Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 27 082
  • 182
  •   15
Отговори
# 165
Ергенът
Шермин си тръгва на следващата церемония.
По собствено желание или?

# 166
Ергенът
Еее, неее 😲🤦🏻‍♀️

# 167
Ергена
А пак ли се връща

# 168
Биг Брадър:

Някой има ли инфо кой е излязъл от Къщата вече?

# 169
  • София
Ерген
Ш сама ли напуска или не получава отново роза от Кр?

# 170
Ако не получава роза, то скритият спойлер е, че хич не ѝ се отдава прането. 😀

# 171
Ергенът

Не знам подробности, Анна-Мария го каза директно в подкаста си. По принцип може би мъжете ще дават отново, защото в момента жените са с две повече и предвид, че остават 19 епизода и много събития, едва ли ще я мотаят още дълго тая церемония. С Людмила от Ергенът 1 коментираха, че са знаели какво се случва, но не са знаели как и им е било много интересно как така Краси е с Киара.

Също коментираха, че Петър си имал приятелка по време на предаването съвсем открито, не знам дали не зарязва Криси накрая точно с тази причина. Това, че те се разделят още в предаването, не го коментират там за първи път.

# 172
  • София
Ергенът

В последния епизод коментираха, че Виктория очаква Тихомир да ѝ даде роза, така че може би наистина мъжете ще дават.

# 173
Ергенът
Ехаа, ето за този спойлер влязох! Супер, нямам търпение. 😀

# 174
  • Мюнхен
Ергенът

В последния епизод коментираха, че Виктория очаква Тихомир да ѝ даде роза, така че може би наистина мъжете ще дават.

Да коментираха и че Киара само заради розата се прави на влюбена. Аз лично се надявам да е така и за да натрие носа на Анна, защото не ми се иска това симпатично за мен момиче да е хлътнало по това дърво.

# 175
Ергенът

Малее, а дано да е вярно наистина!
Тая наистина вече НЕ заслужава повече поле за изява, стига вече!
Прекалено много е нетърпима, дотам че вече повечето сцени с нейно участие ги скипвам.

# 176
Кой печели утре номинационната

# 177
феномените

# 178
Много лично става май. Траян и Миро се захапаха. Пекин и тя да не остане по-назад веднага и тя по Дино да завика.

# 179
ИВ
По 1 ли ще започнат да номинират за да останат на елиминация Калин и Ивайло? Иначе схемата на Ивайло беше добра .

Общи условия

Активация на акаунт