Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 425
  • 915
  •   1
Отговори
# 735
На тази снимка, май липсва Дино, значи той е първият отпаднал от финалната осмица.

# 736
На тази снимка, май липсва Дино, значи той е първият отпаднал от финалната осмица.
Всички 8 са на снимката.

# 737
ИВ
На коя снимка липсва Дино?
Точно 8 са на последната снимка.

# 738
ИВ
Ее убихте ми настроението. Бях се настроил,че Рада е първата отпаднала Sob

# 739
ИВ
Ее убихте ми настроението. Бях се настроил,че Рада е първата отпаднала Sob
Само предполагам, нали знаеш. 😊

# 740
  • Някъде там...
ИВ
Всичко е предположения. Основно Билянка е източникът на информация, базирана на активността им в ИГ, както и епизодични включвания от други хора. За Радостина като първа отпаднала писа някой друг, но не помня кой. За нареждането на местата от 5 до 8 имаме само предположения, това е. Аз по-горе бях пуснала подреждане, което съм си правила на базата на писаното тук. Не гарантирам че е правилно. Ужасно ми се иска и на мен Рада да си ходи днес, ще празнувам направо.

Може пък просто да са си подредили инвентара. Laughing

# 741
ИВ
До тук със спойлера че Николета е шеста  или Алекс е в топ три .Дано и за Фиков да е грешен 😂

# 742
ИВ
Е има шанс да се спасят дори и да са номинирани. Все още е възможно

# 743
Ив
Има шанс Рада да доминират и тя да си тръгне. За да са верни спойлерите и затова Николета да докарва до номер 5.

# 744
Ив
Има шанс Рада да доминират и тя да си тръгне. За да са верни спойлерите и затова Николета да докарва до номер 5.
Едва ли. Радостина има анулет и вероятно ще го използва, ако я номинират, така че вероятно Ники ще е срещу мъж. Освен ако Рада има как да отмени номинацията на Николета и сама да се озове там, но едва ли.

# 745
Да да Lilly вярно, че тя пък спечели от Ръждавичка анулета.

# 746
ИВ
Срещу кого ще се изправи Николетка?

# 747
ИВ
Срещу кого ще се изправи Николетка?

Ами вади слабите,и праща Алекс срещу Калин...уауу.. в голям филм се вкарах.

# 748
ИВ
Имам чувството, че ще номинират двама.  Обикновено първата елиминационна на финалистите е тройна.  Най-вероятно Алекс и Траян/Дино. И един от последните двама сигурно ще отпадне.  Ще гледат да добутат жените още малко според мен.
Така спойлера за Николета може да си остане верен

# 749
И сега как хем Николета ще е пета, хем Алекс ще е трети?
Срещу кого ще се изправи утре Николета или спойлерите пак са измамни?

Общи условия

Активация на акаунт