печката Joy.

Обърнатия сладкиш с кайсии беше любим на татко. Мама често го правеше, а в последствие и аз.

Сетих се и за един сладкиш, в който се редяха суха смес от равни количества грис, брашно и захар, настъргани ябълки и се заливаше с мазнина.

Хубаво ще е да има отделна тема за сладкиши. Такива, по-ежедневни и не много засукани Hands V.

# 1 411
Аз също бих се радвала да има такава тема,въпреки че правя няколко пъти в годината сладкиши.

# 1 412
  • Euskal Herria
Сега само трябва да се намери ентусиаст, който да я направи.

# 1 413
  • Бургас
Желаещ да направи темата има ли?

# 1 414
  • In transit
Ако няма мераклии, мога да я направя по-късно вечерта.
Трябва, който се захване да я прави, да огледа линковете с рецепти за сладкиши от тази тема и да ги добави в първия пост.

# 1 415
  • Бургас
Мики, ако имаш нужда от помощ - само кажи!

# 1 416
  • Русе
Мога да пусна тема за сладкиши. Някой ако има предвид точно заглавие на темата, да пише.

# 1 417
Въпреки че приключвам със сладкишите за сега (заради коментирания по - горе кантар), ще чета новата тема, защото ми е полезно да научавам нови неща от вас.
Преди имаше и тема за козунаците, благодарение на която се научих да правя. Предполагам, че тя си е отделна тема и пак ще има такава за тазгодишния Великден, а тази ще е само за сладкиши.

# 1 418
  • In transit
С Karzz започваме да правим темата, така, че по-късно очаквайте включване Simple Smile
Давайте идеи за заглавие.

# 1 419
  • Бургас
С поводи и без поводи - сладки изкушения за всеки вкус

Това от мен

И аз не обичам чийзкейк, такъв, какъвто е тук по заведенията, но този баския е уникален.

# 1 420
С Karzz започваме да правим темата, така, че по-късно очаквайте включване Simple Smile
Давайте идеи за заглавие.
Сладка тема - Карамела с дъх на карамфил и канела
И някакво пояснение от рода на - тема за десерти разни, раздумки сладки, приятни емоции и споделени рецепти...за празници и делници....

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 09:51 от Sysly

# 1 421
Ааа темата за Великденските козунаци си е отделна галактика 😍 благодарение на нея научих за козунака с три втасвания и жилави конци на Морена, с който обирам овациите вече 3та година 🫡❤️❤️❤️🤌 чакам я с нетъппение. Май правят и отделна тема за курабии?

Предложение: Сладкиши на бърза ръка и на сладки приказки в кухнята

# 1 422
Само заглавието да не е в стил "Ако няма римЪ, удари мЪ"
Не може ли да е просто "Сладкиши"? В няколко поста по-горе темата беше наречена така и на всички им стана ясно какво трябва да има в нея.
Освен това е добре да е дума, която директно да излиза при търсене в Гугъл, а не някакви метафорични или иносказателни названия.

# 1 423
Мога да пусна тема за сладкиши. Някой ако има предвид точно заглавие на темата, да пише.
На прима виста, като те прочетох, ми дойде в главата "Сладката страна на живота" Simple Smile
Ама ако е много енигматично и не разкрива точно съдържанието на темата, не го слагай.

# 1 424
"За любителите на домашни десерти"  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт