🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 6 976
  • 166
  •   8
Отговори
# 150
  • София
Струва ми се, че казаха, че Мая е направила втория чат с "готините".

# 151
Струва ми се, че казаха, че Мая е направила втория чат с "готините".

Аз пък чух, че май Бачорски го е направил. Не ми се връща да чуя пак, ако на някой му се върши тази работа...

# 152
  • софия
Тотално ви изпуснах последната седмица. Че даже не съм гледала и епизода, но за сметка на това си причиних Оля в Надкаст. Разкош, балсам за ушите ми. Гореше в играта и е един от любимите ми персонажи вътре. Всъщност, сега, като се замисля, почти всички ги харесвам и си давам сметка в каква месомелачка са напъхани и че с всеки епизод става все по-трудно за всеки.
 Отивам да пускам последния епизод и после да тръпна до утре вечер за следващия.
 Janelle, Оля е доста далеч от начинът по който мислиш ти. Тя буквално се е наслаждавала, като дете на възможността да играе играта. Дълбоко ме съмнява да таи лоши чувства към някой. Отишлa, раздала се на макс, изгоряла и доволна, че и се е случило. Вратата е затворена. От тук нататък ,единствено наслада от общите спомени с другарите от войната.

# 153
  • Другата България
За какъв чат става въпрос?
Извинявам се за въпросите, но нямам възможност да гледам.

# 154
  • София
Ако не се лъжа - във Вайбър, с всички участници в предаването. После един по един са започнали да го напускат и сега вече има нов, само с "готините" - като Оля и Ана-Мария били единствените, които участват и в двата чата.

# 155
В Маските падат Оля и Анна Мария казаха, че има и втори чат във вайбър - този на готините. Според мен е на необидените. 😁 Там се коментирали, смеели се и се подигравали един на друг. По мой спомен казаха, че Мая го е направила. Ако не ме домързи, ще върна и ще пиша с точност. 😁

# 156
Да ви питам нещо за правилата.
Значи сега Оля като коментираше при Деси, каза, че според нея сега на финалния етап, вместо да си пазаят разкритите предатели за накрая и да гонят праведни до тогава, щяло да е по добре да ги изгонят двамата предатели, и да си дадат обет, че повече никой от тях нямало да се съгласи да става предател, ако му предложат, и така да спечелят праведните...
Въпросът е, праведните имат ли право да откажат на Карамазов да станат предатели? Как така никой няма да приема?

# 157
  • София
Глупости са това на Оля.
Не знам как някой досега не го е споменал.
Трябвало да си дадат дума и да не стават Предатели. Ами то така ще подарят победата на Предателя, а кой ще го допусне, ще значи не счупване ами потъване...
Ако Праведен откаже Ултиматума, както агитира Оля, директно си заминава вкъщи.

# 158
  • София
Да ви питам нещо за правилата.
Значи сега Оля като коментираше при Деси, каза, че според нея сега на финалния етап, вместо да си пазаят разкритите предатели за накрая и да гонят праведни до тогава, щяло да е по добре да ги изгонят двамата предатели, и да си дадат обет, че повече никой от тях нямало да се съгласи да става предател, ако му предложат, и така да спечелят праведните...
Въпросът е, праведните имат ли право да откажат на Карамазов да станат предатели? Как така никой няма да приема?

Те няма да отказват на Карамазов, а на останалия предател. Тоест на едната маса гонят единия предател, вечерта другият трябва да вербува. Теоритично - да, може всички да му откажат, но тогава той би спечелил играта, защото всички отказали - автоматично биват убити. И предателят би останал последен в играта.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 16:56 от gg__

# 159
Оля каза, че Мая е направила чата, а АМ я поправи, че всъщност е Бачорски, а тя е само админ.

# 160
Да, Бачорски прави Чата на Готините, Мая е админ. В първия чат останали малко хора, но Анна и Оля присъстват и в двата.

# 161
Сигурна съм, че ще изгонят Жорката на кръгла маса. До сега каквато сюжетна линия дадат в промото - тази си се следва и в епизода. Нищо завоалирано. И доста тъпо.

# 162
  • Другата България
Глупости са това на Оля.
Не знам как някой досега не го е споменал.
Трябвало да си дадат дума и да не стават Предатели. Ами то така ще подарят победата на Предателя, а кой ще го допусне, ще значи не счупване ами потъване...
Ако Праведен откаже Ултиматума, както агитира Оля, директно си заминава вкъщи.
Наистина са глупости.
Ако това е “счупването“, наистина /ще/ си е типичния балкански прецедент.
И ако останалите праведни го знаят, следва много да си помислят, преди да се съгласят на нещо такова.
Но ще си е обрат. Blush
Макар и пародиен, разбира се.

# 163
Ясно, мерси. Викам си да не са вече други правилата към финалния етап. Като например останалият един предател, да има право вече да не вербува, а да рискува сам да играе, а пък ако го махнат, праведните да могат да откажат. Ама то така няма никаква логика. Ще седят едни праведни вътре и ще чакаме всички да свърши предаването...

На мен би ми бил интересен такъв формат, в който когато се изгони предател, да нямат право да вербуват нов. Когато хванат и последния, предаването свършва и праведните печелят. Ако успеят изобщо. Така и предателите няма да смеят да се издават и топят едни други, а и ще е по-справедливо за праведните, защото те иначе ловят предател, избира се нов, връщаме ги пак в първи клас.

# 164
Оля го каза това в друг контекст, по повод уговорката на Бачорски и неговата група, а не че по принцип трябва да стане така.

Общи условия

Активация на акаунт