Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 224
  • 915
  •   1
Отговори
# 855
ИВ

Ако Калин падне първи, ще му пратят Алекс според мен. Няма да пропуснат.

Точно така. Затова мисля, че явно Дино пада първи. И Калин влиза в ролята на палач, може би отчасти с помощта на новопридобитото богатство на Чикагото.

# 856
ИВ

според мен за дино не биха дали пари да пратят калин. може евентуално алекс да му пратят. Ако е Траян последен  със сигурност ще се развържат кесиите. Освен това дино е лек би трябвало да окей на коловете.

Aко Дино е ОК на коловете заради теглото си, и елиминационната наистина е между Калин и Дино (синият и жълтият цвят от снимката), значи Калин остава да е паднал първи. Не му е сила изометрията, но все пак там има мъже над 45, както и тежкият Траян и не ми се вярва.
Дино го боли кръста. Като нищо е паднал пръв. Но защо аверчето му Миро му изпраща Калин е доста интересно. Вероятно на съвета е станал някакъв каламбур и Миро е разбрал, че не може да разчита на Дино и Траян и с Радостина са развързали кесиите.
Ако Дино му е приятелче, щеше да му прати Алекс.

# 857
най-вероятно люлките са със старите цветовете от фазата с племената и не знаем кой ще е на елиминации

# 858
  • Някъде там...
ИВ

според мен за дино не биха дали пари да пратят калин. може евентуално алекс да му пратят. Ако е Траян последен  със сигурност ще се развържат кесиите. Освен това дино е лек би трябвало да окей на коловете.

Aко Дино е ОК на коловете заради теглото си, и елиминационната наистина е между Калин и Дино (синият и жълтият цвят от снимката), значи Калин остава да е паднал първи. Не му е сила изометрията, но все пак там има мъже над 45, както и тежкият Траян и не ми се вярва.
Дино го боли кръста. Като нищо е паднал пръв. Но защо аверчето му Миро му изпраща Калин е доста интересно. Вероятно на съвета е станал някакъв каламбур и Миро е разбрал, че не може да разчита на Дино и Траян и с Радостина са развързали кесиите.
Ако Дино му е приятелче, щеше да му прати Алекс.
Чикагото може да се е разприказвал...

# 859
ИВ

Дино наистина с този кръст може би трудно ще издържи статична битка.

Ако Калин отстранява Дино, кой отстранява Траян тогава? Шубелията Миро няма да си цапа ръцете. Пак Калин? Наистина ще е изцеден лимон на финала. Grin

# 860
ИВ

Дино наистина с този кръст може би трудно ще издържи статична битка.

Ако Калин отстранява Дино, кой отстранява Траян тогава? Шубелията Миро няма да си цапа ръцете. Пак Калин? Наистина ще е изцеден лимон на финала. Grin
Мда. Ще отиде на финала с три финала, изиграни преди това. И с купата на шампион на България!

# 861
ИВ
Единственото сигурно засега са първите 4, натам е неизвестно. По снимки и активност в профилите на играчите, могат да се правят предположения кой кога си тръгва. Най-вероятно Дино, Радостина, Траян отпадат в този ред. НО, това за Дино въобще не е сигурно. Просто разсъждавах цветово и понеже някой беше писал преди време, че Дино отпада от Калин. Доколко обаче може да се има вяра на този ,,спойлер", ще разберем утре. Joy

# 862
Цветовете не са определящи, според мен. Да очакваме розово и тюркоазено трасе на следващата елиминационна ли?😀
Според мен при това разпределение на силите Калин няма как да ходи на елиминации. Биха го изпратили само срещу Алекс от мъжете, което според спойлерите за класирането не се случва. Срещу Радостина не биха - ще и вземе грошовете.
Въпреки че то какъв зор вече за тия грошове - те два съвета останаха, какво ще ги правят 200 - 300 гроша? Освен да важат и по-натам?

# 863
ИВ
Единственото сигурно засега са първите 4, натам е неизвестно. По снимки и активност в профилите на играчите, могат да се правят предположения кой кога си тръгва. Най-вероятно Дино, Радостина, Траян отпадат в този ред. НО, това за Дино въобще не е сигурно. Просто разсъждавах цветово и понеже някой беше писал преди време, че Дино отпада от Калин. Доколко обаче може да се има вяра на този ,,спойлер", ще разберем утре. Joy
Абе звучи доста логично.

# 864
Ергенът

От БТВ бяха качили промо за по-следващия епизод, Габи реве, Калоян и Криси си говорят (тя казва, че не е виновна), а Петър отива при Габи и казва, че е прекрачила всякакви граници и да не говори повече с него. Явно наистина е нещо между Калоян и Кристина.
Изтриха го вече.

# 865
ИВ
Чикагото е с имунитет утре

# 866
ИВ
Чикагото е с имунитет утре
Аматьори нещастни! То битка, то съспенс, напрежение, ама ей на - да си знаете кой печели предварително, та да не се товарите излишно емоционално...

# 867
ИВ

Ама наистина нарочно го правят. Чак такава липса на професионализъм възможна ли е?

# 868
Явно го правят нарочно . Чак пък толкова да са зле Joy

# 869
Според мен са си зле Joy Изобщо не се усещат като ги дават в общ план. Чикато се накичи и с рог Grinning

Общи условия

Активация на акаунт