Хайде на театър - 18

• 38 003
  • 674
  •   2
Отговори
# 150
В Младежкия са пуснали програмата за февруари 🤗

# 151
  • София
Представлението на „Винсент в Брикстън“, което е планирано на 24 ноември от 19:30 часа, се отменя. - 199

# 152
Страхотни са от Младежкия! Точно февруарската програма чаках!
buldoka,
Благодаря, че сподели. 🤍
Надявам се от Народния да вземат пример и до дни и те да публикуват своята.

# 153
  • София
Метаморфози на 3 дек пак пада, обадиха ми се от билетния център да отида да си взема парите, засега няма друга дата планирана.

# 154
Само аз ли си мисля, че ще е голяма грешка Йерней Лоренци да режисира Физика на тъгата?
След "Орфей", от който откровено ми се догади, не очаквам нищо добро...

# 155
Не си само ти... Пак ще бъде нещо изключително софистицирано, модернистично и неразбираемо. Simple Smile

# 156
Ееее, не ги е срам за "Метаморфози"-те 🫤

Утре сме на "Бурята". Нетърпелива съм. Много харесвам пиесата и с интерес чакам.

За "Елизабет или кралицата девственица" - актьорската игра е Уау.
Като сценарий ми дойде недостатъчно, но и аз съм пристрастна към този исторически период и просто очаквах повече.

# 157
Не си само ти... Пак ще бъде нещо изключително софистицирано, модернистично и неразбираемо. Simple Smile
Уви то дори не е модернизирано. Напротив остаряло е като средства и дори и това не е проблем. Но по - генерално, е че имитира чувства и емоции. Тъй като харесах много  постановките на Лоренци гостуващи в БГ - “Илиада“ и “Мъртвият идва за любимата си“ се изненадах доста негативно от Орфей. И до сега си мисля, че толкова там проблема не е в режисьора обаче, а в това, че артистите явно са се чувствали страхотно по - време на репетиции и като са дошли представления просто са забравили първоначалния мотив и тласък, който да проведат в спектакъла. И така просто е се е превърнало в имитация. А и са доста различни като натюрел събрани там.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:35 от Tilda.M.

# 158

Здравейте!:)

Исках да помоля за препоръка, за да се възползвам възможно по-спокойно от тази промоция в ТБА. Ще се радвам, ако споделите кое от заглавията биха били подходящи и за 16 годишен тийнейджър?
И в този ред на мисли, Сатирата са пуснали всички заглавия от декемврийската си програма на цени от 20 и 25 лева. Та се чудех дали може да препоръчате нещо и там:)))))))

# 159

Здравейте!:)

Исках да помоля за препоръка, за да се възползвам възможно по-спокойно от тази промоция в ТБА. Ще се радвам, ако споделите кое от заглавията биха били подходящи и за 16 годишен тийнейджър?
И в този ред на мисли, Сатирата са пуснали всички заглавия от декемврийската си програма на цени от 20 и 25 лева. Та се чудех дали може да препоръчате нещо и там:)))))))
В ТБА препоръчвам "Хамлет", "Ножица трепач" за тийнове. Може би и донякъде "Сирано дьо Бержерак" (но е доста дълго представление).

# 160
Не препоръчвам "Прецакани", бях скептична и си тръгнах разочарована. Изборът не беше мой. Само Маца ми хареса като игра. Но цялостната идея и особено изпълнението на Блатечки издишаха. Дори Койна не успя да се държи професионално на няколко пъти. Слаба хумореска с две думи!

# 161
Не препоръчвам "Прецакани", бях скептична и си тръгнах разочарована. Изборът не беше мой. Само Маца ми хареса като игра. Но цялостната идея и особено изпълнението на Блатечки издишаха. Дори Койна не успя да се държи професионално на няколко пъти. Слаба хумореска с две думи!
Аз бих казала Маца и Стефан че ми харесаха като игра . Мислих си че Койна и Асен ще са звездите , не останах впечатлена от Асен изобщо , а толкова го харесвах като по малка , но сега разбирам че има много по добри актьори от него . Не е най хубавата пиеса , но не е и толкова лоша , но за сега " Премахни от приятели " ми е на първо място и като игра и като сюжет . Леко просташки хумор имаше " Прецакани " на няколко пъти чух доста вулгарни думи но като част от пиесата се вписаха .

# 162
Дори вулгарните думи да си бяха на място в контекста, за мен това е плосък тип забавление! Но пък в залата имаше доста кикотещи се, явно това е нивото...

# 163
Дори вулгарните думи да си бяха на място в контекста, за мен това е плосък тип забавление! Но пък в залата имаше доста кикотещи се, явно това е нивото...
Такава беше темата . Но пък Стефан и Маца бяха топ . Койна също не беше зле , но Асен както казах от него останах разочарована . Този образ да го играе все бохем и женкар не излиза от него . Януари месец съм на " Отчаяни съпрузи 2 " и се надявам да ми хареса. Владо Зомбори поне знам че няма да ме разочарова защото вече съм го виждала на живо, и знам че може да влиза във всякакви роли , а не само една и съща като Асен .

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 14:33 от Жасмина 94

# 164
  • софия
Нова постановка ли е " Отчаяни съпруги 2 "? Къде се играе? Кой участва?
Знам сериал с това име. Вече втори път чета в темата за нея.

Общи условия

Активация на акаунт