BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 310
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 245
Интересен прочит. Харесва ми. Но , гледайки досега напъните на сценаристите, силно се съмнявам да са имали чак толкова задълбочен план.
   Също не ми се вярва Михаела да "играе" заради Елена. Тя и преди си беше изпращялка. Не мога да си представя що за човек и що за нерви са му нужни, за да живее с нея. Относно заяждането й със Сияна , и това , че иска доказателства за изнасилването й, боже мой, каква нелепица! Сигурно я хвана яд, че не е заиграла на зрителите по тази струна. Долно поведение. Дали е вярно или не ,Сияна си знае. Но страничен човек да отрича, щото нямал доказатлества......

# 1 246
Навярно не е така, но ми харесва да си мисля, че снощната мисия с яденето на субпродукти е един вид намигване от страна на ББ за слабостите на участниците.  Давид хапна свински език и е без съмнение с най-вулгарния език, нищо че го прави по най-сладкия начин. Сияна хапна агнешки мозък, а ББ каза: "Ето така изглежда мозъкът на една овца". Естествено далак за Стоянов. Овцата, нали се обяви за единствената с топки, си похапна топки. Очаквах Котов да коментира хлебарката, защото при него аналогията е много добра, още повече ББ използва израза "чист протеин", което е едно към едно с "Цар Плъх" и ролята, която играе Вальо в едно малко и затворено общество. А за Елена си представям, че "избоде" очите на овцата.

Браво! Доста добър прочит.

# 1 247
  • somewhere near the sea
Абе говори се тук и във ФБ против Михаела, но съм сигурна, че поне 80% от критикарите я следват в Инстаграм. Тя го е прозряла и затова е приела да се върне. Не била излязла по волята на зрителите, а по своя воля. Че да не би да е прецедент в ББ? И без това зрителите щяха да я изкарат ако не оная седмица, щеше да е следващата. Това е кух аргумент на продукцията да я върне. А тя веднъж казва, че е влязла да се бори за парите наравно с тях, но е алчна да харчи, защото осъзнава, че няма как да стане. Жената наистина се нуждае от помощ. Не може да палиш от дума, но и от мълчание.

# 1 248
Не знам откъде имате тая информация за 80% , но аз съм от другите 20% - не следвам никой, не им ровя и следя профили в соц.мрежи, даже не гласувам в приложението. Просто глeдам отвреме на време и следя коментарите тук.

# 1 249
  • SF
...Не била излязла по волята на зрителите, а по своя воля. Че да не би да е прецедент в ББ? И без това зрителите щяха да я изкарат ако не оная седмица, щеше да е следващата. Това е кух аргумент на продукцията да я върне. А тя веднъж казва, че е влязла да се бори за парите наравно с тях, но е алчна да харчи, защото осъзнава, че няма как да стане. Жената наистина се нуждае от помощ. Не може да палиш от дума, но и от мълчание.

Точно така мисля и аз. Абсолютно кух аргумент. В моите постове използвах думата "скалъпен" довод за връщане на пенещата се за всичко Михаела. Вероятно тя беше най-подходяща за мисията да се харчи без оглед и без съобразяване. Кой друг можеше да изпуши 10 хиляди лева на два пъти??
И друг път участници са си тръгвали по собствено желание. Има го в регламента. Не са затворници. Опитва Биг Брадър да си задържи поданиците, прибягвал е до резерви, но в крайна сметка си заминават. Сега си наместиха правилата така, че да я върнат. Само едно ще им кажа: нямам коментар и на нас тези НЕ!

# 1 250
  • Пловдив
Навярно не е така, но ми харесва да си мисля, че снощната мисия с яденето на субпродукти е един вид намигване от страна на ББ за слабостите на участниците.  Давид хапна свински език и е без съмнение с най-вулгарния език, нищо че го прави по най-сладкия начин. Сияна хапна агнешки мозък, а ББ каза: "Ето така изглежда мозъкът на една овца". Естествено далак за Стоянов. Овцата, нали се обяви за единствената с топки, си похапна топки. Очаквах Котов да коментира хлебарката, защото при него аналогията е много добра, още повече ББ използва израза "чист протеин", което е едно към едно с "Цар Плъх" и ролята, която играе Вальо в едно малко и затворено общество. А за Елена си представям, че "избоде" очите на овцата.

ББ унижава умния и силния, а дава сцена на една нагла, тъпа "Овца" да направлява тълпата. И после се чудим защо сме слепи и сами се превръщаме в стадо без разум.

"...Слушай какво, моето момче. На този свят съществува понятието ЧЕСТ.
Когато вършиш работа с един човек, казвай му само истината и тогава той също е длъжен да ти казва истината, иначе не би имал чест.
Защитавай другите така, както очакваш те да защитят теб. Ако видиш, че човек няма чест, не се свръзвай с него, защото ще те опетни.
Запомни, че има хора с чест и хора без чест ."
Джеймс Клавел- из "Цар Плъх"

# 1 251
Изгледах подкаста с Елена. Хубав е, говори добре. Каза, че никой в къщата не мисли, че харчат истински пари, затова не се впрягат особено, като си купуват разни неща. Единствено изключение било случката с близките в изповедалнята - отказали са от солидарност към Давид, иначе са щели да влязат.

Цигарите ѝ били голяма голяма болка в къщата - единственото, което би могло да я мотивира достатъчно, за да ги спре, било дете. По време на първата си бременност не е пушила, но със загубата на детето пак е започнала.

За Сияна се аргументира много добре с какво я е дразнила, със спокоен тон и факти. Ако го беше направила по този начин и в къщата, щеше все още да е фаворит, защото имаше много резон в думите ѝ. Признава си грешката и каза, че за нея е падение да си изпуска нервите по този начин.

Говориха си и за други неща с другата Елена, но нищо запомнящо се.

# 1 252
Много интересен прочит на играта от Каспи! Има голяма логика в това и направи впечатление, че само Михаела с топките прехвърли своето на Котов…

# 1 253
Сега изгледах епизода. Не мога и не искам да повярвам, че днес отново ще гледаме това… същество. Елена не я харесвам, но не трябваше да си тръгва преди Овцата. Това е гавра и с малкото зрители, които са останали.

# 1 254
Искам ВИП сезон с  Михаела, Луна, Кулагин, Нора Недкова, Албена Вулева, Евгени Минчев... Да съберат малко характери на едно място Grinning

# 1 255
Искам ВИП сезон с  Михаела, Луна, Кулагин, Нора Недкова, Албена Вулева, Евгени Минчев... Да съберат малко характери на едно място Grinning
Пепел ти на клавиатурата. 😂

# 1 256

Да, ама такъв, дет да не се излъчва и само накрая да ни уведомят за последиците.

# 1 257
Елена гостува в "На кафе", репортерката пак казва "за КОЙ ще стискаш палци" ("за кого" се казва, ама айде), а отделно в студиото 8 души на масата, целият панел + Башар и Алекс Богданова. Изрично Башар каза 2 пъти, че вотът е положителен, да се гласува в Нова плей.
Неслучайно е това натъртване, защото поне 15 години вотът беше отрицателен и хората са си свикнали. А като знаем българите как възприемат... на избори как гласуват за преференции, отбелязват номера на партията там, където е преференцията и пратихме хора в Европейския парламент по грешка... Ефектът 15/15.
Нищо чудно да са гласували хора за Михаела, мислейки, че я гонят. А всъщност гласуват тя да остане.

# 1 258
  • София
Каспи, много точни аналогии, аз снощи свързах само "ястието" на Овцата и далака на Стоянов, но за него и бб подсказа.. Другите не съм ги мислила..

Искам ВИП сезон с  Михаела, Луна, Кулагин, Нора Недкова, Албена Вулева, Евгени Минчев... Да съберат малко характери на едно място
И трябва да скрият всички вилици и ножове..
.

# 1 259

Да, ама такъв, дет да не се излъчва и само накрая да ни уведомят за последиците.
Аз съм ЗА да ги съберат, но само при условие, че изобщо не ги пускат обратно в обществото…

Общи условия

Активация на акаунт