Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 069
  • 915
  •   1
Отговори
# 885
ИВ
Има ли шанс Калин да е извън топ 3? Тоест да е останал на четвърто място.

# 886
  • Буркина Фасо
теоретично може да бъде и 7-ми.

# 887
  • Дубай
Здравейте, има ли кой да пусне тема,защото модератор е писал, че ще заключи тази, или да я пусна аз по-късно?

# 888
ИВ
Билянка, изтрили са последното ти мнение.

Иначе, според теб, ако елиминационната битка е на трасето от 22.08, тези компоненти просто така ли са сложени отзад или ще са за друга елиминация?:

На самата статична битка довечера, трасето отзад си е чисто, липсват платформите за теглене и другите неща:

# 889
  • Другата България
ИВ
Не. Blush

# 890
ИВ
Билянка, изтрили са последното ти мнение.

Иначе, според теб, ако елиминационната битка е на трасето от 22.08, тези компоненти просто така ли са сложени отзад или ще са за друга елиминация?:

На самата статична битка довечера, трасето отзад си е чисто, липсват платформите за теглене и другите неща:

Няколко пъти даже. 🤣

Надали са случайни комнонентите на горната арена. Или е друга елиминационна битка, или битката ще е на двете арени.

# 891
ИВ
Не. Blush
Ехх Мери сега ако кажеш че и Миро шубето не печели ще си златна 😂

# 892
Здравейте, тъй като от доста време следя всеки какво пише, най-сетне реших да се включа и аз. Налагаше ми се доста често да комуникирам с хора от НОВА ТВ. Станах доста близък с двама от хората, които отговарят за декорите за състезанията организиранито от В. С., та мога да заявя нещо, което ще се хареса на много, ако не на всички - Калин печели игрите. Дали са ме излъгали или не (няма причина да го правят), скоро ще разберем. Относно колажи и тем подобни - всичко е подготвено от маркетинговия отдел с цел заблуда и вдигане на рейтинга. Няколко пъти са ми потвърждавали - да видим. Simple Smile Поздрави на всички!

# 893
ИВ
Следя темите и предаването от години, но никога не съм писал във форума. МирославА за победител ми се струваше много достоверно и го повтарям на жена ми от самото начало заради писаните неща тук. Честно казано обаче в последните дни този човек дълбае дъното, абсолютното дъно. Днес реших да върна лентата и да видя кога се повдигна за първи път името му. Мислех, че е от потребител през септември, който беше написал, че Траян и Миро са финалисти преди да влязат в предаването като теорията беше следната: Траян завършва втори, а Миро кленът е победител. Истината се оказа друга, за първи път името на Мирослав за победител се споменава в темата
Скрит текст:
. След което потребителят с едно мнение(да и аз нямам други, абсолютен факт), редактира отговора си и маха частта за Миро:
Скрит текст:
Защо мнението е редактирано, а не е изтрито, буди някакви съмнения в мен. Добавям мнението от Ковид на когото вярвам безусловно:
Цитат
И за да е по темата - Всички мислят, че тази година победителят ще е жена – "силни и независими" жени навсякъде... Но на финала тежките препятствия пак подсказват кой носи трофея
Също ме води към силното желание да не е Миро Дъното, защото на тежките препятствия има далеч по-подготвени в силово отношение състезатели. За финал добавям и предполагаемите цветове от полуфиналната битка на участниците и ако съдим че те запазват цветовете от предишните битки може да направим съвсем различен извод за последните четирима финалисти от тези, които броим за сигурни (Миро Дъното, Калин, Алекс, Чикагото). Там по снимки от dido2k(ако разчитам правилно поста му от 26та тема и 10 ноем. 12:24 имаме цветове зелено(Траян), жълто(Калин), синьо(Дино) и червено(Чикагото)?  Знам че имаме "сигурни имена"от безкрайно много време, но това е моята последна надежда Миро дъното да не победител, а да е станало някакво грандиозно объркване.

# 894
Да, мечтайте си, че Мирка няма да е победител....

# 895
ИВ
Честно казано, известно време си мислех колко ще е хубаво да ни пускат по пързалката всичките и Калин да е реалният победител. Така става, когато симпатизираш на някого силно и искаш да победи. Дори се размечтах за такава развръзка от спойлера на Мери, в който ни каза за ситуацията в топ 8, а именно, че има 2 жени и 6 мъже там, няма жена на полуфинала и Калин НЕ е победител, като единствено ,,НЕ"-то не беше удебелено. След това обаче написа, че любимците са втори и рязко се приземих. Тя си е доказан спойлерист. Дидо също е много точен, а той ни разкри финала преди месец. Така че и да ни харесва, и да не ни - Миро е победител.
Heart
Мери, знаеш ли какво са снимали вчера в Нова ТВ? Нещо, свързано с финала ли е или за някакво друго предаване?

# 896
  • Другата България
ИВ
Честно казано, известно време си мислех колко ще е хубаво да ни пускат по пързалката всичките и Калин да е реалният победител. Така става, когато симпатизираш на някого силно и искаш да победи. Дори се размечтах за такава развръзка от спойлера на Мери, в който ни каза за ситуацията в топ 8, а именно, че има 2 жени и 6 мъже там, няма жена на полуфинала и Калин НЕ е победител, като единствено ,,НЕ"-то не беше удебелено. След това обаче написа, че любимците са втори и рязко се приземих. Тя си е доказан спойлерист. Дидо също е много точен, а той ни разкри финала преди месец. Така че и да ни харесва, и да не ни - Миро е победител.
Heart
Мери, знаеш ли какво са снимали вчера в Нова ТВ? Нещо, свързано с финала ли е или за някакво друго предаване?
Аз не знам как да го кажа по друг начин, казах го директно - все още има хора, които не вярват.
Казах го завоалирано - радвам се, че има такива като теб, които “четат“ между редовете.
Няма как да го кажа по друг начин, тъй че финалът е близо и ....така.

Не, не знам. Което не знам - не знам. Blush

# 897
ИВ
Добре сега, защо мнението на Ковид беше изтрито, като с него направо си ни показа победителя? Не е било за пълнеж.

# 898
ИВ
Добре сега, защо мнението на Ковид беше изтрито, като с него направо си ни показа победителя? Не е било за пълнеж.
Вероятно той сам си го изтри.

# 899
ИВ
Вероятно той сам си го изтри.

Никога не трия !

Общи условия

Активация на акаунт