Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 14 683
  • 110
  •   27
Отговори
# 45
  • Някъде там...
ИВ
За Ивайло е сигурно, че отпада на 12/08 т.е. следващата седмица. Дидо писа, че сегашните събития са на 08/08.
Финалът е на 26/08 ако не се лъжа.
Аз останах с впечатлението, че 4 от жените стигат до Обединеното племе - трите жълти харпии и Ръждавичка. И там отпадат една по една първо те.
Ако искат да си пазят женската коалиция и детето им, може и по 1 да номинират вече. Така Калин ще е с абонамент за елиминация. Поне няма да гледаме скучни елиминационни битки, почти заспах на вчерашната трагедия.

# 46
Не знам кой печели, но в Интернет ми излезе нещо, че Калин е втори.

# 47
  • София
Ще излезе вярно май, че канадския фикус е победител. Ужас. Тоя ще надмине и императорчето по народна любов. Крепи ме само момента, в който ще бъде здраво освиркан на турнирите. Smiling Imp

# 48
Ще излезе вярно май, че канадския фикус е победител. Ужас. Тоя ще надмине и императорчето по народна любов. Крепи ме само момента, в който ще бъде здраво освиркан на турнирите. Smiling Imp

Ами няма да има турнири. 😃

# 49
Пиша и в новата тема, за да не потъне инфото: На мен също ми потвърдиха, че победителят е мъж, както ѝ че първоначално е изтекло името на истинския победител.
Щом Миро е споменат веднъж от един човек (и от там тръгва мантрата), вероятно е  сред целенасочено спуснатите в последствие имена.

# 50
Ами първоначално бях чул, че победител е Калин, после обаче започнаха да казват, че е била жена — и името на Катрин Пекин се споменаваше като възможна победителка.

# 51
ИВ
А дали няма под мотото "всичко е различно" да са мъж и жена? Ръждавичка и Калин например
Ами първоначално бях чул, че победител е Калин, после обаче започнаха да казват, че е била жена — и името на Катрин Пекин се споменаваше като възможна победителка.

# 52
И аз мисля, че първото име, което прочетох, беше Траян. След като ще прецакват Калин, Траян го приемам като манна небесна пред нищо непоказващия Миро.

# 53
ИВ
А дали няма под мотото "всичко е различно" да са мъж и жена? Ръждавичка и Калин например
Съмняваме ,под това мото е ,че Павката е водещ не Димо.

# 54
Аз мисля, че Калин няма да бъде победител, не че не ми се иска. Защо може да бъде така - нали победителят трябва да участва в доста мероприятия на Продукцията/Телевизията. Представяте ли си Калин в такава роля - да си "жертва" хобитата, личното пространство, да го развеждат от мероприятие на мероприятие - това не влиза в неговото амплоа. А Канадеца - ще бъде готов на всичко /така предполагам/ и затова е подходящ за победител. А ако е добър за Продукцията в тази си роля, какво ще им попречи да го направят. Ако е Траян би било по-приемливо, но кой ни пита нас. А Калин, /като Момчи/ ще остане за любимец на публиката за сезон 7.

# 55
Не знам къде бях прочел, че Ивайло стига до финал. Но изглежда това е било грешно

# 56
Прегледах старите теми и Билянка е писала, че Чикагото отпада на 25/08, тъй като тогава е последвал хора в ИГ. Сигурно ли е, че финалът е бил на 26/08? Защото излиза, че е отпаднал ден преди финала...
За Ръждето пишеше, че към 21/08 (датата на поста) вече е отпаднала (мисля, че точните думи бяха "вероятно е отпаднала наскоро"), както и Сапунджиева, а за Пекин, че все още изглежда да е в играта.
В някакъв момент писаха и че Алекс побеждава Калин на полуфинала, това потвърдено ли е?

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 16:39 от Vi Euross 693427

# 57
  • Другата България
ИВ
Мери, призовавам те. Satisfied Имаш ли някаква информация за топ 8 или за финала?
Скрит текст:
Също, знам, че хората, гледащи други предавания, се дразнят, че се изписват страници с предположения, но тъй като няма сигурни спойлери, а не може да коментираме такава информация в основната тема, нямаме друг избор, освен да го правим тук. Съжаляваме за спама.
Аз си мисля, че другата или по-другата седмица може капитанската битка да е директна елиминация и Ръждавичка да отпадне, защото дидо беше правил изказвания в по-задна основна тема, че много му се иска да я види как ще се справи именно на елиминационна капитанска. Може би отпада преди обединение, Радостина да е отпаднала 9-та и в топ 8 да са Мирослав, Калин, Алекс, Чикагото, Николета, Траян, Пекин, Дино.
И последно (мое пожелание), някак сторилайна на Ивайло е много добър в момента, че да се отърват от него другата седмица - отритнат, постоянно пращан на битки, заслужава поне финална фаза. А и как за седмица развива толкова силно приятелство с Калин, който, ако не е на битка, спи Joy. Дано този ,,спойлер" за отпадането на Иво е фалшив, но се съмнявам.
Здравей.
Имам, разбира се.
Само че този сезон целенасочено не влизах в темата заради “Трейтърс“, то пък се оказа, че спойлери няма, тъй че напоследък хвърлям по едно око.
Не знам помниш ли миналия сезон, не гледах формата - както и сега, но всяка седмица ви пишех по дни какво ще се случи - териториални, капитански, елиминационни битки, финалисти....защото сте готини хора, и ми беше приятно в темата. Накрая, ама съвсем накрая реших да пусна една “партенка“ за Мартин само защото с Дидо решихме да се изгъбаркаме с “Диана от ФБ“, после си написах, че е било целенасочено, но такъв хейт отнесох, на такива епитети за себе си се начетох, включително и че съм “неуравновесена“, “самозабравила се“, “повярвала си“, че си може и без мен и т.н., че още ми държи “влага“ Blush.
Образно казано, разбира се.
Е, кАжи честно, ти би ли давала спойлери отново на такива хора?
Как се наричат такива, които правят една и съща грешка два пъти? Аз знам, предполагам, че и ти знаеш. Blush
А и в темата си има добри спойлеристи, Биляна и Дидо, наистина е тръпка по отделни картинки и откъслечна информация да сглобиш целия пъзел, за който има време и нерви. Признавам си, че аз нямам и двете, но в темата за “Трейтърс“ има доста интересни дискусии именно по картинка и хипотези кога и какво, та виждам каква тръпка е. Blush

И за да не е спам.
В топ 8 има две жени.
В топ 4 няма жена.
Калин НЕ е победител.

Калин е и мой любимец, както миналия, така и този сезон си го “заплюх“ само на база визитка.
Миналата година беше същото с Мартин /да, да, знам, всичко знам за Мартин и мнението като цяло за него/, само че като човек, който очеизвадно беше “вътре“ във формата мога да кажа, че Мартин няма нищо, ама нищо общо с образа, който продукцията, монтажа и т.н. създаде за него. Оттам и народния хейт. Мартин е много умно и интелигентно момче, състрадателен, възпитан....няма да пиша повече, защото знам, че е безсмислено, но и знам какво може да причини на един играч участието в такъв риалити формат. /Да, знам и че доброволно се е записал. Blush/

# 58
От мнението на Мери следва да кажем,че две жени ще отпаднат между Дино и Траян,които предполагам,че ще паднат във финалната седмица на някои от пипкавите елементи,които дават там.

# 59
ИВ
Мери, много ти благодаря отново за включването. Аз лично на теб ти имам най-много доверие, дори повече и от на Ковид, тъй като още по времето на Фермата и Финци всичко си излизаше вярно, така че съмнения нямам никакви.

Мисля си, че просто бягаме от истината - Мирослав е победител и това е, няма какво да се направи. Единствено Траян може би остана като последна надежда, но предвид всичко изписано, показано, картинки, столове и тн. според мен няма повече смисъл да отричаме фактите.

Общи условия

Активация на акаунт