Хайде на театър - 18

• 37 986
  • 674
  •   2
Отговори
# 90
Да знаете само колко много ми се гледа Ромео и Жулиета 🥺 говоря за оригиналният френски мюзикъл. Това е най-ама най-любимият ми мюзикъл и бие Фантомът на операта. ❤💙  Много ми иска да ги видя на живо с оригиналният състав.
И аз!

# 91
  • София
Имам излишен билет за утре 18.11 за Тайната на музиката - Мюзикъл в НДК. За съжаление приятелката ми се разболя и няма как да присъства. Купуван е за 68лв. Пишете ми на лични, ако някой има интерес.

# 92
  • Галифрей
Да знаете само колко много ми се гледа Ромео и Жулиета 🥺 говоря за оригиналният френски мюзикъл. Това е най-ама най-любимият ми мюзикъл и бие Фантомът на операта. ❤💙  Много ми иска да ги видя на живо с оригиналният състав.
И аз!

🥺🙏 Това искам за Коледа. Дано дано ще изпращам вече молитви 😂 Ще плача от радост.

# 93
  • София
"Зимна приказка" в театър Възраждане наистина беше феномен. За първи път в живота си видях сцена, по която течеше вода, като река и актьорите шляпаха в нея. Такива сцени съм чела, че се предлагат в театрите в Лондон, но за България е нещо изключително.

Препоръчвам ви да гледате спектакъла "Метаморфози" на благоевградския театър, ще останете приятно изненадани, вече съм го хвалила тук. Сцената е вода. На 15.11 ще са в театър Азарян (ако все още има билети). 😊

Все пак успях да взема билети за 3 дек, ако някой се интересува - имаше още сутринта.

# 94
Ехааааааа! Театър 199!

# 95
Взех за "Метаморфози" 🙂
Довечера "Елизабет..." с Койна Русева 🙂

# 96
За януари чак съм си  планувала " Отчаяни съпруги 2 " . Има ли значение че не съм гледала втората част ?

# 97
  • София
"И ние играем Ромео и Жулиета" в кукления театър е изключително добра постановка за всички възрасти. Много оригинално е поднесен сюжетът. Дори капризната ми тийнейджърка беше във възторг. Препоръчвам!

# 98
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате постановка в Народния, която да бъде интересна, лека и забавна, без някакви тежки теми. Искам да подаря билети на близък човек.

# 99
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате постановка в Народния, която да бъде интересна, лека и забавна, без някакви тежки теми. Искам да подаря билети на близък човек.

Спектаклите, които аз бих препоръчала:

● Радходка с Гогол
● Бурята
● Богът на касапницата
● Обир

# 100
  • София
Попаднах на тази група за драматургия
https://www.facebook.com/dramatextclub/

# 101
  • софия

Точно както ни каза buldoka Simple Smile

# 102
  • София
Много благодаря! Взех и за това и вече се спирам, имам 5 постановки през дек и още 2 в първите седмици на януари, ще ме изгонят от вкъщи. Joy

# 103
  • София
Много благодаря! Взех и за това и вече се спирам, имам 5 постановки през дек и още 2 в първите седмици на януари, ще ме изгонят от вкъщи. Joy

Ако ти кажа аз колко имам... Grinning

# 104
Завиждам ви благородно. Покрай домашни здравословни тревоги и разни отдавна планирани пътувания, не мога да си купя дългосрочно билети. Мога от днес за утре, а това обикновено е мисия невъзможна.

Общи условия

Активация на акаунт