Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 352
  • 915
  •   1
Отговори
# 795
  • София
ИВ
Уточниха, че това със столовете било към тогавашния момент.
Ако Калин подарява победата на някого, не вярвам да е Миро. Освен ако много са се сближили и е разбрал, че чака бебе. Но и тогава не ми се вярва много.
Тук ли беше постнал някой скрийншот от инстаграм, в който приятел на Калин беше коментирал, че ако той не е победител ще ходи да прави протест или нещо такова и Калин беше отговорил - "ще гледам да не ходиш".

# 796
О, това последното ми хареса Blush
Аз пък като основен спойлер си приемам този, че ще ни хареса победителя. Не вярвам някой да е мислел, че Мими Лошо Ми Е ще допадне на БГ мамите като първенец в ИВ.

# 797
ИВ
Все повече си мисля че ако спойлера който е даден Мира срещу Калин и Мирослав бие,че реално Калин сам се е бил тип Фифо.Колкото и извратено да звучи мисля че продукцията харесва Калин и не би го саботирал на финала.Не знам дали съм наивна или така ми се иска.😂
Използвам този пост, за да ви пусна още нещо интересно според мене от мненията на новопоявилите се преди време в основната тема, което ми се стори любопитно:

А и думите на Калин, че не е за парите в Игрите...
Реално Миро чака дете ,на него му трябват тези пари повече.
Макар ,че Калин си е млад човек 100 хиляди, са си 100 хиляди ,не знам ,защо би ги изпуснал.
Да бачка като фрийлансъ,р и ходи напред назад ,но не прави милиони в крайна сметка.

# 798
ИВ

Не го приемам това Калин да подари победата на Мирко Шубето. Голям праз, че ще има дете, че чак саможертви в тази чест на другите играчи... Калин може да е добра душа и да не е за парите там, ама е очевидно, че има и силен морален компас и не се кефи на несправедливостта... Миро не заслужава да е победител и Калин трябва да си е ударил главата, за да му подари победата...

# 799
В кои компоненти Миро е по добър от Калин на трасе (нямам предвид баланс и чинии)

# 800
В кои компоненти Миро е по добър от Калин на трасе (нямам предвид баланс и чинии)
точност и може би плуване ,ся и е по захранен тъй че може и при мъкненето на варели да е що годе добър

# 801
ИВ
Само не разбрах защо жълтият стол беше последен в редицата

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 01:51 от Chapka

# 802
Ами ако обяснението е много по - прозаично - просто не са му стигнали силите в тоя момент.

# 803
точност и може би плуване ,ся и е по захранен тъй че може и при мъкненето на варели да е що годе добър
Калин е по добър на плуване от Миро не говоря за последната територялна където имаше 15 метра плуване къдедо бяха заедно , а на първата битка в която започнаха да минават обрачите на ръце , Калин и Миро бяха на един пост Миро почна с 5 секунди преднина , Калин го мина и излезна от морето с 20 метра преднина .

# 804
ИВ
Обяснението на победата на Мирослав над Калин е едно - изгледайте финала между Рълев и Момчил, и ще си изясните защо се получава така и в този сезон.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 15:04 от mrolympus

# 805
  • София
Обяснението на победата на Мирослав над Калин е едно - изгледайте финала между Рълев и Момчил, и ще си изясните защо се получава така и в този сезон.

Момчил беше много лошо контузен на финала, след това имаше операция на коляното. Само не ми казвайте, че и Калин се е потрошил в предаването Sad

# 806
Намек че се контузва ли ?

# 807
ИВ
Никога не е имало контузия. Всичко е от преумора. То си беше ясно отдавна. Впрочем контузията на Момчил не беше притеснителна по време на предаването, влошило се е след края на сезона, а не по време на. Калин не е контузен, просто е преуморен.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 15:04 от mrolympus

# 808
ИВ
Жълтият стол беше последен, но по-голям от сините. Тълкуваме го, че е победител.
Може Калин да е първи, но на финала изчаква Мирослав /имат малка разлика/ иска да финишират заедно. И о изненада, Мирослав дърпа първи и разгъва знамето със своето име. И той е победител.

# 809
  • Някъде там...
ИВ
Всичко се случва. Да забие на пъзел например, като Фифо.
Гого как отпадна на полуфиналите - ударил си е изкривил джаджата за топчетата. Малшанс.
Това е една битка. Цял сезон си най-добрият, но конкретно в тази последна битка се случва някой сакатлък.

Общи условия

Активация на акаунт