Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 475
  • 915
  •   1
Отговори
# 675

Ергенът

Пратиха ми, че Натали и Габриела са се жалвали в социалните мрежи за Орлин вчера, повече от очевидно е, че не е той избраникът на Натали и сигурно скоро напуска. За съжаление Анна-Мария не е качвала подкаст скоро и нямаме информация кога Grinning

Ергенът

Аз ли нещо не схващам или по погрешка си объркала името? Тоест, Натали се жалвала за Орлин?
Би било доста абсурдно ако е така…

# 676

Ергенът

Пратиха ми, че Натали и Габриела са се жалвали в социалните мрежи за Орлин вчера, повече от очевидно е, че не е той избраникът на Натали и сигурно скоро напуска. За съжаление Анна-Мария не е качвала подкаст скоро и нямаме информация кога Grinning

Ергенът

Аз ли нещо не схващам или по погрешка си объркала името? Тоест, Натали се жалвала за Орлин?
Би било доста абсурдно ако е така…
Да, Киара, извинявам се. Беше писала нещо от сорта на "Миличкият Орлин", а Габи беше писала под някаква публикация, че не заслужава това. Комбинирам това с нещото, което писах в основната тема - че почти никого не съм видяла да напада Орлин, а имаше доста сторита на участници срещу Шермин и Йовица примерно. Затова съдя, че той в съзнанието им е останал като печалния герой - ето примерно Калоян също не беше избран и беше в лоша позиция, но после си продължи сторилайна с Габи и не е жертвеник.
Този новия Денис (не Денислав) беше един от първите разгадани участници тук в темата заедно с Галена, а вижте кога го вкарват.

# 677
ИВ
Къде сте, хора. Вече всичко ни е ясно Simple Smile
Тази вечер сините падат, Деси е победена утре. Явно в неделя ще я гледаме по Нова.

# 678
  • На морето!
Ергенът: Я кажете- Дениз и Виктор верно ли още в предаването се разделят?

# 679
ИВ
Кой елиминираше Дино и Траян ?

# 680
  • BG-DE
На утрешната битка Траян е без жилетка, възможно ли е номираният да е мъж? Стори ми се, че Павел каза "Дино, този обрат е за теб" 🤔

# 681
ИВ
2 на елеминация
Дино и Траян са утре
Мира врътва Дино прЕятелчето му😉 за да може в обединеното племе да има 3 жени да се крие зад полите и парите им!
Ето как става №1

# 682
ИВ

Аз ще съм много доволна, ако не е Деси.

# 683
ИВ
Кой елиминираше Дино и Траян ?
ИВ
Няма информация. Някой беше писал преди време, че Дино отпада от Калин, но не знам до колко е достоверно.
Утре номинирана е Сапунджиева! В топ 8 са 2 жени и 6 мъже. Траян си печели битката.

# 684
На утрешната битка Траян е без жилетка, възможно ли е номираният да е мъж? Стори ми се, че Павел каза "Дино, този обрат е за теб" 🤔
Няма как да е Дино … репликата не беше като човека да е там Simple Smile

# 685
ИВ
Сапунджиева да не отпада по медицински причини след падането?

Но пак не разбирам как номиниран е Дино. Освен Ралица да го номинира служебно...

# 686
ИВ
Дино е номиниран, това е сигурно

# 687
ИВ
Сапунджиева със сигурност отпада преди обединението. Знам от сигурен източник. Но дали ще има още един отпаднал с нея не знам.

# 688
  • Дубай
ИВ
Траян не е с жилетка, с мъж е на елиминация.
Някой беше писал за Дино, че отпада след обединението.

# 689
ИВ

Според мен, по- вероятно е точно това, защото знаем, че се е раздвижила в инстаграм точно тогава.

Но как е номиниран Дино тогава, а не Чикаго?

Общи условия

Активация на акаунт