BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 174
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 545
Между другото, нали бяха питали съквартирантите дали смятат, че някой от тях е ром ( не се сещам точната формулировка на въпроса), днес ми попадна този пост на Георги от ББ6 с Мути, Грозденка и Яница. 
Аз тогава мислех, че намекват за Иван, но явноооо. Laughing

# 1 546
Според мен ще поканят някои от тях със сигурност, като задължително ще ги питат за кого са. Всички единодушно ще кажат, че са за Давид.

# 1 547
И най-якото ще е накрая Котов да спечели, ще се пръснат от яд. 😀
Според мен ще поканят някои от тях със сигурност, като задължително ще ги питат за кого са. Всички единодушно ще кажат, че са за Давид.

# 1 548
Стилистът на предаването се подиграва с Александра. Тя има тяло закачалка - всичко ще й стои чудесно, не е нужно да се гаврят с тоалетите й. За разлика от Башар тя се старае много повече като водеща. Той постоянно прави лапсуси, бърка имената на участниците се държи глупаво, но пък ми харесват като екранна двойка.
Башар е тотал щета. Не знам защо отново го наеха като водещ, при положение, че 99% от коментарите за него миналата година бяха негативни. Загледах го и в “На кафе” вчера или онзи ден, бяха заедно с Александра. Такива глупости дрънкаше, че дори тя започна да го гледа малко странно. Дано догодина има нов водещ (и не е нужно да търсят копие на Ники Кънчев - да не се лъжем, затова Башар беше избран първоначално). Александра е добра, ще се радвам да води още един сезон, но с нов партньор.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 18:38 от Lilly_85

# 1 549
Какво пък имате да им гледате на Стоянов и Сиана? Joy "На мен ли говориш?На теб говоря..ама ти ..дай да те цункам.."и подобни.Скучни са ми до болка.За неестествени няма да говоря.

Предвид какви са нахакани днешните младежи, и на мен ми е криндж да гледам нескопосаните им интеракции.

Сега се замислих, че ако не бяха в шоуто, а се бяха срещнали навън, в дискотека примерно, нямаше да има кой знае какво дърпане от нито една от страните.
Да не се приема като укор към тях, нищо ненормално.

# 1 550
Лили, не съм ги гледала онзи ден, но ги гледах в "На кафе" на старта на предаването и Башар се държа скандално. Той се има за много извисен културно и духовно, постоянно се подиграва с Александра и се прави на интересен. Във въпросното участие не спря да я прекъсвва и да не й дава възможност да се изкаже. Тя пък е пълна противоположност, говори само положителни неща за него, изслушва го и подхожда с уважение.
Не разбирам и аз на какво отгоре са всички тези претенции от него, като той се дъни на всеки лайф с лапсуси и простотии, които говори. Тя беше качила влог, явно чете сценария по 100 пъти и реагира адекватно на момента.

# 1 551
Абсолютно. Освен това Башар ми направи грозно впечатление по време на предишния лайв, като Александра направи лапсус (за пръв път - един лапсус, в сравнение с неговите сто този сезон) и той пусна някаква шега към нея, но прозвуча доста подигравателно.

# 1 552
Той се държи с нея все едно тя не става за нищо, а той е сериозен културтрегер. Само дето двамата са един дол дренки на една и съща позиция. Разликата е в това, че той има претенции до тавана, а тя е тази, която си върши работата и се подготвя за ефир. Той офива, обличат го и каквото стане.

# 1 553
За мен си вършат работата професионално -щом не ги забелязвам , значи се справят. От коментарите тук им обръщам внимание. И двамата са ми ненатрапливи

# 1 554
Най-много ми харесва това, че тук обсъждаме предаването, по-интересно ми е от самото предаване. Иначе стискам палци за Котов!

# 1 555
  • Варна
На Башар като му "знам" сестрата (само от разни Тв изяви ,но тя е достатъчно "гръмогласна"),не може да ме учуди особено.

# 1 556
Много потрес я обличат, дано за финала да е окей, дали и този път всички участници ще бъдат на финала? Сигурно за малко ефирно време ще се навият...
Силно се надявам да са там. Искам да се "порадвам" на далакоядеца. Може и Цецо да се вясне, за него вярно ще се зарадвам. Миналогодишните сценки с Косара и Ивонне бяха безценни. А да, и Енигмата гледаше все едно не са му сменили памперса. Абе сега като се замисля, доста по-ярки бяха всичките миналата година, но може и само на мен така да ми се струва. Все пак предния сезон невменяемите ги изкараха бързо-бързо и останалите имаха възможност да се разгърнат, а тази година всичко беше викове, крясъци, закани за канибализъм и същински потоп от сълзи.

# 1 557
Знаем ли кои са коментиращите в студиото на финала тази вечер?

# 1 558
Хора...според вас Мути дали от вчера е вече на позиция, или днес по-раничко, към 06:00 е застанал?

# 1 559
На Башар като му "знам" сестрата (само от разни Тв изяви ,но тя е достатъчно "гръмогласна"),не може да ме учуди особено.
Карла споделя скандални нейни снимки във фейсбук. Ако не знаеш, че е Карла, която на времето направи хит с Руши, ще я вземеш за жена с много сериозни проблеми...

Общи условия

Активация на акаунт