Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 466
  • 915
  •   2
Отговори
# 705
ИВ
Знаем ли в какъв ред са местата от 8 до 4?

# 706
  • Някъде там...
ИВ
По спомени карам, поправете ме ако не е точно, като за Дино и Траян нямаше категорична информация:

8 Радка
7 Дино
6 Траян
5 Николета
4 Чикагото
3 Алекс
2 Калин
1 Миро

# 707
ИВ
Знаем ли в какъв ред са местата от 8 до 4?
1.Миро
2.Калин
3.Алекс
4.Чикагото
5.Ники
6?
7?
8?
Беше казано че Дино и Траян отпадат един след друг така че ако единия е 8 другия ще е 7 но най вероятно Радостина ще е 8 .

# 708
  • Някъде там...
ИВ
По-скоро Алекс, тя го смята за преодолим. Едва ли ще иска да й пращат Калин, а нали уж са по-многобройната коалиция.

# 709
ИВ
По-скоро Алекс, тя го смята за преодолим. Едва ли ще иска да й пращат Калин, а нали уж са по-многобройната коалиция.

Абсолютно. Калин няма да го номинират освен ако не е срещу Алекс, не са чак толкова тъпи.

# 710
ИВ

Монтажистите на нова или нарочно слагат спойлери в монтажа за промото за следващия епизод или са ретарди Laughing

Доста ясно се видя кой е с имунитета..
Наистина имам чувството, че нарочно го правят. Не са вчерашни.

# 711
  • Sofia
ИВ Ха ха! Какъв беше този криворог, с който са закичили Мимето? То вярно, че при конете когато конят е куц и неособено породист почват да го кичат с разните му там атрибути, да "хваща окото"! 😂😂😂 Продукцията надмина себе си с тези чудеса "от храброст" с едничката цел да опазят и добутат фикуса до финал. Сакън да не се обърка някой и да вземе да затрие треволяка, че ойде коньо у реката! 😂

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 00:12 от Crystal_Noir

# 712
В Ергена Калоян нещо е премълчал, не става ясно какво. Габи плаче обвинява него и някаква жена, някой знае ли нещо?

https://opgbg.com/razkritie-ergen-kaloyan-ot-lyubov-v-raya-gej-d … ik-i-manipulator/

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 01:01 от Dream Team

# 713
Сигурен ли е спойлера че дино отпада от калин

# 714
ИВ

Не. Аз дори не помня някой от хората с инфо да са го споменавали. (могат сега да ме оборят Trollface )

# 715
  • Пловдив
В Ергена Калоян нещо е премълчал, не става ясно какво. Габи плаче обвинява него и някаква жена, някой знае ли нещо?

https://opgbg.com/razkritie-ergen-kaloyan-ot-lyubov-v-raya-gej-d … ik-i-manipulator/
Абе то имаше някаква загатка, но не съм го очаквала. Изглеждаше интелигентен мъж. Възпитан и добре си изигра ролята, като ни заблуди.
Честно казано добър актьор, признавам го😀
Да видим как ще се развият нещата и при Наталия, Орлин и Тихомир. Аз мисля, че тя няма да избере нито един от двамата🤔.

# 716
Скрит текст:
ИВ Ха ха! Какъв беше този криворог, с който са закичили Мимето? То вярно, че при конете когато конят е куц и неособено породист почват да го кичат с разните му там атрибути, да "хваща окото"! 😂😂😂 Продукцията надмина себе си с тези чудеса "от храброст" с едничката цел да опазят и добутат фикуса до финал. Сакън да не се обърка някой и да вземе да затрие треволяка, че ойде коньо у реката! 😂
Аз си помислих, че е тънък намек какво му слага жена му , докато той е в играта Trollface
Ай, коварен тип си ти, Президенте! Нарочно го пишеш, за да казват после, че бг-мамите са зли! Smiling Imp

# 717
ИВ

Не помня кой го беше писал, но съм склонна да му вярвам, тъй като беше отдавна.

# 718
  • София
ИВ

Моля припомнете ми кой отпада първи от финалните 8 🙏

# 719
  • Sofia
ИВ

Моля припомнете ми кой отпада първи от финалните 8 🙏
Не съм много сигурна, но мисля че е ред на жабата. Но ми е интересно, как ще стане врътката с богатството й (ала Крез - по Ралица) и как същото ще се озове в листата на фикуса!?

Общи условия

Активация на акаунт