Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 353
  • 915
  •   1
Отговори
# 780
Факт на домино,редене на букви , и кошове ще падне.На всичко останало се съмнявам 😁Но пък знае ли човек .Много зависи какво дадат на финал .

# 781
  • Буркина Фасо
и в плуването не е силен.

# 782
Абе Мирослав го минава кат стой та гледай .Вече видяхме няколко пъти.Иначе не му е силната страна факт.

# 783
Финалната битка ще е с много компоненти. В тези битки Калин доминира над Миро в целия сезон. Нито плува по-добре Миро, нито тегли тежести по-добре, нито е по-бърз, нито е по-ловък, нито е по-хитър. На едни или два елемента може и да го превъзхожда, но на 7-8 елемента, каквито са онези битки - едва ли.
Вероятно има нещо друго. Я предимство, я нещо друго. Ще видим.

# 784
ИВ
Все повече си мисля че ако спойлера който е даден Мира срещу Калин и Мирослав бие,че реално Калин сам се е бил тип Фифо.Колкото и извратено да звучи мисля че продукцията харесва Калин и не би го саботирал на финала.Не знам дали съм наивна или така ми се иска.😂
Използвам този пост, за да ви пусна още нещо интересно според мене от мненията на новопоявилите се преди време в основната тема, което ми се стори любопитно:

А и думите на Калин, че не е за парите в Игрите...

# 785
Вероятно може и това да стане. Кой знае.

# 786
Смята Мирка за шубе, но ще му подари финала?! Освен това Калин си би Иво. Това с даването път на младежта не е вярно.
ИВ
Все повече си мисля че ако спойлера който е даден Мира срещу Калин и Мирослав бие,че реално Калин сам се е бил тип Фифо.Колкото и извратено да звучи мисля че продукцията харесва Калин и не би го саботирал на финала.Не знам дали съм наивна или така ми се иска.😂
Използвам този пост, за да ви пусна още нещо интересно според мене от мненията на новопоявилите се преди време в основната тема, което ми се стори любопитно:

А и думите на Калин, че не е за парите в Игрите...

# 787
ИВ
По-напред имаше един спойлер с 4 стола, визирайки 4-те финалиста - те бяха 3 сини и 1 жълт. Тогава те бяха интерпретирани като трима от тогавашните феномени-Алекс, Калин, Чикагото и жълт за Миро. Възможно ли е всъщност да ги гледаме спрямо сегашните им цветове-в момента Миро, Дино и Чикагото са сини, а Калин жълт?
Извинявам се ако е обсъждано, но нямам спомен да съм го срещала.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 23:20 от nefertari

# 788
ИВ
По-напред имаше един спойлер с 4 стола, визирайки 4-те финалиста - те бяха 3 сини и 1 жълт. Тогава те бяха интерпретирани като трима от тогавашните феномени-Алекс, Калин, Чикагото и жълт за Миро. Възможно ли е всъщност да ги гледаме спрямо сегашните им цветове-в момента Миро, Дино и Чикагото са сини, а Калин жълт?
Извинявам се ако е обсъждано, но нямам споемн да съм го срещала.
Не, не е възможно. Към онзи момент са столовете.

# 789
ИВ
А от къде тръгна това със столовете и защо точно столове?

# 790
ИВ
От сезон 4. 🤣

# 791
  • Някъде там...
Ковид е виновен. Joy

# 792
Последния път бяха колички. 🤣

# 793
ИВ
Защото преди 3 сезона един човек, близък до екипа, Ковид, ни постави тук в темата една загадка със столове. И отговорът беше - топ 4 на тогавашния сезон.
Затова сега Дидо, който знае отнякъде топ 4, ни направи същата загадка преди месец-два.

# 794
ИВ
Защото преди 3 сезона един човек, близък до екипа, Ковид, ни постави тук в темата една загадка със столове. И отговорът беше - топ 4 на тогавашния сезон.
Затова сега Дидо, който знае отнякъде топ 4, ни направи същата загадка преди месец-два.
Забавни времена бяха. 🤣 Аз тогава съвсем се втренчих в детайлите и чак водните знаци тълкувах. 🤣 Луда за връзване съм. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт