Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 734
  • 915
  •   1
Отговори
# 345
ИВ
Калин е на капитанската - да. В един малък момент от промото се вижда. Joy

# 346
ИВ
Всички знаем що за хора са тези от продукцията и как участниците имали железни договори да си мълчат. В такъв случай аз не мога да си обясня две неща:
1. Как в договорите няма клауза, според която участниците да нямат право да са активни в социалните мрежи до финала на предаването
2. При толкова изтичане на информация за победителя Как самата продукцията не пуска грешно име ей така, да се изненадат зрителите.

# 347
  • София
Ерген
Поне влезе тази, за която се писа тук по едно време - Галена.
ИВ
Възможно ли е Калин да отпадне преди финал? Моя позната чела някъде, че отпада скоро. Дано не е вярно. :-/

# 348
ИВ
Възможно ли е Калин да отпадне преди финал? Моя позната чела някъде, че отпада скоро. Дано не е вярно. :-/
ИВ
Не е. Той, Мирослав и Алекс са финалисти. А до индивидуалната фаза ще отпадат само жени. Следователно, капитанската битка утре НЕ е елиминационна. Не знам кой я печели обаче. Confused
В последния етап на играта са 6 мъже и 2 жени, по спойлер на Мери.

# 349
ИВ
Здравейте, специално се регистрирах тъй като следя темата.
В сутрешният блок на Нова Телевизия, докато Ивайло беше гост, го попитаха кой иска да спечели и той отговори Калин.
На това водещата отговори, да се надяваме той да е един от победителите и после се поправи на дано той е победителят.
Така че може би и тя се изпусна че има вариант да не е един тази година.
И аз го гледах и според мен водещата се обърка, тъй като явно знае, че не е победител. Очевидно искаше да каже един от финалистите GrinningGrinningGrinning
Явно ще гледаме циркове до края. Надеждите ни са напразни. Вече е ясно, че ще имаме захранване на Миро в резиденцията и изтощение на Калин на всички битки.

# 350
ИВ
Здравейте, специално се регистрирах тъй като следя темата.
В сутрешният блок на Нова Телевизия, докато Ивайло беше гост, го попитаха кой иска да спечели и той отговори Калин.
На това водещата отговори, да се надяваме той да е един от победителите и после се поправи на дано той е победителят.
Така че може би и тя се изпусна че има вариант да не е един тази година.
И аз го гледах и според мен водещата се обърка, тъй като явно знае, че не е победител. Очевидно искаше да каже един от финалистите GrinningGrinningGrinning
Явно ще гледаме циркове до края. Надеждите ни са напразни. Вече е ясно, че ще имаме захранване на Миро в резиденцията и изтощение на Калин на всички битки.

Много тъжно в такъв случай 😃
Ще стигнат дъното ако наистина Мирослав печели, на фона на това че се криеше, не заяви никаква позиция, почти не е ходил на битки.

# 351
Ерген
Ергенът

Но все пак следичката, която пуснах тук за Петър явно е фалшива, щом се следват и с Криси. Няма и толкова време, че да се развие наратив как се отлепва от Радо и се закача за Петър, пък ги разделя.
Любовният триъгълник може и да е с нея, Радо и приятелката. Доколкото видях набързо, с новата Габриела не се следват, но може и друг да провери, понеже понякога Инстаграм ме заблуждава.

# 352
ИВ

Възможно ли е победителят да се избере със зрителски вот? В смисъл да си има финална битка на трасе, но в крайна сметка публиката да гласува победителя?

Така ще бие Мира на трасе, но Калин ще е победител и финалът ще ни хареса? А сезонът ще е различен 😅

Хммм Thinking

# 353
Ерген
Ергенът

Но все пак следичката, която пуснах тук за Петър явно е фалшива, щом се следват и с Криси. Няма и толкова време, че да се развие наратив как се отлепва от Радо и се закача за Петър, пък ги разделя.
Любовният триъгълник може и да е с нея, Радо и приятелката. Доколкото видях набързо, с новата Габриела не се следват, но може и друг да провери, понеже понякога Инстаграм ме заблуждава.
Ергенът

Там ми е странно, нали са добри приятелки, пък после се запознават. Да не излезе, че се правят, че се познават точно заради сторилайна "приятелки се карат за мъж". Има ли някаква информация?

# 354
ИВ

Възможно ли е победителят да се избере със зрителски вот? В смисъл да си има финална битка на трасе, но в крайна сметка публиката да гласува победителя?

Така ще бие Мира на трасе, но Калин ще е победител и финалът ще ни хареса? А сезонът ще е различен 😅

Хммм Thinking

ИВ
Точно така беше в първи сезон, когато имаше гласуване. Но ме съмнява да повторят този сценарий. Направо да запазят на Калин едно местенце за All Stars, иначе няма да мирясам. Нямам обяснение какво трябва да се случи, за да спечели онзи плазмодий. Надявам се на логично обяснение, защото ако е някаква глупава грешка в последния момент, ще се изям от яд.

# 355
ИВ
Някой има ли сигурен спойлер кой печели днешната битка? Grinning

# 356
ИВ
Дано Калин не се навие за Ол старс, дано. Не е за него тая помия.

# 357
На Калин трябва да му дадат 100 000лв, за да участва в All stars. Продукцията ще иска той да участва, но се съмнявам, че той самият ще иска за втори път в тази помия.

# 358
ИВ

Хммм Thinking

ИВ
Точно така беше в първи сезон, когато имаше гласуване. Но ме съмнява да повторят този сценарий. Направо да запазят на Калин едно местенце за All Stars, иначе няма да мирясам. Нямам обяснение какво трябва да се случи, за да спечели онзи плазмодий. Надявам се на логично обяснение, защото ако е някаква глупава грешка в последния момент, ще се изям от яд.
Аз залагам на предимства, съчинени от продукцията. Като тъпотиите с Алексата

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 00:15 от KatyaS

# 359
ИВ[

От промото за утре. Много вероятно *неочаквано нали* жълтите да падат утре.

Общи условия

Активация на акаунт