BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 211
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 350
Всички помним колко зле и непрофесионално се държа Гала с Марио, когато ѝ беше на гости.
Тази е крайно време да я свалят от екран, даже се изненадвам, че има още аудитория, супер безинтересна и неприятна жена, непрофесионалист в моите очи.

Призовават аудиторията да се запише на кастинг. Интересно ми е бихте ли се записали?

Не ми дават, та май ще е тайно. Ако не пиша догодина по време на сезона, ще ви помахам отвътре. Grinning

# 1 351
Гала според мен беше чудесен професионалист, но от няколко години си личи, че изобщо не й се занимава, затова и панелът е взет, за да й вършат работата. Жалко, защото гради име 20 години, а сега го срина за 2-3 години.

Да ви кажа харесвам предаването и звучи съпер за преживяването, но като виждам в какви условия са, какви хора са вътре и ние тук как ги солим, по-скоро ще пропусна.

# 1 352
Всички помним колко зле и непрофесионално се държа Гала с Марио, когато ѝ беше на гости.
Тогава не ѝ се възмутих чак толкова - той беше мъка събеседник. Тя го пита едно, той отговаря съвсем друго… И така 10 пъти. Изнерви се.

Иначе съм съгласна със Stoyanova.A за “На кафе” - от години 90% от екипа на това предаване са някакви абсолютни квачки (мъжете включително). Сега хвърлям по едно око на рубриката за ББ, иначе - абсурд да си го причиня.

На въпроса дали бих влязла в ББ - никакъв шанс. Самоуважението ми не струва 100 хиляди лева.

# 1 353
Тази е крайно време да я свалят от екран, даже се изненадвам, че има още аудитория, супер безинтересна и неприятна жена, непрофесионалист в моите очи.

Призовават аудиторията да се запише на кастинг. Интересно ми е бихте ли се записали?
За всяко друго предаване бих, но за ББ - не. Колкото и да плюя Иван тук, ако срещу мен има някой като Калин или Михаела, вероятно ще се държа като него, а това е отвратително.

# 1 354
  • София
Честно на мен ще ми е интересно да се видя отстрани, но не знам в коя роля ще ме разпределят и какво ще покажа, та може би не ми стиска. Имидж се гради цял живот, а всички виждаме, че може да се срути за норматив време.

Иначе е факт, че хора, които те познават, но не са ти част от настоящето, познават някаква твоя предишна версия, а все си мисля, че е окей да се надграждаме в живота и че с годините се променят приоритети, възгледи, цели, поведение дори.

За други риалитита - ИВ не гледам, Ергенът пълен абсурд предвид, може би Трейтърс.

Като помахаш, намигни и три пъти, хвърли сол през дясното рамо, да знаем, че си ти и да те подкрепяме.

# 1 355
  • Ню Йорк
Искам ВИП сезон с  Михаела, Луна, Кулагин, Нора Недкова, Албена Вулева, Евгени Минчев... Да съберат малко характери на едно място Grinning
И сезона ще е под надслов "Добре дошли в Карлуково". Това и за 100000 лв няма да го гледам Angry

# 1 356
Нямаше да вляза, защото няма да изтърпя да ме разпознават после, да ме снимат и качват из интернет. Пък и никак не са ми по вкуса предавания, в които умишлено карат хората да гладуват, да се лишават от удобства. Ако нямаше тези неща и публика, сигурно да, заради виреенето на различен тип хора под един покрив. 😁

# 1 357
Не се тъпи да говори, да реве, да вие, направо е ужасно. Продължавам да не разбирам защо продукцията я вкара. Не беше нужно да скапват предаването точно последната седмица.

# 1 358
Хахахаха, на всички им е по-гадно, че остават с Овцата, отколкото че Елена си тръгва.

Овца: Опитва се да се разреве и не става.
Овца, секунда по-късно: Не мога да повярвам, че хората харесват фалша.

# 1 359
Не съм виждала никой да реве толкова фалшиво както го прави Михаела. До преди няколко часа крещеше в лицето на Елена, а сега се прави, че реве за нея...
Поне да вкара малко повече усилия, защото само с напъване не се получава.

# 1 360
Е, не, ако и след тия "цирки" пак остава...

# 1 361
Съсипа финалната седмица и за нас и за другите в къщата

# 1 362
Какво се случва? Паранормалният рева по-малко и поне беше наистина.

# 1 363
  • Между гори и планини
Отвратителна жена! Не знам кой нормален мъж може да се обвърже с нея!

# 1 364
Добре де, всички са фалшиви според Михаела, а тя дето тоя цирк сега разиграва сякаш е някакъв фактор, е най-истинската. 🫠🙃

Общи условия

Активация на акаунт