Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 225
  • 915
  •   1
Отговори
# 840
  • Някъде там...
Гизем също е в Нова. А тя дори не е финалист.
Виж на предните страници се коментираше активността на Траян в ИГ. Май около полуфинала.

# 841
Той Калин сигурен ли е ,че стига до финала ,ся Чикагото качи снимка как са във нова за интервю.
И мен това ме притесни. Но от друга страна, тази седмица има 8 човека за интервю. Simple Smile
По спойлерите се говореше, че Калин стига до финала. В началото обаче течеше друга версия – че до финала стигат Миро и Траян, а Калин отпада от Алекс. Това беше още в първите седмици и тогава слуховете бяха много противоречиви.
Помня и че някъде беше излязло, че хора, на които Калин прави поръчки, твърдели, че им е казал, че стига до финала. Разбира се, напълно е възможно и да е излъгал – нормално е да не казва истината, за да не се разпространяват спойлери.
Все пак той самият беше споменавал, че е бил два пъти на най-лошата локация, а реално бяха три или четири пъти, така че по това си личеше, че действително има шанс да отпадне в този период.
И да, този Чикагото защо ги качва тези снимки точно сега, сякаш нарочно да провокира? Не можеше ли да поизчака поне до четвъртък или петък, да му се невиди…
Калин да излъже?Това не го вярвам.Той е толкова над нещата.Нито спойлери го интересуват нито нищо.Ако е казал така значи  истина, а не е измислица на някой ,и стига финал който губи от Мърко .

# 842
Той Калин сигурен ли е ,че стига до финала ,ся Чикагото качи снимка как са във нова за интервю.
И мен това ме притесни. Но от друга страна, тази седмица има 8 човека за интервю. Simple Smile
По спойлерите се говореше, че Калин стига до финала. В началото обаче течеше друга версия – че до финала стигат Миро и Траян, а Калин отпада от Алекс. Това беше още в първите седмици и тогава слуховете бяха много противоречиви.
Помня и че някъде беше излязло, че хора, на които Калин прави поръчки, твърдели, че им е казал, че стига до финала. Разбира се, напълно е възможно и да е излъгал – нормално е да не казва истината, за да не се разпространяват спойлери.
Все пак той самият беше споменавал, че е бил два пъти на най-лошата локация, а реално бяха три или четири пъти, така че по това си личеше, че действително има шанс да отпадне в този период.
И да, този Чикагото защо ги качва тези снимки точно сега, сякаш нарочно да провокира? Не можеше ли да поизчака поне до четвъртък или петък, да му се невиди…
Калин да излъже?Това не го вярвам.Той е толкова над нещата.Нито спойлери го интересуват нито нищо.Ако е казал така значи  истина, а не е измислица на някой ,и стига финал който губи от Мърко .
Еми нали някой беше писал, че Калин е казал, че е бил на най-лошата локация само два пъти, а реално беше четири пъти на изолатора. В случая явно не е искал да излъже, а просто да не спойва, за да остане някаква изненада.
Но към момента си стоим със същия топ 4.
Също така столът на Калин беше изцяло син – ако беше на Траян, щеше да има лилаво.
И още нещо: когато излязоха снимките със столовете, Траян по това време беше зелен, така че по всичко личи, че става дума за Калин, а не за него.

# 843
Ами той не е подвел. Отиде втори път и не си тръгна до обединението, та да си два пъти от тази гледна точка
Калин да излъже?Това не го вярвам.Той е толкова над нещата.Нито спойлери го интересуват нито нищо.Ако е казал така значи  истина, а не е измислица на някой ,и стига финал който губи от Мърко .
Еми нали някой беше писал, че Калин е казал, че е бил на най-лошата локация само два пъти, а реално беше четири пъти на изолатора. В случая явно не е искал да излъже, а просто да не спойва, за да остане някаква изненада.

# 844
  • Някъде там...
ИВ
От сегашните финалисти чисто сини към онзи момент бяха Калин, Алекс и Чикаго.

# 845
ИВ
Ще видим.За мен снимат нещо свързано с празницте на Нова.Толкова издокарани Калин и Гизем?Няма какво друго да е .

# 846
ИВ
Спойлерът не беше, че Калин отпада от Алекс, а че Алекс побеждава Калин на полуфинала. Wink Детайлите са важни!

# 847
ИВ
Сега чакаме Дино и Траян да отпаднат май. Жалко за втория Cry

# 848
ИВ
Не знам кой ще е номиниран на следващия съвет, но би трябвало на елиминационната битка да са двама мъже, съдейки по снимката от втората статична битка, в която на заден фон се виждат платформи за теглене с две гуми, именно за предстоящата елиминационна (а както Билянка е посочила, по толкова слагат, когато битката е мъжка). От тази снимка може да се предположи, че битката ще е между син и жълт, заради цветовете на платформите и подготвеното трасе отзад. Остава да видим кой ще е служебно номиниран. Може би е ред на Дино да отпадне.

# 849
  • Някъде там...
Жълто е трасето на Калин на финалните битки. Но едва ли ще боядисват целия инвентар заради няколко битки. Слагат лентички с цвета. Биляна много добре ги беше онагледила със снимки.

# 850
ИВ
Значи Дино и Калин са на битка, ако цветовете на елиминационната битка съвпадат с цвета на отделните индивидуални трасета:
на Дино - синьо, на Калин - жълто.

# 851
ИВ

Значи най-вероятно Дино е последен в статичната битка, а на съвета Миро, Рада и Чикаго пращат Калин да го елиминира. Кой печели имунитет обаче? Възможно ли е да е Рада? 

# 852
ИВ

Значи най-вероятно Дино е последен в статичната битка, а на съвета Миро, Рада и Чикаго пращат Калин да го елиминира. Кой печели имунитет обаче? Възможно ли е да е Рада? 

според мен за дино не биха дали пари да пратят калин. може евентуално алекс да му пратят. Ако е Траян последен  със сигурност ще се развържат кесиите. Освен това дино е лек би трябвало да окей на коловете.

# 853
ИВ

според мен за дино не биха дали пари да пратят калин. може евентуално алекс да му пратят. Ако е Траян последен  със сигурност ще се развържат кесиите. Освен това дино е лек би трябвало да окей на коловете.

Aко Дино е ОК на коловете заради теглото си, и елиминационната наистина е между Калин и Дино (синият и жълтият цвят от снимката), значи Калин остава да е паднал първи. Не му е сила изометрията, но все пак там има мъже над 45, както и тежкият Траян и не ми се вярва.

# 854
  • Някъде там...
Ако Калин падне първи, ще му пратят Алекс според мен. Няма да пропуснат.

Общи условия

Активация на акаунт