Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 580
  • 915
  •   2
Отговори
# 630
ИВ
ИВ

Ковид, мисля, че в миналата или по-миналата тема беше споменал, че ще има участник от червените (беше го написал още преди да започне сезонът), на когото „ще му върви по вода“ или нещо такова и е богопомазан от Вито. За съжаление май става въпрос за Джар Джар.

Не, Мими е.

Мими била ли е червена? Аз нямам спомен.

# 631
Чувала съм от хора от новинарските панели, че рейтингите не са баш това, което претендират да са и реално никой не знае точно къде е истината. Но и конкуренция няма, та все тая...

# 632
  • Някъде там...
Беше, излезе с първата битка и малко късметец.

# 633
  • Другата България
В духа на последните постове да си копирам един пост от спамочата, в отговор на Дяволо, който коментираше именно рейтингите и че във ФБ “речта“ на Алекс към Пекин събрала намсиколко хиляди гледания.
Цитат
ИВ Сезон 7 надали ще е най-гледания сезон на формата, но рейтингът, който има, и интересът, който предизвиква се дължи основно на един участник - Калин. Ако това момче го нямаше в сезона, той щеше да е като миналия. Другото, което генерира трафик - както и в случая, който си показал, е хейтът. Което не е добър показател за рейтинг на  който и да е ТВ формат. На съвсем ранен етап изтече именно във ФБ името на победителя /вероятния/, запознат си, знам, и хейтът нарасна лавинообразно. Евала на НОВА, според мен те сами си пуснаха спойлера, но така се печели първото място в таблиците за ТВ рейтинги.
В случая, който си онагледил, също. Пекин е най-мразената жена, тя си генерираше хейт и без този ...Алекс да ѝ го рекне, тъй че съвсем нормални са тези реакции предвид основното - хората искат хляб и зрелища.
А НОВА им го дава.
И да допълня - от продукцията ако искаха, щяха да го изрежат точно този сегмент, с речта на Алекс.
Да, ама не. “Златна кокошка“ е тази реч....
Това е истината, и тя е такава още от първи сезон - колкото повече хейт, толкова повече коментари, толкова повече гледания, толкова по-висок рейтинг. Blush

# 634
ИВ
Абе не разбирам от рейтинги аз,но си мисля че този сезон е в топ три на най- коментираните и гледани сезони на Игрите .И Калин стана безпорния нов любимец на феновете  мисля за всички сезони.Щом и във facebook където хейта е на изключително грозно ниво  аз лош коментар за Калин не съм прочела това говори достатъчно.За нито един играч от минали сезони не е имало подобно нещо ,даже и за любимците Момчил ,Филип и Гого .

# 635
Чухте ли, че Павел казва за утрешната битка, който спечели отива в топ 3 директно за големия финал, аз го върнах да го чуя. Явно Радостина ще отиде директно на финал, но по пътя ще я отстрани Миро/Калин/Алекс и ще заеме нейното място, както и грошове, амулети, саби и каквото там имаше друго. Залагам, че ако така стане, ще я отстрани Миро, за да може да вземе всички награди и така да си избута да финала.

# 636
  • Sofia
И как точно хем отива директно на финал,хем по пътя някой ще я отстрани?!

# 637
Хора днес се притесних , наречете го пречуствие но виждам хвърляне на топка във финалната битка

# 638
И как точно хем отива директно на финал,хем по пътя някой ще я отстрани?!
Това е само предположение, Павел каза “отива в топ три за големия финал”, а по спомени оттук тя отпада следващата седмица след Сапунджиева.

# 639
  • София
ИВ
Нали Ръждавичка отпадала точно преди сливането. То не е утре Trollface, така че да се надяваме да спечели тя. Знам че много буквално го тълкувам, но така ми изнася повече. Ще е абсурдно Рада да победи. Flushed

# 640
Чухте ли, че Павел казва за утрешната битка, който спечели отива в топ 3 директно за големия финал, аз го върнах да го чуя. Явно Радостина ще отиде директно на финал, но по пътя ще я отстрани Миро/Калин/Алекс и ще заеме нейното място, както и грошове, амулети, саби и каквото там имаше друго. Залагам, че ако така стане, ще я отстрани Миро, за да може да вземе всички награди и така да си избута да финала.
Е как ще отиде директно в топ 3 ?!Тя трябва да не ходи на битки,и да пие кафе в резиденцията до  самия финал.Нищо такова няма да се случи,а и финала да само мъже.

# 641
Е как ще отиде директно в топ 3 ?!Тя трябва да не ходи на битки,и да пие кафе в резиденцията до  самия финал.Нищо такова няма да се случи,а и финала да само мъже.
И на мен това ми беше странно, може и той да се е объркал и да е искал да каже топ 8 или там колкото остават. Върнете го и чуйте, аз го връщах два пъти, може и аз да съм луда.

# 642
ИВ
Нали Ръждавичка отпадала точно преди сливането. То не е утре Trollface, така че да се надяваме да спечели тя. Знам че много буквално го тълкувам, но така ми изнася повече. Ще е абсурдно Рада да победи. Flushed
То ,това си е кажи-речи,преди сливането,там играят по две битки на ден,и седмицата не е 7 дни.Симона като отпадне,и стават с човек по-малко,губят двете битки,и номинираните са само от феномени,и Сапунджиева си тръгва и тя.

# 643
  • Sofia
Естествено,че няма как да отиде директно в топ 3.
Изобщо не се е объркал Павел,съвсем друго нещо визираше.

# 644
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Естествено,че няма как да отиде директно в топ 3.
Изобщо не се е объркал Павел,съвсем друго нещо визираше.

Той каза директно отива на финал, а защо не и в топ 3. Което далеч не означава, че я класират след тази битка за топ 3.
Сега пък прочетох, че утре и двете отпадали на капитанската битка, поради несправяне с последната част от състезанието.

Общи условия

Активация на акаунт