Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 5 434
  • 139
  •   4
Отговори
# 120
Аз пък си мисля колко време мина,че чак и да може да се установи бременност у Фатма 🤔 те се запознаха преди седмица сякаш 🙂

# 121
  • Варна
Араселия, дано пък не става дума за Фатмата, още не сме наясно
и бързаме да ги критикуваме Simple Smile
Затвора много бързо дойде, може пък да няма, само да ги задържат и пуснат Smirk

# 122
Да не става въпрос за леля и , някаква изповед закъсняла 🤔 Чешем си клавиатурите да минава времето до неделя 😉

# 123
  • Варна
Каквото и да е, надявам се да ни изненадват с интересни събития.
Дано и наште пуснат някое селфи, да ни разведрят след стреса,
 ако и те не са в стрес Relaxed
Силно се надявам на всички в екипа да са със здрави нерви  Simple Smile

# 124
  • Пловдив

Човек става враг на този, чиято история не знае...

Смъртта е единственото нещо, което не можеш да върнеш, единственото нещо, което не можеш да промениш...

Всички ние имаме тайни в този живот...

Опасността може да е по-близо до вас, отколкото си мислите...

Почти сме готови да излезем на слънце и да накараме сянката си да расте...

Не знам какво означава да си син на Берекетолу...

Не искам никой да пострада...

ИМАМЕ ВЪВЕДЕНИЕ И СНИМКИ към еп.3:

Въведение/Резюме:
Йомер решава да не разкрива голямата си тайна на семейството си. Въпреки възраженията на Салих, Йомер решава да върне Фатма Караханлъ обратно там, където ѝ е мястото.

Шокът, който очаква Фатма, когато се върне у дома, обаче, напълно ще промени баланса между двете семейства.

Невин, който открива тялото на Садък Турхан при влизането си в къщата му, предприема незабавни действия. С внезапно решение прокурор Невин отива във фермата Берекетоглу с полицията и задържа Йомер и Ферит за убийството на Садък Турхан.

Докато Невин продължава разследването си, тя оглежда къщата на Садък и преосмисля някои подробности около деня на инцидента.

Когато Невин отива в съдебната палата, тя получава новина за смъртта на Джемал Караханлъ. Тя незабавно нарежда Зехра и Бекир Караханлъ да бъдат задържани.

Когато тя изправя най-могъщите фигури на две враждуващи семейства лице в лице в една и съща стая, тя ще види от първа ръка мащаба на дългогодишната вражда.

Зехра довежда опасен мъж на име Мурат в Адана и му предлага партньорство. Мурат също е насочил поглед към плодородна земя.

Нейната цел е Ферит, когото тя вижда като лесна мишена. Сътрудничеството с Мурат дава на Ферит възможност да се докаже пред семейството си и пред Йомер.

Междувременно се случва и друга напрегната среща. Йомер и Невин се срещат отново в магазина за черен дроб. Разговорът им бързо се превръща в спор. Тази среща разкрива не само напрежението между тях, но и потиснатите им чувства.

Невин напуска мястото разгневена, скитайки се по задните улички и срещайки някои обезпокоителни хора. Осъзнавайки, че Невин е на път да си навлече неприятности, Йомер импулсивно я преследва.

Опитът на Невин за джебчийство създава допълнителен хаос и Йомер помага на Невин. Когато Невин се опитва да вземе досието от колата след преследването, тя осъзнава, че Йомер вече го е взел.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 19:23 от mariana51

# 125
Кой беше Садък Турхан🙄, аз на нашите още не съм научила имената 🤕

Среща в магазина за черен дроб, 😂 прокурорката все гладна горката, все месце си търси 😜, Йомер майка му го е пратила до месарския магазин сигурно🤔😉 като си няма обслужващ персонал в сериала 😂

Тука не знам Енгин ли е,Йомер ли, ама много лошо гледа 🫣🤨😂

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 19:50 от araselia

# 126
  • Пловдив
Кой беше Садък Турхан🙄, аз на нашите още не съм научила имената 🤕

Среща в магазина за черен дроб, 😂 прокурорката все гладна горката, все месце си търси 😜, Йомер майка му го е пратила до месарския магазин сигурно🤔😉 като си няма обслужващ персонал в сериала 😂

Ох, разсмя ме. Садък е този, който излезе от затвора и му осигуриха апартамент, кола и сметка в банка.
Много за кратко ще е участието на актьора...

# 127
  • Варна
Араселия, пак са в някоя кебапчийница, преводача сигурно го
преформатира в месарски магазин Smiley
Те, какви са тези градски потайности и заведения за хранене в Адана,
тръпки да те побият !
А пък те както тръгнаха да ги зачистват героите, поне спестяват от заплати Simple Smile
е, има калабакък с пищови ама те са масовка ...

Изгледах пак 1ва серия, всичко си е логично, но какво ми направи впечатление Thinking
липсват щипките хумор, които във всичките сериали на Енгин, колкото и драматични
да са, дават глътка въздух ... Това, което минава с малко усмивки между Йомер и Невин
не е достатъчно.
Черните краски при Караханлъ са  май прекалени. Що за семейство е било и сега се вижда,
че още повече  не са такова. Интересно ще е миналото ...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 20:51 от Аnista

# 128
Аниста 😉, анджък, заведенията все са тип Хепи на улицата , явно особеност на местните ресторантьори.

Хумора е наистина само между Йомер/Енгин и Невин/Гюлсим

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 07:09 от araselia

# 129
  • Пловдив

Какво ли е имало между Йомер и Зехра на млади години?
Когато Зехра извика Йомер на паркинга, тя каза ние, Йомер веднага я репликира - няма ние.
И интересно, защо тя все го вика... Омраза, отмъщение, но има и нещо друго... Защо изобща е започнала враждата между двете фамилии. Дали изневярата на Азизе.

# 130
Семейство Злобил зад кадър 🙂, ама как ги докараха и да си приличат

И да е имало нещо, вече нищо не е останало между Йомер и Зехра

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:47 от araselia

# 131
  • Пловдив
Семейство Злобил зад кадър 🙂, ама как ги докараха и да си приличат

Ох, не мога... Как ти хрумна "Злобил", съвсем точно. Laughing

# 132
Да не става въпрос за леля и , някаква изповед закъсняла 🤔 Чешем си клавиатурите да минава времето до неделя 😉
Честно казано, докато вие не споменахте, че Фатма е бременна, на мен това изобщо не ми мина през ума. За мен това си беше 100% някаква изповед на проклетата Зехра за нейното минало ...

# 133
Z_lva, ами турски сериал без бременна 🤔 😉 търсим да набедим някоя 😂

Ей за това стоене мирно с ръце до тялото ми е мисълта ,не ми е естествено

Тук  пък малко несериозно, асистента с ръце джобовете ,полицаите скръстили ръце отпред,отзад ,пък нали извършват арест . Прокурорката по върви да е така сякаш 🤔

И аз голям режисьор се извъдих 🤡🙂

Слънчев ден ви желая !

П.П. Оправих си правописа за хумор , с о е ,не с у 🫣

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 07:15 от araselia

# 134
  • Пловдив

Добро утро в събота, успешна да е.
Имаме трейлъри, снимки и въведение за еп.3.
Утре вероятно ще ни пуснат и откъс от епизода.
А днес, някоя новина ще ни дойде добре.

Общи условия

Активация на акаунт