Хайде на театър - 18

• 37 762
  • 673
  •   2
Отговори
# 165
  • София
Казва се "Отчаяни съпрузи 2" и е на Артвент.

# 166

Здравейте!:)

Исках да помоля за препоръка, за да се възползвам възможно по-спокойно от тази промоция в ТБА. Ще се радвам, ако споделите кое от заглавията биха били подходящи и за 16 годишен тийнейджър?
И в този ред на мисли, Сатирата са пуснали всички заглавия от декемврийската си програма на цени от 20 и 25 лева. Та се чудех дали може да препоръчате нещо и там:)))))))

В ТБА много ми хареса "Хотел между тоя и оня свят".

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 17:52 от :::

# 167
В ТБА през последната година ми харесаха Балдахинът, Солунските атентатори, Хотел между тоя и оня свят, Хамлет, Железният светилник, Стъпка по стъпка, Пет жени в еднакви рокли, Кафе с претенция и втората, по-смешна част на Две обиколки на парка.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 13:07 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 168
Поправих се . Човек да не сбърка в бързината тук . Както казах чакам я с нетърпение.

# 169
  • софия
За януари чак съм си  планувала " Отчаяни съпруги 2 " . Има ли значение че не съм гледала втората част ?
Важното е ти знаеш какво ще гледаш.🤨

# 170
  • София
Поправих се . Човек да не сбърка в бързината тук . Както казах чакам я с нетърпение.

За втори път го пишеш така и лично аз помислих, че си запомнила грешно името. Simple Smile

# 171
Само аз ли си мисля, че ще е голяма грешка Йерней Лоренци да режисира Физика на тъгата?
След "Орфей", от който откровено ми се догади, не очаквам нищо добро...

Аз пък много харесвам Орфей и не споделям вашето мнение. Напротив мисля, че ще е много интересно как ще постави Физика на тъгата Лоренци!

# 172

Исках да помоля за препоръка, за да се възползвам възможно по-спокойно от тази промоция в ТБА. Ще се радвам, ако споделите кое от заглавията биха били подходящи и за 16 годишен тийнейджър?
И в този ред на мисли, Сатирата са пуснали всички заглавия от декемврийската си програма на цени от 20 и 25 лева. Та се чудех дали може да препоръчате нещо и там:)))))))

Ножица Трепач гледах наскоро и ми хареса.

# 173
# 174
  • София
...

Хотел между тоя и оня свят в ТБА се хареса доста на 18 и 20-годишни, които изпратих сами на театър, така че би трябвало да хареса и на 16-годишен, аз не съм го гледала все още.

Ал, хареса ли ти Бурята, любопитна съм? Тази Буря или се харесва много, или не особено, аз съм от първият тип.

# 175
На мен и моя любим много ни хареса Хотел между тоя и оня свят.

# 176
*Аз не харесах "Хотел между тоя и оня свят". Сюжетът не ме грабна, а актьорската игра ми се стори супер преувеличена и неубедителна.

Някой гледал ли е този спектакъл - Животът е сън? Ще гостуват на 4.12 в Театър Азарян?

# 177
*Аз не харесах "Хотел между тоя и оня свят". Сюжетът не ме грабна, а актьорската игра ми се стори супер преувеличена и неубедителна.

Някой гледал ли е този спектакъл - Животът е сън? Ще гостуват на 4.12 в Театър Азарян?

Аз съм го гледала може би към края на ковид епидемията. Дори съм изненадана, че още се играе и то в Театър Азарян, който напоследък, за съжаление - се превърна в място за детски утра и някакви любителски халтури. “Живота е сън“  е доста интересен опит на млад екип върху страхотната пиеса на Калдерон. Основна тема е Властта. Това е една от първите роли, която гледах на Боян Арсов.Още тогава си пролича импровизаторския му талант, макар леко да ме отстранява психофизическата му “гърчавост“ в образите. Харесвам го по - обран като в “Швейцария“. Така или иначе постановката е доста любопитна, има здрава мотивация. Не знам дали ще се хареса на почитателите на традиционния театър, може би не. Но не е загубено време и заслужава уважение. Там играе една супер луда ниска актриса в мъжка роля - не си спомням името и, но много ми хареса превъплащението и като гледах спектакъла.

# 178
Вяра Коларова - https://theatre.art.bg/%D0%B2%D1%8F%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0% … %D0%B2%D0%B0__224

Аз съм го гледала може би към края на ковид епидемията. Дори съм изненадана, че още се играе и то в Театър Азарян, който напоследък, за съжаление - се превърна в място за детски утра и някакви любителски халтури. “Живота е сън“  е доста интересен опит на млад екип върху страхотната пиеса на Калдерон. Основна тема е Властта. Това е една от първите роли, която гледах на Боян Арсов.Още тогава си пролича импровизаторския му талант, макар леко да ме отстранява психофизическата му “гърчавост“ в образите. Харесвам го по - обран като в “Швейцария“. Така или иначе постановката е доста любопитна, има здрава мотивация. Не знам дали ще се хареса на почитателите на традиционния театър, може би не. Но не е загубено време и заслужава уважение. Там играе една супер луда ниска актриса в мъжка роля - не си спомням името и, но много ми хареса превъплащението и като гледах спектакъла.

# 179
Вяра Коларова - https://theatre.art.bg/%D0%B2%D1%8F%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0% … %D0%B2%D0%B0__224
 Да! Да точно тя е. Чудна! Мисля, че преди доста години съм и се наслаждавала и в Монолози на вагината. Тя е малко от тип игра като на Мая Новоселска.

Общи условия

Активация на акаунт