BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 381
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 020
Изгледах интервюто на Голямата сестра с Лена и съм на мнение, че водещата е нагла и непрофесионална. Хубавото в случая е, че Лена си е перде и номерцата и подмятанията към нея останаха без резултат. Написала си някакви там въпросчета и така злобничко ги стрелка към събеседника. Голямо разочарование е тази, а иначе Лена си я знаем.

Мислех, че само аз забелязах как Елена се напрегна в един момент. Тя нали има този маниер да подкачи някой по онзи галантен начин дето в ерата на регентството са се заяждали. Като видя, че Лена не ѝ се връзва, директно реши да я захапе с "Ти смяташ ли се за интелигентна?" и после пусна нещо като "ако сега смяташ така, не ми се мисли как си разсъждавала на 20 години." Определено не бе професионално, защото ясно показа нейното лично мнение относно това.

Бтв аз да питам, но Лена каза, че за втори път участва в ББ. Някой да я помни от първия път, когато е влизала? Ако има снимки или нещо подобно. Интересно ми стана.

# 1 021
Бтв аз да питам, но Лена каза, че за втори път участва в ББ. Някой да я помни от първия път, когато е влизала? Ако има снимки или нещо подобно. Интересно ми стана.
Преди доста години ББ бяха направили стъклена къща в средата на един мол и вкараха вътре няколко души. Победителят от тях получаваше място в самото предаване. Лена не спечели, тоест не са я давали по телевизията. То даже май победителят не влезе като пълноправен съквартирант, а само като гост и то за малко.

# 1 022
Като я гугълвах преди време, открих това - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/2276027
През 2013 година бяха правили експеримент покрай откриването на мол Парадайс, в който няколко човека живееха в стъклен аквариум. Спомням си, че трябваше победителят да влезе във Вип Брадър (може и да е фалшив спомен обаче), не се случи.

# 1 023
# 1 024
Аз също следя мненията на хората в социалните мрежи и наистина Котов води като фаворит с доста голяма преднина пред втория, Давид. Затова лично аз смятам, че ако Давид спечели, ще изглежда като манипулация.

# 1 025
Когато показаха резултатите във вторник, когато си тръгна Лена, между първия и втория имаше доста по-голяма разлика от това, което показаха вчера и разликата беше по-малка. Но аз все си мисля, че Котов е човекът на първа позиция.

# 1 026
Аз също следя мненията на хората в социалните мрежи и наистина Котов води като фаворит с доста голяма преднина пред втория, Давид. Затова лично аз смятам, че ако Давид спечели, ще изглежда като манипулация.
Във Фейсбук изглежда, че Котов доминира. В Инстаграм не чета коментари, но постовете с Давид винаги събират значително повече харесвания от тези с Котов. В Тикток нямам представа.

# 1 027
Все още си мисля, че Котов е на първо място, пък в събота ще видим. Нямам търпение за финала на епизода днес, за да се разкара Михаела.

# 1 028
Във Фейсбук изглежда, че Котов доминира. В Инстаграм не чета коментари, но постовете с Давид винаги събират значително повече харесвания от тези с Котов. В Тикток нямам представа.

Във Фейсбук щом доминира, според мен това е достатъчно. Оригиналната страница на Биг Брадър има около 450 хиляди последователи, а почти всички коментари са свързани с това, че Котов трябва да е победител. Освен това има и няколко групи с по около 50 хиляди души, където отново доминират постовете в подкрепа на Котов. Силно се надявам накрая да не манипулират вота.

# 1 029
Не всеки, който гласува, е в групите и не всеки, който е в групите гласува. Странно е да се говори за манипулации на базата на 30-40 поста във Фейсбук (и то обикновено едни и същи хора ги качват и коментират под всичко). Виж, ако Михаела или Каспър бяха първи - тогава да, определено има нещо гнило. Но като са двама много харесвани персонажи, всичко е възможно.

# 1 030
  • София
На мен пък ми харесва, че третият е с тройно по-малко проценти и далече след втория. Двамата потенциални победители отчетливо се открояват, другите са ниско долу по тревата..Когато и да си тръгнат..все тая..

# 1 031
Брадъра не вярвам да остави Котов за победител.  Такива бунтари не се тачат много. Давид хем е послушко, хем е забавен за повечето хора. Дори и да е на второ място по реални проценти съм убеден  че ще матипулират резултатите. Котов бая се опитват да го харзулнат в различни ситуации. Докато Давид не. Показателно е кой е по-големия фаворит на продукцията

# 1 032
Другото, което се замислих, е че тези анкети в приложението не събират много гласове. Миналата година някой коментираше колко гласа е събрал Марио за победата - не помня нито къде го гледах, нито точната цифра, единствено помня, че се изумих колко са малко… Ако някой е гледал същото, ще се радвам да ми припомни. В главата ми се върти нещо от рода на 10 хиляди гласа, но може и да съм в грешка.

# 1 033
Най-вероятно 100 човека да са грасували за Стефан Паранормалния. Самият победител и той няма да е с особен брой гласове.

# 1 034
  • София
Давид, много повече би оценил печалбата.

ББ има да си връща на Котов, от мисията "любимец", когато Котов яко го нахейти Laughing
 -ББ те обича!
-Аз тебе не..тая любов не е споделена..

Имаше и още много подобни коментари..

Общи условия

Активация на акаунт