🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 13 857
  • 436
  •   71
Отговори
# 180
Не изключвайте от възможностите победа за праведните, която не включва ВН. Thinking

Точно това очаквам да стане. Владо не съм го виждал на финал никога. Може и да стане, но бих бил изненадан.

Да, и аз мисля, че на финала ще им разкрият ролите при всяко отпадане и ще стане като в ирландската версия. Така праведните имат доста по-голямо предимство.

# 181
Надявам се да няма оракул в нашия сезон, не е лошо предимство(освен за предателя, ако го изберат), но като за първи сезон може би е рано. Иначе за Cat, освен че остана единствената жена, тя остана и единствената по-млада, а при предателите, забелязвам, че гледат да слагат поне един по-млад играч.

Честно казано се надявам да играят на сляпо на финала, за да им е една идея по-сложно на праведните.

Определено аз лично за себе си забелязах, че известните не са толкова навътре в играта, отколкото НЕизвестните. Имаха 5-6 кръгли маси само с изгонени праведни, а при нас предателите изгониха другите предатели. Доста повече очевидни неща се пропускат и не се коментират. Радвам се, че все пак продукцията ни е вложила доста средства и си личи старанието им. Един епизод на седмица ми е недостатъчен, но все пак ги разбирам, че искат да държат съспенса поне месец-два.

# 182
За който не е гледал ирландския сезон -
Скрит текст:
На финала останаха 3 праведни и 2 предатели. Праведните бяха сигурни, че другите двама са предатели, при което ги прогониха и след това трите праведни решиха да прекратят и да не прогонват повече. При нас очаквам да се случи нещо подобно, а именно
очаквам Мая да бъде прогонена на предпоследната кръгла маса, след която вече няма конклав, т.е. няма да има нов предател на нейно място, а Бачорски да бъде първият прогонен от финалната петица и останалите четирима праведни, които и да са, да прекратят играта. Joy

# 183
Айде да приключи сезонът и тогава да говорим провал ли е или не.
На мен лично не е спирало да ми е интересно.
Това, че вас ви е забавлявала враждата меджу първоначалните предатели (чета, че върви надолу от 6ти епизод), не значи, че всички сме така.

# 184
На мен също продължава да ми е интересно, но спрях да пиша в темата. Понеже някой се чудеше, че интереса спаднал, понеже вече не се пишело толкова тук.
Ами не, не ми е спаднал интересът, просто ми идва ту мач критиката, философстването, мрънкането, непрекъснатото сравняване с и възхваляване на чуждите сезони.

Просто само си чета понякога, лайквам някое мнение и до там.

# 185
Много се говори, че трябва втория сезон да е с неизвестни в публичното пространство. Обаче това, че не са ни извистни гарантира ли, че пак няма да влизат хора, които се познават помежду си, само дето ние няма да им хванем статиите.

# 186
Аз съм на мнение, че ВН би приел да стане предател и бих искала да видя такъв развой на събитията. Laughing

# 187
Според мен също би приел да е предател, особено ако види, че Бачорски е предателят. Видяхме вече, че при него стандартът е двоен. Ще има приказки за чест и дълг към отбора и хората, с които играе от самото начало и някак ще се опрвдае.

# 188
*stella
и аз, като теб.
Хайде да става 20.00 часа, че да се гмурна пак в психо битката.

# 189
За който не е гледал ирландския сезон -
Скрит текст:
На финала останаха 3 праведни и 2 предатели. Праведните бяха сигурни, че другите двама са предатели, при което ги прогониха и след това трите праведни решиха да прекратят и да не прогонват повече. При нас очаквам да се случи нещо подобно, а именно
очаквам Мая да бъде прогонена на предпоследната кръгла маса, след която вече няма конклав, т.е. няма да има нов предател на нейно място, а Бачорски да бъде първият прогонен от финалната петица и останалите четирима праведни, които и да са, да прекратят играта. Joy

Според мен ще е една маса по-късно - Мая на последната и Бачорски на огъня. Но и двата варианта са възможни, всъщност единствените възможни ако няма друг предател.
За ирландския финал не беше точно така, не знаеха със сигурност кои са, но разкриването на ролите още от последната маса много им помогна. Ако не бяха разкривали ролите, можеше да гласуват още или по друг начин. Затова казвам, че това много помага на праведните. Британският ВИП с абсолютна сигурност щеше да завърши по друг начин, ако разкриваха ролите. От друга страна неразкриването на роли също има минус - винаги се гонят чак до останали двама. Общо взето това е мощен инструмент на продуцентите да накланят везните на финала в една или друга посока.

# 190
Аз съм на мнение, че ВН би приел да стане предател и бих искала да видя такъв развой на събитията. Laughing
Най-вече заради това, как ще се обяснява и извърта, та да изглеждат действията му все така праведни и достойни както подобава на един истински Капитан Планета Smiley Smiley Smiley
Но си мисля, че няма да му го причинят, твърде ще се отдалечи от светлия образ, който му градят.

# 191
  • Стара Загора
Бачора направил "чат на готините"   Stuck Out Tongue Closed Eyes
А Мая е администратор на чата.

# 192
За ирландския финал не беше точно така, не знаеха със сигурност кои са, но разкриването на ролите още от последната маса много им помогна. Ако не бяха разкривали ролите, можеше да гласуват още или по друг начин. Затова казвам, че това много помага на праведните. Британският ВИП с абсолютна сигурност щеше да завърши по друг начин, ако разкриваха ролите. От друга страна неразкриването на роли също има минус - винаги се гонят чак до останали двама. Общо взето това е мощен инструмент на продуцентите да накланят везните на финала в една или друга посока.

Определено разкриването на ролята е голям плюс за праведните. Честно казано, за ирландския сезон останах с впечатлението, че Oyin & Vanessa надушиха мъжете предатели и единственото колебание беше дали Kelley ще се присъедини към тях при гласуването. А ако нямаше разкриване на ролята, очаквах във финалната тройка двете да прогонят и нея.

Споделям и аз мнението, че се гонят до последно, когато не се разкрива ролята. Ей така, за по-сигурно, да не би да е останал още някой предател.

# 193
Изненадващо за мен, подкастът с Оля ми хареса.
Затова пък този с Ана-Мария ми беше доста труден. Голямо самочувствие, спори за разни неща, спойлер пусна даже без да се усети. Нищо кой знае какво ново не чух да споделя, но устисках до края.
Довечера ще си оправя вкуса с новия епизод Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 16:23 от Saturday

# 194
Хареса ми подкаста с Оля, въпреки, че не я харесвам. Като спомена, че си изманифестирала Анна Мария ми стана ясно, защо не я харесвам.

След тази игра на предатели не мога да понасям Владо Николов и много искам Бачорски да спечели, за да му натрие носа.

Общи условия

Активация на акаунт