Хайде на театър - 18

• 37 567
  • 668
  •   3
Отговори
# 180
Да, в “Монолози за вагината”, “Старицата от Калкута” и други знакови постановки. Сега май пак се завръща в “Животът е сън” и играе и в 199 “Животът пред теб” и отделно май ще излиза филм на Ивайло Христов, в който участва и тя
Вяра Коларова - https://theatre.art.bg/%D0%B2%D1%8F%D1%80%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0% … %D0%B2%D0%B0__224
 Да! Да точно тя е. Чудна! Мисля, че преди доста години съм и се наслаждавала и в Монолози на вагината. Тя е малко от тип игра като на Мая Новоселска.

# 181
Харесах много *Бурята* ❤️
Но и аз обичам пиесата, страстно ❤️

# 182
  • София
Радвам се!

Животът е сън съм гледала като част от Световен театър в София и много ми хареса, ето това:
https://viafest.org/sofia/event/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D … 81%D1%8A%D0%BD-2/

# 183
“Животът е сън” и аз съм го гледала, в началото исках да си тръгна, но Боян Арсов ме спечели с присъстивето си. Споделям мнението, че сюжетът е много интересен, но също така, че би могло да не се хареса на хората, които харесват традиционния театър, какъвто съм също и аз в интерес на истината. Но постановката си заслужава, защото темата е била и винаги ще е актуална, в случая е наситена с много тъмно нюанси на първичното и жестокото в човека, които ограбват душата. Аз така я усетих, но определено бих я препоръчала, с едно на ум, че не е нещо леко.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 21:55 от philipa_

# 184
# 185
  • Sofia
"Последният час на Мерилин Монро":
Аз и моите близки не останахме възхитени. Накъсаните мисли и терзания на актьорите не дадоха смисъл на постановката (освен ако идеята не е Деян Донков да покаже дългите крака и хубавите гърди на новата си приятелка, и да я направи някакъв нов секссимвол на БГ театър).
Той се губи изцяло и разочарова.
Тя се старае, наистина е хубава, страхотно тяло и респект за премахнатия акцент, който не се усеща дори за секунда. Вероятно е коствало много усилия.
Имаше интересни елементи, но и досадно дълги такива.
По не-особено възторжените аплодисменти в края ми се стори, че не сме били единствените разочаровани, но пък беше пълно.

# 186
Днес инцидентно се озовах на спектакъла “Красиви Тела“ изигран от абсолвенти на Теди Москов и Валентин Танев (последния е и режисьор) Отидох с бих казала нежелание и съвсем без очаквания заради моя приятелка, чиято дъщеря завърши в този клас. Но в момента се чувствам доста доволна, че гледах. Шесте девойки се справят чудесно с ролите си, вярваш им, въпреки, че имат още актьорски трески за дялане. Час и половина беше изкаран в много добър ритъм, който държи интереса ти. И важно - всички говореха ясно и артикулирано на сцената, което си е рядкост дори при опитни артисти. Позасмях се на някои места, трогнаха ме. Пиесата е повече комерсиална, но без да преминава добрия вкус. Хъсът и обичта към професията, която са си избрали младите актриси е за уважение и признание. В Сити Марк Център салонът беше пълен 1/3, към 40 души бяхме. До колкото разбрах, два състава се редуват в представленията. Препоръчвам го защото мисля, че ще ви бъде симпатично за гледане. Лична оценка   7 / 10 - ей така за подкрепа на усилията. Simple Smile

# 187
# 188
  • Пловдив
Моля, да се включи някой с отзиви за "С най-голямо уважение" и "Уют" на Камен Донев. Не съм го гледала до сега и се чудя на черния петък, който са обявили за утре Драматичен театър Пловдив, дали да не взема билети? Гледа ми се нещо леко и ненатоварващо. Чудя се и за "Капан за самотен мъж", пак на Пловдивския театър.

# 189
  • sofia
Уют на К.Донев съм гледала като представление, на мен ми беше смешно и разтоварващо, хареса ми. Но си е неговия стил, някои не го харесват. Аз бях със сина ми и се заливахме. Понякога имаме нужда и от не много изискан хумор😂

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 13:55 от googlish

# 190
  • София
По-голямата част от филма "Уют" ми хареса, а не очаквах, за представлението обаче нямам мнение.
"Капан за самотен мъж" съм гледала на МГТ и самата постановка доста ми хареса.

# 191
  • гр. Шумен
Връщам се от театър. Гледах "Семейството" с Десислава Бакърджиева, Христо Гърбов, и т.н. Много ми хареса! Хубава комедия. Деси, много сладка, харесвам си я аз. А пък Христо Гърбов - топ. Супер бяха! 😁😁😁

# 192
  • София
Здравейте. Подарявам 1 билет за довечера (28.11.) за Караконджул, 19.30. Билетът е електронен, мога да изпратя. При интерес драснете лично съобщение

# 193
Как не замръзна този човек мокър и гол?!
Отлично е изпълнението на Валери!

# 194
  • София
"Любов в насрещното" в Сити марк... с Богдана Трифонова, Атанас Атанасов, Евгения Роева и Стоян Дойчев.
Интересен текст на Здрава Каменова с възможност зрителят да се припознае в тази или онази реплика, да си зададе въпроси и да поиска да промени някои отговори, докато и ако изобщо е възможно.
Върви леко и забавно, доста предвидимо, което го прави всъщност много убедително, защото знаем, че нещата се случват именно по този начин. А Богдана Трифонова е абсолютна фурия на сцената.

Общи условия

Активация на акаунт