Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 682
  • 915
  •   1
Отговори
# 375
И.в.
Честно казано, тази седмица ме напрягат доста игрите.
Тази седмица, Сапунджиева отпадаше , нали така ?
След това искам да попитам Ръждавица и Пекин и двете ли стигат до осмицата или някоя отпада по пътя?
Съжалявам, ама едната е брутална коалиционна кукувица, да не съм груб.. А Симона се мисли за цар , бог и господар и какво ли още не ...
Браво че са Калин , Чикагото и Алекс с неговите разсъждения, че да има какво да се гледа.
Та някой ако знае за тези две красавици , моля да сподели да ме избавите от мъките.
Лека вечер на всички 🙏

За Пекин уж знаем да, поне всичко води до това, за Ръждавичка уж не, освен ако някой не ѝ е пипал профила докато е в игрите. Уж Николета и Пекин стигат.

Bilyana14, имаш ли по записки Траян кога се е активизирал?
Аз още живея в заблуда, че той печели, а не фикуса. Нещо много взеха и да го четкат тази седмица (това са спекулации, да не ме пише някоя жълта медия).

# 376
Кой ще отстрани Радостина ?!

# 377
Много се надявам Пекин или Ръждавичка да я отстранят

# 378
  • BG-DE
Ама той Победителят днес дори не го пуснаха да се бие, явно трябва да си пази силите за финала, да може да вдигне чека 😂😂😂

# 379
ИВ
Ама той Победителят днес дори не го пуснаха да се бие, явно трябва да си пази силите за финала, да може да вдигне чека 😂😂😂

Мамин сладък, да се захрани малко на резиденция, че да може да си купи победата с 200-те гроша.

# 380
Кой ще отстрани Радостина ?!
Вероятно ще играе с Алекс, Калин и Пекин. Всеки от тях може да я отстрани. Още тази седмица.

# 381
  • BG-DE
Това означава, че не Сапунджиева отпада тази седмица, а нали имаше спойлер, че сега тя отпада 🤔 Може пък утре жълтите да бият и от номинираните Чикаго, Сапунджиева, Алекс и Пекин мъжете да се спасят и Пекинезът да бие приятелката си 🤔

# 382
Това означава, че не Сапунджиева отпада тази седмица, а нали имаше спойлер, че сега тя отпада 🤔 Може пък утре жълтите да бият и от номинираните Чикаго, Сапунджиева, Алекс и Пекин мъжете да се спасят и Пекинезът да бие приятелката си 🤔
Е, и Радостина трябва да отпадне преди обединението. Тази седмица едната, другата седмица другата. По-вероятно ми се струва утре да има нова жълта загуба.

# 383
Е, и Радостина трябва да отпадне преди обединението. Тази седмица едната, другата седмица другата. По-вероятно ми се струва утре да има нова жълта загуба.

На теория до края на другата седмица трябва да отпаднат 3 жени, не 2.

# 384
  • BG-DE
Логично е, но накрая когато дадоха началото на съвета Ралица приветства племето, което е при нея "С добре дошли нека ...." а не "Здравейте за 6-ти пореден път" 😂

# 385
Е, Продукцията чак пък толкова не е глупава , да пуска директни спойлери (не че някой път издават с кадри) и да става ясно какво се случва … съспенса заминава Simple Smile

# 386
Абе по спойлер кой отпада утре ?

# 387
И според мен тази седмица е ред на Сапунджиева да отпадне.

# 388
ИВ

Здравейте! Не съм редовна в писането, но чета постоянно и всичко за игрите във форума. Вижте на какъв коментар попаднах във Фб преди малко:

По-нагоре в коментарите същия човек беше писал, че Калин печели. След това е този коментар…

# 389
  • София
Жалък опит.

Общи условия

Активация на акаунт