Родителски права при бащата, възможно ли е?

• 11 320
  • 328
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Това да иска да си припознае детето не е психопатско. Проблемът е, че ти продължаваш да си общуваш с него и в този случай изобщо не знам защо се оплакваш. Сто човека, между тях няколко юристи, ти обяснихме, че такова припознаване против волята ти не може да се случи без твоето съгласие, а ти продължаваш.
Отказвам се да пиша повече тук, няма смисъл.

# 226
Авторке, родителите ти наясно ли са стези твои страхове?

# 227
Майка ми, да, с баща ми не си споделям.
Гледам да не товаря излишно, защото едва ли е най-голямото щастие да чакат внуче, което ще расте само с мама, а баща му е насилник.
Ще си подготвя въпроси от а-я, за да имам план за след раждането и оставащато време преди това. Препоръчаха ми една адвокатка с опит в подобни дела. След, което ще поработя с психолог, не с психиатър, защото не искам да има следи в здравното ми досие, както казах не знам какво може и какво не, да се използва против мен.
Уж не съм пълна глупачка и знам какво говоря, но пак има възможност нещо да изопачи, представи и т.н.
Ще гледам и да оспоря, ако се стигне до там, понеже винаги ме е провокирал с обиди, за да отключи съответна реакция в мен.

# 228
  • До хладилника, който обичам
Тоест, пишеш ни тук някакви неща, хората дават съвети, ровят закони, играят теоретични постановки, за да те успокоят, а ти през цялото време си в контакт с бащата на детето, от който казваш, че те е страх, поддържаш разговор и играете на викторини. Ами, добре.

# 229
Според мен нито ще дойде в родилното, нито ще води дела. Опитва се да те изтормози напълно, така че ти да го блокираш и да не го потърсиш. Така хем няма да има отговорност към нежеланото си дете, хем ще обяснява, че се е борил за детето си и ще удовлетвори нарцистичните си нужди.

Ти продължаваш да си чатиш с него и няма да се учудя сама да му кажеш в коя болница си. Моя позната така не искаше дори бившият й да припознава детето, после му се молеше да дойде, защото той изведнъж спря да настоява и изчезна преди раждането.

# 230
  • Пловдив
.
Уж не съм пълна глупачка и знам какво говоря

Доста е съмнително.

# 231
Къде съм писала, че контактувам? Блокирали сме се взаимно от всякъде. Включително и мобилния. Както казах, не ме търси.
Играеше го на загрижен/може би за пред евентуално дело/, канеше ме да живея при него, а аз отказах от страх, остави следи-тук там колко много му пука/на чат,  пред 2-3 души с които той контактува и това е/. Хубаво ми разправяше една дама да приключа с него, още след като ми блъскаше по масата да абортирам и ме замерваше с теста ми за бременност, ама аз не послушах, щото си мислих, че ще му се събудят бащините чувства…. Допусках го по прегледи с мен, търпях го да ме обижда и да ми казва как аз за нищо не ставам и прочее.
Ами сглупих и затова пиша тук, за да не допускам повече козове в ръцете му.
Обичам си детето  и няма да му се дам на тоя…. И колкото и грубо да звучи, на него едно цвете няма да има кой да му остави, защото мрази всички под ред- майка му, брат му, мен…

Sun2000, и твоята ми е ясна. Мъж, в сайт за бременни и кърмещи, та и сипеш обиди по жени в 7м.
Излагаш се. Няма да се очудя, ако притежаваш същия психопрофил с тоя индивид, който разискваме n брой страници. Жалко…. Но нямам вина, ако се разпознаваш. Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 14:50 от ivelina8494

# 232
Ами авторке, кога и как те е изпитвал на знания от рубрики на Селена?
Ние не пасем трева.
Ако си мислиш, че понеже веднъж си се напила или си го напсувала в чат ще ти вземе бебето, няма да стане.

# 233
Майка ми, да, с баща ми не си споделям.
Гледам да не товаря излишно, защото едва ли е най-голямото щастие да чакат внуче, което ще расте само с мама, а баща му е насилник.
Ще си подготвя въпроси от а-я, за да имам план за след раждането и оставащато време преди това. Препоръчаха ми една адвокатка с опит в подобни дела. След, което ще поработя с психолог, не с психиатър, защото не искам да има следи в здравното ми досие, както казах не знам какво може и какво не, да се използва против мен.
Уж не съм пълна глупачка и знам какво говоря, но пак има възможност нещо да изопачи, представи и т.н.
Ще гледам и да оспоря, ако се стигне до там, понеже винаги ме е провокирал с обиди, за да отключи съответна реакция в мен.

Какви адвокати за несъществуващи дела, какво раждане в друг град или чужбина, след като ти нямаш 1000 лева за раждането, а може да се наложи да ги имаш. Ако се наложи кръвопреливане, ще прелеят необходимите банки кръв от болницата, за които или ще трябва да намериш дарители, или да платиш няколстотин-1000  лева за кръв. Може да не те изпишат, да не дадат епикризи или други важни документи, докато не се издължиш. Може нещо друга да се случи, за което да трябват финанси. Трябва да имаш едно 2000 лева за непредвидени ситуации, дори и в държавна болница. В друг град да раждатш, колко мислиш, че ще ти е престоят на квартира/хотел за 2 седмици, минимум 50 лева дневно, бебето после не можеш да го прибереш с автобуса.... няма да е по-евтино от частна болница в твоя град.

# 234
Ами авторке, кога и как те е изпитвал на знания от рубрики на Селена?
Ние не пасем трева.
Ако си мислиш, че понеже веднъж си се напила или си го напсувала в чат ще ти вземе бебето, няма да стане.
Ами тогава, докато контактувахме, пращаше ми клипове във вайбър. Не съм казала, че това е било днес.
Аз честно казано имам една мечта, да вземе да се влюби в някоя и да забрави, че ще има дете…
Той ще се опита да ме компрометира, неадекватна съм била, неспособна, нестабилна, луда, ама така като чета това е често срещано и се твърди от всеки баща, който има претенции за род. права.

# 235
  • Пловдив
До съседен град се отива от днес за днес, защо хотел и квартира?
Другото е така, спестявания трябва да се имат по възможност, особено сега около раждането и бебето може да трябват.

# 236
Отказвам се. Ти все още говориш с този, то ти личи. Не ми казвай, че от разговорите ви преди се притесняваш сега... Параноята се засилва след всяка комуникация.

# 237
Авторката си знае стоката и може и да има основания. В малките градове е различно... Ще отиде да ражда и все някой ще му звънне.
В друг град може да отиде, не е невъзможно. Аз бих. Но да не казва на никой. Нито на приятелки, нито роднини. Само на майка си, за да и помогне. След раждането той  да върви да търси, но не ми се вярва. Всеки може да сгреши. Не го е преценили, но сега има шанс да продължи с детето.

# 238
  • Далечният изток
Не знам защо продължавате с това криене на самото раждане, при условие (вече го коментирахме), че за припознаването няма срок, може да се извърши и след месеци и години. Така или иначе тя няма да може да крие детето цял живот.

# 239
  • Пловдив
Печелене на време, евентуално да се откаже, аз така го схващам и има резон от нейна гледна точка, не че нещо се гарантира.

Винаги съм "за" установяването на произхода и за контакта с двамата родители по принцип, обаче тук той ли е много тормозещ, тя ли е много психирана, или и двете...

Общи условия

Активация на акаунт