Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 470
  • 915
  •   1
Отговори
# 690
ИВ

Според мен, по- вероятно е точно това, защото знаем, че се е раздвижила в инстаграм точно тогава.

Но как е номиниран Дино тогава, а не Чикаго?

То се видя,че Деси дава глас за него...и се пооплюха.
ха..разминават се прогнозите май.

# 691
ИВ

Според мен, по- вероятно е точно това, защото знаем, че се е раздвижила в инстаграм точно тогава.

Но как е номиниран Дино тогава, а не Чикаго?
Миро с 2 гласа и Деси с 1 глас и така Дино на пангара, евентуално.

# 692
ИВ

Много ще е долно от страна на Миро. Чак не ми се вярва.
Нали уж заедно играят

# 693
ИВ
На промото се видя тънко краче, което абсурд да е мъжко.
Може би просто вече няма да има жилетки.

# 694
ИВ
Възможно е, защото Павел анонсира битката като абсолютен прецедент.

# 695
Ергенът: Я кажете- Дениз и Виктор верно ли още в предаването се разделят?
Не, финишират като двойка. Дениз гостува при Ивка Бейбе след края на снимките (но заснето преди излъчването) и каза, че любимият ѝ Ерген е Виктор. Преди това каза, че има човек до себе си, но ще се разбере скоро. Разделили са се по време или малко преди излъчването (няколко месеца по-късно), а Виктор и Криси са започнали отношения след рождения ден на Габи в края на септември.

# 696
ИВ:
А не може ли Траян да е срещу Чикагото утре? Дино ми се вижда по близък до Миро!
Другото е самата битка да не налага жилетка и да си е Деси.... Само, че какъв е този елемент, който да спира и двамата? Целенето на кубчетата ли, защото пъзела не е труден!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 23:13 от hrisi04

# 697
ИВ

В основната тема качиха стоп кадър на краката от промото, май все пак си е Сапунджиева. Не съм убедена на 100%, обаче не прилича и на крака на Дино.

# 698
ИВ
Възможно е, защото Павел анонсира битката като абсолютен прецедент.
ИВ
Дано не са направили това. Значи любимките ги защитават и само една да се бори сама. Ужасно ще е. Но циркът ще е пълен. Ясно ми е, че  за Десислава ще е трудно и дори невъзможно да победи  Траян.

# 699
Хора,защо сте  се втренчили в това,че Траян е с  мъж на елиминация?!И защо си мислите,че отпадат двама?!Траян е точно с Десислава на елиминация,и я отстранява.Не отпадат двама,защото финалистите са 8,и по спойлера на Мери,а на нея може да се вярва не на 100,а на 1100 %,сред финалистите има две жени,и това са Радостина,и Николета.Нали промото трябва да ни обърка,Траян не е със жилетка,защото на трасе което има вода,жилетка не се слага,минава се без,и стълбата която минава,е точно с водно препятствие.Та,точно Десислава е номинирана,и утре отпада.

# 700
  • София
Ерген
Тоест не са само слухове, че Виктор и Криси са заедно? Малко съм изненадана, но само малко. Явно актьор къща не храни, за разлика от мъж с няколки бизнеса... Знам че имаше разни кадри в една кола, после реклами на някаква хижа, но все си мислех че са нарочни... Малко ми стана тъпо за Петър.

# 701
Ергенът
Е, той Петър е имал гадже май, докато е бил във формата. По-увлечена е била Криси от двамата.

# 702
  • Пловдив
Ерген
Тоест не са само слухове, че Виктор и Криси са заедно? Малко съм изненадана, но само малко. Явно актьор къща не храни, за разлика от мъж с няколки бизнеса... Знам че имаше разни кадри в една кола, после реклами на някаква хижа, но все си мислех че са нарочни... Малко ми стана тъпо за Петър.
На мен ми харесваше като двойка Дениз и Виктор  и Петър и Криси ,но ...
А какво се случва с Натали ,Орлин и Тихомир някой знае ли ?
И Виктория дали дава роза на някой ,или си тръгва?

# 703
Ергенът
За Петър имаше статии, че е влязъл обвързан в предаването. Няма как да ми е тъпо за него, много глупаво да влезеш обвързан.

# 704
ИВ

Монтажистите на нова или нарочно слагат спойлери в монтажа за промото за следващия епизод или са ретарди Laughing

Доста ясно се видя кой е с имунитета..

Общи условия

Активация на акаунт