BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 239
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Варна
Lilly_85 да не преиграваме
Просто кой облича Александра е известно от няколко години.

# 1 531
Lilly_85 да не преиграваме
Просто кой облича Александра е известно от няколко години.
Не, просто ми стана странно изречението “кой ли чете…”, сякаш сме някакви малоумни. Не ни предстои изпит, никой не си прави труда да помни всеки пост от-до. Забравила съм, че си го написала преди време. Някой друг явно също е забравил, щом се дискутираше. Нито пък всички следим под лупа проявите на Александра, че да знаем кой я облича и от колко години. Не виждам защо трябваше да се изтъква?

# 1 532
Ето от такива постове..."ще гласувам за Котов само да съм против Давид"...Аз като някой ми е неприятен не гласувам,не го гледам и т.н.То така от яд и..да не кажа друго ,ще гласували.Що се хабите.

# 1 533
Давам 2 кила брАшно за 2 лебеца,  на гласуващите за Давид.. 😎
🚔   🚨 👮‍♂️

# 1 534
Аз съм за Давид и Котов. Който и да спечели, ще ми е мъчно за другия.

# 1 535
  • София
Екскюз ми, ама не приемам критики от бивши несполучили президенти...
А и аз нито нещо купувам, нито нещо продавам...само черпя Sunglasses

Скрит текст:

# 1 536
Не знам доколко може да се разчита на коментарите във ФБ, но там на 2-3 гласа за Давид, се падат от 10 нагоре за Котов. Ако тези същите гласуват, преднината му ще бъде сериозна. Още се колебая, обаче без съмнение Валентин игра със завидно постоянство.

# 1 537
Екскюз ми, ама не приемам критики от бивши несполучили президенти...
А и аз нито нещо купувам, нито нещо продавам...само черпя Sunglasses

Скрит текст:

Joy Grinning Благодарско,добър апетит!

# 1 538
Не знам доколко може да се разчита на коментарите във ФБ, но там на 2-3 гласа за Давид, се падат от 10 нагоре за Котов. Ако тези същите гласуват, преднината му ще бъде сериозна. Още се колебая, обаче без съмнение Валентин игра със завидно постоянство.
Значи, ако спечели Давид ще е с фалшифициран вот Sunglasses

# 1 539
Да, и двамата заслужават. Много хора хейтят сезона, но не се сещам да е имало друг такъв, в който и двамата топ играчи да заслужават и да не са пълни циркаджии.

Някой гледал ли е “Голямата сестра” с Роксана? Гледам, че в някакви сайтове пишат, че Елена я е питала би ли влязла в къщата, а тя отговорила, че да - и има клауза в договора, че няма да я лишават от цигари. Тоест един вид, че вече преговарят. Но не знам дали медиите не са извъртяли думите ѝ или наистина така се е изразила.

# 1 540
Ето от такива постове..."ще гласувам за Котов само да съм против Давид"...Аз като някой ми е неприятен не гласувам,не го гледам и т.н.То така от яд и..да не кажа друго ,ще гласували.Що се хабите.
Защото не харесвам Давид, а по някакви необясними за мен причини стигна до финал и дори е спряган за победител. Чак да се хабя... просто вота е положителен и това е моят начин да гласувам негативно Simple Smile
"Аз като някой ми е неприятен не гласувам,не го гледам" Моят телевизор явно е от по-старите и няма опция да пропуска сцените с неприятните за мен участници.

За Роксана, не го изгледах целия, но да. Елена я пита какво би станало, ако хипотетично влезе във ВБ и и спрат цигарите вътре в къщата и тя отговаря "Няма, това ще е предварително подписано в договора". По-скоро звучи все едно се шегува, а не че преговарят с продукцията.

# 1 541
Днес е финалът и да ви кажа, на мен много повече ще ми липсва да влизам в темата и да коментираме случващото се, отколкото самото предаване Smile . Аз също направих бърза справка с коментарите в социалните мрежи и огромна част от тях са за подкрепа към Котов, следван от Давид и Сияна, за която също имаше доста коментари. За Стоянов почти не видях, явно не защото не заслужава, а просто не изпъкна достатъчно на фона на останалите 3-ма.

# 1 542
Стилистът на предаването се подиграва с Александра. Тя има тяло закачалка - всичко ще й стои чудесно, не е нужно да се гаврят с тоалетите й. За разлика от Башар тя се старае много повече като водеща. Той постоянно прави лапсуси, бърка имената на участниците се държи глупаво, но пък ми харесват като екранна двойка.

# 1 543
  • София
Стилистът на предаването се подиграва с Александра. Тя има тяло закачалка - всичко ще й стои чудесно, не е нужно да се гаврят с тоалетите й. За разлика от Башар тя се старае много повече като водеща. Той постоянно прави лапсуси, бърка имената на участниците се държи глупаво, но пък ми харесват като екранна двойка.

Много потрес я обличат, дано за финала да е окей, дали и този път всички участници ще бъдат на финала? Сигурно за малко ефирно време ще се навият...

# 1 544
Мути ще е първа писта там Joy

Общи условия

Активация на акаунт