Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 282
  • 915
  •   1
Отговори
# 810
ИВ

Възможно ли е Траян и Дино да отпадат в пакет - както стана с Микяй и Маги миналата година? От Калин и Алекс примерно.

# 811
ИВ

ИВ

Възможно ли е Траян и Дино да отпадат в пакет - както стана с Микяй и Маги миналата година? От Калин и Алекс примерно.
От спойлерите до сега се говореше, че Дино отпада от Калин.

Ако е вярно това, трябва да се случи след утрешната битка за имунитет. Например Дино пада последен и номиниран е Калин.

Уж се знае пак от спойлерите тук, че жена се класира на 5-то място. Ако сметнем, че Николета е 8-ма, първите четирима са известни в задачата се пита кой е 6/7. Лично аз мисля, че Дино е 7-ми, а Траян - 6ти. Натам ми сочи логиката. Утре ще разберем.

# 812
ИВ
Виждаме, че имаме пробойни в нашите спойлери. Явно са объркани русичките момичета. Николета и Радостина.
И защо да не са объркани Мирослав и Траян? Лично аз в началото много ги бърках.
Ех този жълт стол... LaughingJoy
Билянче, знам, че е нахално. Моля, да напишеш на осмината какви дати беше успяла да засечеш.
Някъде ги бях сейфнала и пак ги изгубих.
Не помня дали писах тук. Деси и тя ще участва в черешката.

# 813
  • София / Пловдив
ЕргенЯ 😄
Понеже нямам сили за основната тема, моля някой да синтезира каква драма да очакваме утре, Габи Бланко /или както и да е там/ реве щото онзи Калоян до нея най-сетне става ясно, че е гей, спал е с някоя от формата или???! Не че ще си изгубя съня, ама пусто нетърпение 😁😁😁

# 814
ИВ
Все повече си мисля че ако спойлера който е даден Мира срещу Калин и Мирослав бие,че реално Калин сам се е бил тип Фифо.Колкото и извратено да звучи мисля че продукцията харесва Калин и не би го саботирал на финала.Не знам дали съм наивна или така ми се иска.😂

ИВ

Продукцията вече го саботира  - 3 седмици глад на изолатор преди финала. Виж го на какво е заприличал.

# 815
  • BG-DE
Не защитавам в никакъв случай продукцията но все пак ако нашият фаворит губи или седи заедно с племето си в Изолатора не виждам защо вината да е само на продуцентите, а не и на самите играчи, нещо май прекалено ги демонизираме🙂

# 816
  • Стара Загора
Не защитавам в никакъв случай продукцията но все пак ако нашият фаворит губи или седи заедно с племето си в Изолатора не виждам защо вината да е само на продуцентите, а не и на самите играчи, нещо май прекалено ги демонизираме🙂

Ако нямаше сценарий на продукцията , Калин нямаше да е в това племе.

# 817
ИВ

Изолатор или блато/река до сега не е имало във втора фаза.

Няма как да са очаквали при създаденото от тях племе на жълтите с толкова котви и един фикус, на който не му пука за племенните битки и се развихря само на индивидуалните, това клето племе, гладно и изнемощяло, да печели териториални битки с един Калин.

Защо Мирко от същото губещо племе (загубил и преди това племе териториалната) отиде на резиденция?

Следователно изолаторът на Калин за 3 седмици е или тежка некадърност, или умишлено.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 20:34 от MikasaA

# 818
  • Пловдив
ЕргенЯ 😄
Понеже нямам сили за основната тема, моля някой да синтезира каква драма да очакваме утре, Габи Бланко /или както и да е там/ реве щото онзи Калоян до нея най-сетне става ясно, че е гей, спал е с някоя от формата или???! Не че ще си изгубя съня, ама пусто нетърпение 😁😁😁
И на мен ми е интересно, какво толкова се е случило, че Габа толкова да му е ядосана на Калоян 🤔
За нея изобщо не ме е жал, тя го заслужава, защото се държи арогантно и високомврно с всички.

# 819
ИВ
И защо да не са объркани Мирослав и Траян? Лично аз в началото много ги бърках.
Ех този жълт стол... LaughingJoy
ИВ
аз също бях писал как  това би било  проблем за публиката генерално но монтажистите го разрешват като минимизират екранното време на Траян. От това можем да предположим, че Миро е важен а Траян не и без да броим столове, таборетки и мека мебел.

# 820
ИВ
Вече на няколко места чета коментари за изтекло видео от финала. Аз такова видео все още не съм видяла.. Някой да знае нещо? Или е поредният AI.

# 821
  • BG-DE

Е, то това не са Олимпийските игри, а шоу програма естествено, че има някакъв сценарий но все пак когато се снима формата те не биха могли да знаят кой ще се превърне във всенароден любимец 😂 А, всъщност освен ако Миро не е приближен на някой от продуцентите, за тях какво значение има кой ще победи 🤔

# 822
ИВ

Аз не мога да разбера откъде тръгна това с бъркането на Миро и Траян. То само някой с огромен диоптър би ги объркал, ако гледа епизодите без очила. Единият рус, бозав, скрит зад полата на Пекин половината предаване, другият - тъмен, дооста симпатичен (понеже ми е колега, мога да потвърдя, че и на живо е топ) и доста често изявяващ се в битките, особено на пъзели. Кой ги е объркал толкова, та някои хора още таят надежди спойлерът за победител да е грешен на база на това?

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 23:17 от Морско_момиче

# 823
  • Стара Загора

Е, то това не са Олимпийските игри, а шоу програма естествено, че има някакъв сценарий но все пак когато се снима формата те не биха могли да знаят кой ще се превърне във всенароден любимец 😂 А, всъщност освен ако Миро не е приближен на някой от продуцентите, за тях какво значение има кой ще победи 🤔

Напълно съм съгласна. Не може без сценарий. Исках да отбележа, че Калин без вина беше изпратен там. Ама това се отнася за всички участници - местят ги като пешки, обиждат ги, унижават ги ...Отнасят се с пренебрежение към тях.
  Поведението на Ралица на последния съвет показва, че има и друг начин. Сякаш са сменили сценариста.

н

# 824
ИВ
Билянче, знам, че е нахално. Моля, да напишеш на осмината какви дати беше успяла да засечеш.
Ами всъщност няма нищо интересно за тях. Simple Smile
Николета вече я отписах.
Мирослав го следя от средата на юли. Активизира се ден-два след финала.
Чикагото - 25.08.
От него дойдоха Траян и Дино. С Дино на 25.08. имах 25 общи, които станаха 28 през деня. Той беше последвал вече 18 души участници и екип, които станаха 21 през деня.
С Траян - 28 общи, които станаха 32. Той беше последвал Нора Гаврилова, Туджаров, ИВ и един кандидат участник. Толкова.
Калин дойде след финала от Пекин.
Алекс беше с 0 последвани.
Радостина - започна с 1114 снимките; спадаха надолу; един ден спаднаха до 757, после станаха 1110 - 1119 - 1121 (24.08.). Дата съм записала само на 1121.

Общи условия

Активация на акаунт