Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 446
  • 915
  •   1
Отговори
# 720
ИВ

Моля припомнете ми кой отпада първи от финалните 8 🙏
Не съм много сигурна, но мисля че е ред на жабата. Но ми е интересно, как ще стане врътката с богатството й (ала Крез - по Ралица) и как същото ще се озове в листата на фикуса!?
Може и да не ги вземе той. Все пак и Алекс стига до тройката и според мен това става и с помощта на многото кинти.

# 721
  • Дубай
Аз съм на същото мнение.Тезата ми е, че Радостина е загубила на първата индивидуална битка, а коалицията и  праща Алекс като най-преодолим същевременно спасява Николета.

# 722
  • София
Ако Радостина е загубила е нормално да й пратят Николета, която вероятно вади сабите / забива две остриета в .... вероятно Алекс/, смятайки, че Радостина най-лесно ще се справи с него. Ама как парите стигат до ЛошоМиЕ ?
Мери каза, че двете жени не влизат в 4ката. По пътя ще изпаднат Дино и Траян.
Калин и Алекс не вярват на ЛошоМиЕ,  и биха го пратили на елиминация, не ми се вярва той да е толкова добър, че всеки път да е с имунитет, освен ако продукцията не му помага активно.

# 723
 Мен ми е чудно ако Николета е 5,а Траян след нея дали битката не е била като миналогодишната,където са по двойки и да са играли срещу двама мъже,което прави почти невъзможно Траян да продължи с котва като Николета.

# 724
ИВ
Аз идвам с една теория. Simple Smile

Възможно ли е първата елиминационна битка да е между двама мъже? Например Дино и Траян. Братоубийствен двубой?

Защо мисля така.
Тази снимка показва, че следващата битка между останалите 7 участници ще е някаква изометрия. Предполагам, че степенките на колците ще стават все по-тесни:

Виждат се обаче и компоненти от предполагам състоялата се преди това елиминационна битка. Наредена е за двама души, и то мъже. Защо мъже? Защото в платформите за теглене има по 2 гуми, колкото слагат, когато мъже ги теглят.

А и някак си не мисля, че Радостина е първата отпаднала от 8-та. По-скоро Дино. Не знам... Ще видим.

# 725
В смисъл ти предполагаш, че Радостина ще завърши последна на изометрията със степенките, а не на трасето?

# 726
ИВ
Не мисля, че е Дино, защото много весел ми прозвуча в края на промото, където казва ,,Въй, к'о напра'ихте вие. Егати обратите". Ралица пък на съвета казва ,,и току-що, две ками в гърба", което може да се тълкува, че някой е получил гласове от ,,коалицията" си, вероятно Чикагото (той ми изглеждаше някак разочарован). Отделно, Дидо в основната тема намекна, че номинираните може да са двама и да се объркат нечии сметки. Сметки може да правят Радостина и коалиция, ако тя е със служебна номинация (според мен).
Смятам, че номинирани, ако са двама, или ще бъдат Алекс и Чикагото, или Алекс и Николета (последните в случай, че Радостина си ги избира, използвайки анулета).

# 727
  • BG-DE
Мъжът на тази снимка повече на Кристиан ми прилича отколкото на Дино 😂

# 728
Това е Крис на снимката. Просто е сложена да илюстрира гумите в количката за мъжете

# 729
ИВ

А как се връзва теорията с активността на Дино и Траян,  а и с тази на Радостина?

# 730
  • София
Ако е изометрия, може Радостина да не е служебно номинирана. В такъв случай е някой мъж  и може Николета да е била номинирана. Тя да е извадила двата ножа/ според мен това имаше предвид Ралица/ и тя да е пратила Калин, защото коалицията състояща се от трите жени ще гони силните. Има вариант Дино или Траян да са паднали първи и Калин да започне да разчиства пътя на силните жени. Така Рада ще опази богатството за ЛошоМиЕ до следващия път.

# 731
  • Варна
Ако е изометрия, може Радостина да не е служебно номинирана. В такъв случай е някой мъж  и може Николета да е била номинирана. Тя да е извадила двата ножа/ според мен това имаше предвид Ралица/ и тя да е пратила Калин, защото коалицията състояща се от трите жени ще гони силните. Има вариант Дино или Траян да са паднали първи и Калин да започне да разчиства пътя на силните жени. Така Рада ще опази богатството за ЛошоМиЕ до следващия път.
Звучи логично. По-скоро ще е Траян, защото е след битка и Изолатор. Дино е по-нахранен и отпочинал.

# 732
ИВ

Биляна говори за изометрия СЛЕД първата елиминационна, т.е. изометрията е втора за имунитет и служебна номинация.
Две ками в гърба може да не означава амулета на Николета - той е два гласа. Може да означава просто двама номинирани - освен последния от елиминационната.
Да мислим малко, айде стига свободни съчинения.

# 733
  • Варна
ИВ
Две ками в гърба може да не означава амулета на Николета - той е два гласа. Може да означава просто двама номинирани - освен последния от елиминационната.
Да мислим малко, айде стига свободни съчинения.
Кама в гърба означава предателство, т.е. най-вероятно са гласове, а не брой номинирани.

# 734
ИВ
Битката довечера е ясна каква е:
Скрит текст:
Снимката със седемте платформи с колците (изометрията) би трябвало да е следващата битка в обединеното племе, защото е подредена за 7 души (т.е. един е отпаднал от 8-та).

На същата арена има компоненти за битка между двама мъже - това имам предвид.

Иначе сте прави, Дидо спомена за двама номинирани, в което има логика, защото неведнъж се е случвало на първия съвет след обединението.

И да, надали при толкова арени ще направят и двете битки на една и съща.

Колкото до Радостина - гледам тефтера (вярно, че малко я поизпуснах) и не я виждам като първата отпаднала.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 19:42 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт