Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 706
  • 915
  •   1
Отговори
# 360
Дайте някакъв спойлер за Traitors.
Кой печели на финала ?

# 361
Дайте някакъв спойлер за Traitors.
Кой печели на финала ?
Не е спойлер, а само хипотеза.

Скрит текст:
Когато даваха играта с факлите пускаха синхрони от помещение в имението/библиотека. Там Бачорски и Ева са със същите дрехи от вечерта, а Глория е с много по-официален тоалет и бижута, който е различен от вечерта с факлите/последна маса. Т.е. според мен може Ева и Бачорски да отпаднат на масата с по три равни гласа, и за финала да останат Глория, Коджабашев и Петканов, като ако стане така не знам дали Коджабашев ще иска да се изгони и Петканов, което може да му изиграе лоша шега.

# 362
ИВ[

От промото за утре. Много вероятно *неочаквано нали* жълтите да падат утре.

Според мен резултатът е в тяхна полза. Мисля, че те ще спечелят утре. Сапунджиева би трябвало тази седмица да напусне.

# 363
Сега Пекин ли ще има два гласа , след като не ходи на капитанска тя?

# 364
  • BG-DE
Ами да, може и трети да ѝ дадат дори😡 Той Калин беше само командирован от нея за капитанската битка.

# 365
Ами да, може и трети да ѝ дадат дори 😡 Той Калин беше само командирован от нея за капитанската битка.
Това наистина е пълна пародия! Направо се отвратих от продуцентчета и сие....

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 16:43 от sharpy

# 366
  • Пловдив
Ами да, може и трети да ѝ дадат дори😡 Той Калин беше само командирован от нея за капитанската битка.
Напълно съм съгласна!!!

# 367
Напълно съм съгласна!!!

Калин втора нейна капитанка отиграва, ама допълнителен глас няма

# 368
А най-добре да и  дадат и имунитет! И някой грош.

# 369
  • Be realistic - plan for a miracle.
ИВ

Или да се забрани номинирането на жени до края на формата, най-добре.

# 370
ИВ
Направо участие във финал, да не си играят на дребно с тая важна персона (Пекин имам предвид).

# 371
  • Пловдив
Даааа, така ѝ е сигурен финала 😡

# 372
За първи път от 7 сезона,спрях да гледам за повече от седмица. Тук там разни публикации в инстаграм и това е.

Просто ми писна от схемите и несправедливостите на Продукцията.
Голям зор да избутате лузърките до топ 10,та на обединението да изпадат една след друга и пак да гледаме мъжки финал,както се е случвало 6 сезона.

A Пекин,толкова пазене,толкова пък да им е любимка,направо си я закарахте на финалната игра, на последния елемент,че да не се хаби милата.. виждам,че ви е много важно да е във форма,да се раздава минимално и да ходи на финал.

# 373
  • гр.София
Обърках с основната тема за ИВ. Трия.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 18:33 от blanc

# 374
И.в.
Честно казано, тази седмица ме напрягат доста игрите.
Тази седмица, Сапунджиева отпадаше , нали така ?
След това искам да попитам Ръждавица и Пекин и двете ли стигат до осмицата или някоя отпада по пътя?
Съжалявам, ама едната е брутална коалиционна кукувица, да не съм груб.. А Симона се мисли за цар , бог и господар и какво ли още не ...
Браво че са Калин , Чикагото и Алекс с неговите разсъждения, че да има какво да се гледа.
Та някой ако знае за тези две красавици , моля да сподели да ме избавите от мъките.
Лека вечер на всички 🙏

Общи условия

Активация на акаунт