Любовен триъгълник

• 665
  • 32
  •   9
Отговори
Здравейте бг-мами !

Аз съм бг-татко, който се нуждае от вашата гледна точка по един казус. Ето го и него:

Трима възрастни(40+, 50+) се чудим кой е в прав в следната ситуация:
Гери и Кирил са гаджета от около година. И двамата са пълнолетни, живеят заедно. Преди седмица и нещо си легнали да спят, но на Кирил му се говорело и си поприказвали с Гери до малко преди 02:00 перз нощта. Гери на няколко пъти му казвала, че сутрита ще стават рано, за да ходят на работа и е време да спят. Съгласил се Кирил, завъртял се на другата страна, за да спи. Гери обаче, си взела телефона, пуснала си някаква игра и започнала да си пише със съотборник в играта. Тук преразказвам поспомен, но смисълът е запазен:

Гери: - Тук ли си?
Том: - Защо не спиш? Късно е?
Гери: - Не мога да заспя. Разкажи ми приказка.
Том разказва кратка приказка.
Гери: - Искам още една.
Том разказва още една кратка приказка.
Гери: - Разплаках се от смях. Защо пропусна най-интересната част с принца. Още една.
Том разказва още една кратка приказка.

Пожелават си лека нощ, Гери прави скрииншот на разговора и приказките и си ляга да спи. След 2-3 дни Гери дала телефона си на Кирил, за да прави някакви неща с няколко от снимките ѝ. Той видял въпросните скрииншоти и станал скандал. Сега са разделени. Гери ни показа въпросниите скрииншоти и тъври, че Том ѝ е просто приятел. Запознали са се онлайн(в играта преди месеци), никога не са се виждали и едва ли някога ще се видят. Том живее някъде в източна Азия. Направила е скрииншот на приказките, защото английският на Том бил много добър. Гери ми е племенница. Майка ѝ я укорява, че е постъпила по този начин. Гери казва, че нищо лошо не е направила. Аз я питам дали е имала или има някакви чувства към въпросния Том, тя казва, че е нямала и в момента няма.

Какво е вашето мнение - Том само виртуален приятел ли е, или живее някъде в същия град? Гери има ли чувства към Том? Кирил с право ли не иска да вижда Гери?

# 1
Как се очаква да знаем дали Том е в града ли надалеч, боб може би?🤣 А иначе бих казала приятел, всички имаме от училище, университет и тн, но да прави снимки на чата им.... това не е на място, какво като говори английски много добре? Със снимките да е искала да го похвали, щеше, ама тя не ги прави за това явно. Аз бих питала за целта на снимките, защото не сме деца да вярваме на приказките и.

# 2
На сексуална тематика ли са били приказките?

Сега са модерни онлайн игри и онлайн връзки между младите. Нищо кой знае какво не е станало.

# 3
  • София
Том звучи като ChatGPT Smile

# 4
Това не е любовен триъгълник.
Кирил може да не му е станало приятно (на никой няма да му стане приятно), но какво постига като не иска повече да се вижда с нея? Бил е пренебрегнат от Гери, която уж искала да спи, а си играла игра и си чатила. Във всяка връзка има момент, когато пренебрегваме за нещо половинката си. Кирил всеки път ли ще си тръгва? Един ден жена му ще го пренебрегва заради бебето (да си го признаем - в началото на родителството точно това се случва). Той какво? Пак ли ще си тръгне?
Гери има увлечение към този младеж. Чакала е да играе и да си пише с него и за това е отрязала Кирил. Нищо не се е случило. Всичко е фантазия в главата на Гери, момче, което знае, че няма да има, но внася екзотика в скучната ѝ връзка с Кирил. Говори на английски, разказва приказка, очевидно играят обща игра, която тя не играе с Кирил. Момичето си има малка въображаема тръпка. Такива неща дори понякога са полезни за връзката щом не излизат извън въображението. Водят до отрезвяване.
Том няма никакво значение нито къде живее, нито нивото му на английски. Той прави това, което едно момиче му каже е го прави толкова пъти, колкото тя му каже, изпълнява желания и задоволява своя потребност.
Само не разбрах вие пък що дирите там в тези отношения и как искате да има прав?

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 13:21 от Di Soleil

# 5
Не може да сравняваме пренебрегването заради децата ни с пренебрегването заради онлайн приятел. Ние не сме в главата на Гери, не знаем дали има чувства (какво тя твърди е без значение, защото хората лъжат). Знаем само, че тя е излъгала и отрязала гаджето, за да си чати онлайн с друг.
Връзката е твърде прясна, за да ти е писнало да си говориш с гаджето и вместо него да си говориш с непознати.
Аз не го приемам толкова за триъгълник, колкото за пренебрежение и липса на интерес. То и не е нужно всяко нещо да се вкарва в графа изневяра и любовни триъгълници, за да е неприятно и неуважително. Дали е добра идея да разкараш Гери, защото й е скучно с теб след една година връзка? О, да, мисля, че е чудесна идея.

# 6
  • София
Ама че пуберска история...

# 7
Приказките не са били на сексуална тематика. Том е някъде в източна Азия.

# 8
  • София
При положение, че Том дори не звучи като реален човек, аз дилема не виждам.
Ровене в чуждите снимки не искам даже да го коментирам...

# 9
Нищо не е направило момичето, а Кирил е тъпак. Държи я до два часа, щото му се приказвало,а като я   е разсънил, се дуе, че е отишла да си чати. После рови в чужди снимки Запазила е приказките, защото са били любопитни, и аз бих.

А вие старите какво се врете в техните работи?

# 10
Ние, старите, се врем, защото ни помилиха да се врем.
Както виждаш, има различни мнения, което е полезно. Simple Smile

# 11
Тримата играчи са младоци с ник Възрастен

# 12
Нищо кой знае какво не е станало, освен че за пореден път се натъквам на случай, в който онлайн пространството вреди ужасно много на личните отношения. От разказа на автора не става ясно дали т.нар. приказки са били със сексуален характер, е това вече е причина за сериозен скандал и с право. Нищо, че Том може наистина да е на другия край на света. Това донякъде издава намерения, в случай че се появи реален "Том". Да спиш до партньора си и да си чатиш с друг, доста неуважително и нагло.
Но ако наистина е само безобиден чат, по-добре че близките ви са се разделили. Щото не ми се мисли при по-сериозни проблеми какво щеше да стане...

# 13
  • София
Ние, старите, се врем, защото ни помилиха да се врем.
Скрит текст:
Както виждаш, има различни мнения, което е полезно. Simple Smile
Откажете молбата. Лоша идея е да се врете със или без молба. Особено когато става въпрос за толкова елементарна ситуация, която даже не заслужава тема.

Ако си затворя очите и приема, че е истинска, разбира се, а не тема-менте.

# 14
Ако си затворя очите и приема, че е истинска, разбира се, а не тема-менте.
Темата е истинска, но всеки може да мисли каквото си иска.
За вас ситуацията може да е елементарна, смешна и пуберка, за потърпевшите не е? Свят голям, хора най-различни.

Общи условия

Активация на акаунт