Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 668
  • 915
  •   2
Отговори
# 405
Пекин е била да записва подкаста в Нова. Защото серията с нея ще е налична за гледане след епизода в петък. Главата на Ламята е обезглавена от мъж.

Тоест Пекин отпада утре? Звучи логично,защото е на елиминация.
Аз съм толкова разочарована от намесата на Продукцията,че спрях да гледам за седмица,а вече и чета спойлери.

Щом не е Калин победител,всички останали са ми безразлични. НО не искам да печели жена,различна от Ръждавичка (за която вече знаем,че отпада скоро).

# 406
ИВ
Да не е била придружител на някого просто? Ако отпада тя, значи се променя визията за топ 8, а досега имаше известна сигурност за хората, които влизат в него. Възможно ли е вместо Пекин в 8-цата, да видим Радостина? Някъде четох, че Ръждавичка отпада от Радостина (не гарантирам за достоверност). Звучи невероятно, но ние не можем и не искаме да повярваме, че Калин пада от Мирослав. Всичко може да се очаква в сезона, в който всичко е различно. Grinning

И аз го четох това за Радостина и Ръждавичка,ама силно се съмнявам,единствената битка на която може да падне от нея е на кючек🤣.

# 407
А от къде тази увереност, че елиминационните утре ще са две? Може да е пак " четворна елиминация "   т.е. един печели (Пекин и взима грошове, амулет..) и един отпада - Радка. С тая закана на Калин към жените се съмнявам продукцията да не се намеси пак, за да го спъне да победи. Спекулирам, ама то нищо вече не им е различно в тоя сезон - все същите претоплени манджи.

# 408
ИВ

Добре де, интересно ми е как Ръждавичка ще отпадне преди сливането според спойлерите, като тя има и амулет ли какво беше там, който още не е ползвала.. единствения шанс е ако другата седмица тя е капитан и се окаже елиминационна или контузия... иначе не виждам как ще я номинират на съвет.

# 409
  • Някъде там...
ИВ
Активността й беше около 17.08. Днешните събития са на 16.08. Интересно...

# 410
ИВ
До не би тази вечер Феномени да са на съвет и всички да гласуват за Сапунджиева и съответно тя си избира противникът - Ръждавичка. И така Ръждавичка по някакъв див начин да отпада на елиминация? 🤔

# 411
ИВ
До не би тази вечер Феномени да са на съвет и всички да гласуват за Сапунджиева и съответно тя си избира противникът - Ръждавичка. И така Ръждавичка по някакъв див начин да отпада на елиминация? 🤔

Пак напомням, Ръждавичка има амулет, с който може да промени резултата от съвет (по мой спомен) за какво й е доброволно да ходи на елиминация.. няма логика.. според мен ако отпада ще е другата седмица на капитанска, тя ще каже искам реванш срещу Пекин, а и последна седмица капитан  тя е последния оригинален феномен бля бля и капитанската се оказва елиминационна и отпада.. (дано тези мой разсъждения са грешни понеже това ще е ужасно за гледане :Д) това е единствения логичен начин, който аз виждам, ако Ръждавичка отпада преди сливане. Ако изключим и контузия като вариянт.

# 412
В момента са 11. Ако тази седмица отпада 1, не мисля, че е Сапунджиева, както пишат тук няколко човека.
Ако отпадат 2 участника, тогава тя може да е втората която отпада и е 10 в класирането.

# 413
ИВ
Отново предположения. Ако в действителност Пекин отпада тази седмица и Радостина побеждава Ръждавичка следващата е възможно да се разиграе следният сценарий. Падат жълти днес, номинирани са Николета и Радостина. Тримата - Алекс, Николета и Радостина се спасяват, Пекин отпада, но преди да си тръгне дава капитанството на Радостина, която следващата седмица на капитанска битка отстранява Ръждавичка. Оттам и логиката да си тръгне без да е ползвала анулета, който потенциално ще попадне в ръцете на жабка.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 21:58 от justt_love

# 414
  • у дома
ИВ
Радостина не отпадаше ли преди обединението?

# 415
ИВ
И аз така мисля … отделно Радостина да бие Ръждавичка ?!

# 416
Е те,ако решат и Коеджикова може да бие Калин Joy

# 417
ИВ
И аз така мисля … отделно Радостина да бие Ръждавичка ?!
Радостина би била на кючек само.

# 418
Е те,ако решат и Коеджикова може да бие Калин Joy
Не знам на каква игра Simple Smile

# 419
На нагласена.  Примери имаме и от минали сезони. Мани и Стоян се сещам .

Общи условия

Активация на акаунт