BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 386
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 005
Можеше да карат така както беше, без да гонят човек във вторник и пак да има 4-ма на финал. Нейното включване отново беше непоносимо дори и само миналата седмица за 5 минути, когато имаха мисия. Тази жена изобщо не е на център.

Гледах промото и още повече ме изнерви. Тя постоянно крещи "така на мен не", "така на мен няма да говориш" и все едни такива изречения. Тя осъзнава ли, че персоната й не дава дори минимум повод за уважение. Ако някой вътре я уважаваше като личност, нямаше да се държи така с нея. Тя не е фактор по нито един критерий, затова всеки може да й размята пръста, да й повишава тон и да я нарежда. Хубаво е да осъзнае, че отношението е на база това, което заслужаваш. Не видях на Котов някой да си позволи да говори по този начин.

# 1 006
  • SF
Скалъпиха някакво обяснение за връщането й. Твърде спокойно им стана вътре. Нямаше да се противопоставят един на друг при мисията за харченето на бюджета. Върл пушач остана само Елена. Друго си е да вкарат някой, без шансове да спечели, но готов да точи наградата на победителя.
Котов каза на Лена, че няма да я целува и Лена безропотно се включи: няма да ме целува, Биг Брадър! Паранормалния се лепна за Давид, ще прави, каквото и Давид прави. Никаква интрига!
А друго си е една Михаела, която да обясни на Стоянов, че не може да марширува.
Не беше ясно и кой отпадаше по вот, когато Михаела си тръгна по собствено желание, уж. Отстъпи мястото си на Лена, Лена постоя още месец, защото имаше други за гонене и някакви сценарии се преплетоха, които сега се оправдават със зрителския вот.
Да, много я искаха зрителите в Къщата! Друг път!

# 1 007
  • София
Никой никога не я е искал да се връща, банкет вдигнахме, когато напусна... Но продукцията иска скандаалии и цирки,  а тя им е перфектна..

# 1 008
По темата с работата на Стефан - програмирането настрана, такъв Youtube канал като неговия (брой събскрайбъри, брой гледания) обикновено прави между 2 и 4к долара на месец, зависи колко често качва клипчета. Така че правилно си го нарича работа, то си е и доста труд, не само заснемането, едитването на видеата е доста времеемко. Когато имаш и "9 до 5" работа отгоре на това, доста нанагорно идва накрая.

# 1 009
Как ще пише проценти в приложението?
Не го вярвам това, дори и някакъв проблем да е имало няма как да се видят процентите..

Не съм ви чела предишните коментари, но идвам да споделя ,както навярно всички вече са казали, че Михаела е мега досадна и вече и аз смятам, че точно затова са я вкарали като някаква мисия или нещо, за да разбунва духовете. Прави впечатление, че именно тя все е човека дето ръчка да харчат от наградния фонд.

И също да "докладвам" един "глич", на който станах свидетел.
Снощи влязох да гласувам, но бях забравила че вече съм гласувала и в първия момент, са милисекунда ми се показа в приложението класирането. Успях само да видя че Давид е първи и наистина бе с 40 и няколко процента както накрая показа на епизода резултатите. Друго не успях да видя за това кратко време (главно защото не знаех какво виждам в момента).

# 1 010
  • SF
Няма какво да му смятаме времето и парите на Стефан. Грам не ме заинтригува неговата персона. Да си развива хобито, да работи като идиот, но да не се държи като такъв. Едва чаках момента, в който няма да е в играта, но то от Лени, Ебрута, Михаели, Калин и т.н. не можа да му дойде по-рано времето.

А Биг Брадър си разбърка версиите и направи кашичка от тях. Да приемем, че Лена е трябвало да си тръгне тогава, когато Михаела реши да казва на Биг Брадър кой да напусне къщата. В случая тя. От къде да знаем, дали следващата събота нямаше пък тя да е изгонената и някой друг участник все още да има шанса да се бори за наградата.
И в предишни сезони разни хора са напускали Къщата завинаги по собствено желание.
Михаела влиза с информация от вън. Не че е умна и успя да се възползва, трябва и малко акъл за тази работа. Брадърът я е надушил, че ще прави циркове и си върна маймунката вътре.

# 1 011
Как ще пише проценти в приложението?
Не го вярвам това, дори и някакъв проблем да е имало няма как да се видят процентите..
Миналата година се беше случило нещо подобно и бяха изтекли точните проценти от приложението. Но до колкото помня беше на по-ранен етап в играта.

# 1 012
А сега какво ще правим, след като къщата остана без ехото си?

Кой ще повтаря думите на съквартирантите?

# 1 013
Сега се сетих, че мисията с яденето на гадости я имаше и в миналия сезон, пак във финалната седмица… Веднага след това беше играта с ковчезите и Радо отпадна. Чудя се дали и сега ще е така.

# 1 014
Изгледах интервюто на Голямата сестра с Лена и съм на мнение, че водещата е нагла и непрофесионална. Хубавото в случая е, че Лена си е перде и номерцата и подмятанията към нея останаха без резултат. Написала си някакви там въпросчета и така злобничко ги стрелка към събеседника. Голямо разочарование е тази, а иначе Лена си я знаем.

# 1 015
Не съм ви чела предишните коментари, но идвам да споделя ,както навярно всички вече са казали, че Михаела е мега досадна и вече и аз смятам, че точно затова са я вкарали като някаква мисия или нещо, за да разбунва духовете. Прави впечатление, че именно тя все е човека дето ръчка да харчат от наградния фонд.

И също да "докладвам" един "глич", на който станах свидетел.
Снощи влязох да гласувам, но бях забравила че вече съм гласувала и в първия момент, са милисекунда ми се показа в приложението класирането. Успях само да видя че Давид е първи и наистина бе с 40 и няколко процента както накрая показа на епизода резултатите. Друго не успях да видя за това кратко време (главно защото не знаех какво виждам в момента).
Ужас. Дано не е вярно.

# 1 016
Интересно е това, което се е видяло в резултатите. Ние тук бяхме убедени, че човекът с големия процент е Котов.

# 1 017
Е, тук сме предимно лелки. Младите зрители явно подкрепят Давид.
Аз съм ок и той да победи.

# 1 018
В Давид не виждам качества за победител. Да, добродушен изглежда, но не показа нищо особено според мен. Просто не е напрягащ персонаж като маймун Пешо, например.

# 1 019
От много години следя Биг Брадър, и чета мнения във фейсбук, инстаграм и тик ток също тази година.
Валентин определено е по-предпочитаният спрямо коментари и интеракции, не го вярвам това с процентите.

В момента той има и наратив, защото в последните епизоди най-нехаресваният участник застана срещу него (визирам Михаела), това също ще му донесе голяма подкрепа на финала.

Е, тук сме предимно лелки. Младите зрители явно подкрепят Давид.
Аз съм ок и той да победи.

Общи условия

Активация на акаунт