BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 042
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 965
Супер! Много харсвам ВИП сезоните, но ако наистина правят такъв сезон, то да поканят певци, водещи, актьори, артисти и популярни лица, а не само онлайн лаладжии тип инфлуенсъри...

# 1 966
Аз харесвам повече ББ от ВБ, особено като почнат да излизат за участия виповете, то се губи цялата идея на играта

# 1 967
Попадна ми в ТикТок това момиче с 40 хиляди последователи, което е било на финала на ББ. Вижте какво е написала… Явно наистина няма да го дават повече.

Аз го тълкувам сякаш ще ѝ липсва, защото сезонът е свършил, а не че ще ѝ липсва, защото никога повече няма да го дават.

# 1 968
Може би още продукцията се чуди какъв сезон да пуснат - дали да е ВИП или БИГ. Затова не обявиха официално кастинг за ББ.

# 1 969
Като знам какви "випове" ще вкарат и ми става смешно Joy

# 1 970
Оо да, Капитонова и Елвиса са мега VIP 😀

# 1 971
Оо да, Капитонова и Елвиса са мега VIP 😀
Воглаве с Роксана. Но тя поне може да пее. Елвиса има ли реалити да не го е обиколил един-два пъти?

# 1 972
  • София
Бачорски къде го забравихте? И той е гастролиращ "випаджия"...Няма да минем без него 🙄 Аман..

# 1 973
Бачорски къде го забравихте? И той е гастолиращ "випаджия"...Няма да минем без него 🙄 Аман..
А, вярно забравих на всяка манджа мерудията....Сто процента е вътре и тоя "випаджия"

# 1 974
Бачорски е буквално навсякъде. Само в "Ергенът" не се е появил още.

# 1 975
  • София
Не искам ВИП, то няма кой да се покани, големите имена, които са се съгласили са минали, другите не вярвам .. предвид колко са отказвали, сега да нарушат този принцип.

Изслушах Котов при Елена, прекрасен и стойностен. Определено е приятен събеседник. Изслушах и Давид, ми и на двамата им желая щастие. Радвам се, че положителните герои и стойностните хора стигнаха до финал.

# 1 976
Те вече истинските "випове" кой знае какви пари искат, за да влязат... Абсурд да имат пари да им платят Satisfied

Трейтърс така и не си го пуснах, след като разбрах, че за пореден път Бачорски ще участва някъде.

# 1 977
Биг Брадър не е онзи Биг Брадър от преди 20 години, когато нямаше други риалитита. Излъчваше се от 20:00 часа, в по-гледаемия часови пояс. Сега той е зает от два пъти по-дългите епизоди на Игри на волята.
И зрителите не са същите. Тогава нямаше инстаграм и даже и тези теми тук ги е нямало. Хората дискутираха всичко помежду си. С информация се сдобиваха само от предаването и коментарните студиа. Преди 20 години публиката се вълнуваше от това какво ли става с 16-20 човека, затворени в общо пространство и как се развиват отношенията между тях.

...нямаше диско, нямаше реге, нямаше даже Диана Експрес Notes

# 1 978
ВИП Брадър поне за мен е адски скучен. То все и едни ВИП-ове вкарват...

# 1 979
Биг Брадър не е онзи Биг Брадър от преди 20 години, когато нямаше други риалитита. Излъчваше се от 20:00 часа, в по-гледаемия часови пояс. Сега той е зает от два пъти по-дългите епизоди на Игри на волята.
И зрителите не са същите. Тогава нямаше инстаграм и даже и тези теми тук ги е нямало. Хората дискутираха всичко помежду си. С информация се сдобиваха само от предаването и коментарните студиа. Преди 20 години публиката се вълнуваше от това какво ли става с 16-20 човека, затворени в общо пространство и как се развиват отношенията между тях.

...нямаше диско, нямаше реге, нямаше даже Диана Експрес Notes
Имаше си много хубав форум, в който беше супер забавно. Все още помня един ник - Гадния Батка. Умирах си от смях с него . Grinning

Общи условия

Активация на акаунт