Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 770
  • 915
  •   2
Отговори
# 330
Ергенът
От подкаста на Анна-Мария с Християна от сезон 3:
- Това го развиваха уж като теория, но предвид, че през 5 минути повтаряха как знаят какво се случва, го пиша като спойлер: Тушев иска винаги да има един любовен триъгълник, като този с Киара-Шермин-Красимир се е изчерпал, е активирал другия - Натали-Орлин-Тихомир. Явно това ще е основната сюжетна линия до края.
- Казаха, че предстоят скучни неща до финала. И двете казаха в друг момент, че Натали не им е интересна, така че второ потвърждение на теорията, че това е основната линия.
- Всички двойки са се разделили, явно забравиха за Джан и Габриела. Потвърдиха за Кристина и Виктор, че са се събрали след предаването.

# 331
ИВ

Помня спойлер от тук, че краят ще ни хареса. Това няма как да стане ако победител е Мирослав. Освен ако не го излъскат до неузнаваемост, или победителите да са двама? Или пък Миро да реши да дели наградата с Калин? Все невъзможни сценарии обаче...
Това спойлер ли беше? И аз помня нещо такова, но по-скоро го приех като да е иронично. Помня и че някой, май Дидо, беше определил финала като "трагичен"...

# 332
ИВ
Здравейте, специално се регистрирах тъй като следя темата.
В сутрешният блок на Нова Телевизия, докато Ивайло беше гост, го попитаха кой иска да спечели и той отговори Калин.
На това водещата отговори, да се надяваме той да е един от победителите и после се поправи на дано той е победителят.
Така че може би и тя се изпусна че има вариант да не е един тази година.

# 333
ИВ
В сутрешният блок на Нова Телевизия, докато Ивайло беше гост, го попитаха кой иска да спечели и той отговори Калин.
На това водещата отговори, да се надяваме той да е един от победителите и после се поправи на дано той е победителят.
Да ти кажа честно, аз си имам една теория за победителя тая година. След като всички намеквате за тва как някой хора се изтърват и казват "победителите". Моя вариант е, че Калин е на стъпка от финала, НО изчаква Мирослав и дава победата на него, тъй като Калин е дошъл за приключението, а не наградата, докато на Мирослав му трябват тези пари, защото все пак жена е бременна в 8-тия месец нали. Да, знам, че теорията ми звучи абсурдно, но още от началото на сезона твърдя, че това е най-подходящия сценарий за този сезон.

# 334
Да ти кажа честно, аз си имам една теория за победителя тая година. След като всички намеквате за тва как някой хора се изтърват и казват "победителите". Моя вариант е, че Калин е на стъпка от финала, НО изчаква Мирослав и дава победата на него, тъй като Калин е дошъл за приключението, а не наградата, докато на Мирослав му трябват тези пари, защото все пак жена е бременна в 8-тия месец нали. Да, знам, че теорията ми звучи абсурдно, но още от началото на сезона твърдя, че това е най-подходящия сценарий за този сезон.
[/quote]
Много романтичен вариант. Но на фона на толкова несправедливо отстранени- ако аз печелех и имах такива мотиви за благотворителност щях да ги взема и да ги дам на лечебницата на д-р Пекин- че каква мизерия е там- не е истина.

# 335
ИВ
Оф аман то,  толкова схеми измислих с моята фантазия и все Калин да е победител, но като гледам няма шанс, след всички хора със сполейри. Все ми е тази вече, то и Миро да стане - И к'во? Отговор: Ми, нищо -  за мен е Калин и точка.

# 336
ИВ
Хмм ето, че са трети път на лошото място. А пък на Ръждавичка травмата не изглежда достатъчно сериозна, че да я изхвърли окончателно от състезанието.

# 337
Спойлерът, че Калин бил казал, че са два пъти на "лошото място" - грешен!
А дано и другите спойлери да са така!

# 338
И Пекин и тя - имали причина. А като нямате причина каква е разликата, госпожо? Никаква

# 339
Спойлерът, че Калин бил казал, че са два пъти на "лошото място" - грешен!
А дано и другите спойлери да са така!

Не мисля, че е грешен. Той просто ги брои все едно си излизал от лошото място и се връщаш. Това си е втора седмица там без излизане.

Ама а дано са грешни, де!

# 340
ИВ
Изглежда ще има нов капитан на Безименните, който ще се изправи срещу Траян в утрешната битка. Дали биха изпратили Калин с риск да има два гласа? Пак го нагласиха на пекинеза да е удобно. А нищо чудно и Траян да отпътува.

# 341
Утре Траян играе срещу мъж беше без жилетка , плюс че Пекин не я показаха

# 342
Относно Игри на волята, не следя този сезон освен кастинг битките, но ще ви издам, че днес ветеранката няма да се класира за Ол Старс, тъй като това ще е Мартин. Когато започнаха с битките бяха с жълти екипи и се класираха осем участници - Фифо, Андрей, Ваня, Джералдин,Алекса, Жоро, Михаела и Морунов, след това им смениха екипите със сини на ветераните, като отново имаме 8 участника (колкото се попълват за едно племе) - Денислава, Рълев, Момчил,Гешев,Раду,Пелипенко,Калоян и последния осми син екип и място в отбора ще е на Мартин. Нищо не е случайно в риалити предаванията

Стига бе човек ...... Искаш да ми кажеш , че ще има още една кастинг битка този сезон , и на нея ще участва мартин Trollface  и я печели >>??
Което значи ,че ще трябва да го гледаме след години в алл старс..... Е е е е е ......

------- -------

ИВ
Много хора пишат , че Симона отпада тази седмица .... но съм чел доста спойлери , че стига до 8-цата...

Това за Мартин и аз го потвърждавам. Мнооого назад бях писала, че Мартин също ще е на кастинг Simple Smile

# 343
ИВ
Може ли някой да ми каже понеже чета много пъти че дидо е казал че финала ще ни хареса , къде и кога го е казал ?

# 344
Утре Траян играе срещу мъж беше без жилетка , плюс че Пекин не я показаха
С Калин са на капитанска.

Общи условия

Активация на акаунт