Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 504
  • 915
  •   2
Отговори
# 660
ИВ
Сапунджиева ли чакаме да отпадне в петък?

Тя е следващата, след нея трябва да е Рада...ако са верни тук спойлерите.

# 661
ИВ

Аз точно това очаква от Радка още на първата финална битка да е на елиминационна битка без съвет  , а на арената да е последна ( или първа паднала ако е някаква изометрия или баланс ) и да напълни гушката на някой от мъжете , според мене на съвета тогава може да има вълна от доброволци да се изправят срещу нея и вземат всичките и грошове

# 662
ИВ

С грошове и амулет ?!

# 663
ИВ

С грошове и амулет ?!
Нали във финалната фаза, последният в игра е автоматично номиниран?

# 664
Зона Х

Тези, които са чели темата през лятото, знаят, че Никол Кошеджийска беше едно от имената, които спрягах за възможно участие в ИВ. Може да е ходила на кастинги, но да не е одобрена. Сапунджиева помисли Николета за Никол. Но може да я познава и от кросфита.
Бях качила и снимка на Никол, на която ясно личеше, че има тен на... клинче. Тъй че вероятно се е задържала в Зона Х.

# 665
  • София
Върти ми се нещо в спомените от предишните сезони ,че във финалната фаза грошовете стават невалидни, или се заблуждавам ?

# 666
  • Sofia
Валидни са. Отделен е въпросът, че може да се обезценят, да сменят притежателят си, както и всичко останало, по волята на продукцията!

# 667
ИВ
Предвид как някак в последния момент излязоха двата последни спойлера -за Пекин и за Ръждавичка( само на Биляна Heart записките не слагам под съмнение), то и за финала може в последния момент да има нов спойлер.
Пиша го ей така, да не е спам.
Щото всъщност искам да напиша,  че след днес ми е все тая Trollface
Още от началото на Биляна записките сочеха, че първо излиза Ръждавичка и след това Деси. Браво, Билянче Flowers Hibiscus
Мен друго ме съмнява. Сапунджиева ако излиза в петък е 9. А възможно ли е да влиза в обединеното племе и да е 8?
Тук и на Биляна записките сочат 9 или 8 място.
Завъртя се интригата, че тя иска да се срещне с Дино. Дали този двубой няма да  е завършек на цялата интрига между тях? Билянче, следила ли си ИГ на Дино? Това са мои теории.

# 668
ИВ. Нали пишеше, че в топ 8 влизат само две жени. В момента да три, така че тази седмица би трябвало да отпадне още една.

# 669
  • Дубай
ИВ
Деси отпада в петък.

# 670
Прекалявате. Ако си маркирате постовете за кое предаване са, ще ги прескоча, но сега директно ги чета и виждам, че не са спойлери, нито разсъждения по спойлери, а мнения за предаванията и напасване на правилата. Моля ви, не е сериозно. Докладвах ги, което хич не обичам да правя, ама буквално всеки ден някой моли за нещо елементарно.
Кога приключва това предаване най-сетне? Не съм му чакала толкова нетърпеливо края дори и когато го гледах...

Ергенът

Пратиха ми, че Киара* и Габриела са се жалвали в социалните мрежи за Орлин вчера, повече от очевидно е, че не е той избраникът на Натали и сигурно скоро напуска. За съжаление Анна-Мария не е качвала подкаст скоро и нямаме информация кога Grinning

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 22:27 от Clouded

# 671
ИВ
Какъв е топ 8 някой знае ли със сигурност вече след така развилите се събития?

# 672
  • София
Ергенът

Пратиха ми, че Натали и Габриела са се жалвали в социалните мрежи за Орлин вчера, повече от очевидно е, че не е той избраникът на Натали и сигурно скоро напуска. За съжаление Анна-Мария не е качвала подкаст скоро и нямаме информация кога Grinning
Ергенът

Облаче, моля те, би ли изяснила /ако имаш повече подробности, разбира се/, какво значи, че са се жалвали за Орлин?

# 673
ИВ

Топ 4 е ясен,5 или 6 то място са Николета и Траян,7ми е Дино и 8ма Радостина.
Като факти знаем,че Радостина се е активизирала преди Николета,а Траян е последвал по-малко хора от Дино.
За мен има вариант Николета да е стигнала толкова далеч ако Радостина е използвала анулета да я спаси първия път и втория се е спасила сама с грошове и саби.
Също мисля,че Алекс е наследил част от богатството на Радостина,защото не го виждам как може да спечели срещу останалите мъже.(купил е имунитет)

# 674
ИВ
Радостина,Николета,Дино,Траян,Калин,Алекс,Мирослав,Чикагото.

Общи условия

Активация на акаунт