BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 044
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Моите спомени са, че Давид започна нагледно с ръце да обяснява на Ебру как
земята се върти около
слънцето и не викаше само..ооо-ууу..

# 1 951
Знаете ли къде е парадоксът тук? Че участникът, който вярваше, че земята е плоска понеже не виждал друго, че Ковид няма и че ваксинираните са чипирани тоест Лена е осигурена материално и може да не работи до края на живота си ако поиска, понеже баба и държи вериги ресторанти в Щатите. Ако не друго, поне средно образование трябва да има тази млада жена, къде е спала по време на уроците по физика и биология не знам, че и деца възпитава в момента. Хубаво е, че има поне една страст и това са ретро автомобилите, това и дава някаква цел в живота все пак.

# 1 952
  • София
Веселка вече изглежда доста добре, даже според тукашните разбирания може да се съблича гола...естетически няма да дразни..🤣🤣
Хубавица е..

# 1 953
А, тя Веселка се съблича в Тикток, ама за предпочитане е да си стои с дрехите, че иначе положението хич не е за пред публика.

Относно приключилият сезон, за мен той беше най-скучният и слаб от всички досега и за пръв път не подкрепях никого и никой не ми беше дори малко симпатичен. Иначе честито на Давид, дано не я профука напразно наградата.

# 1 954
Хайде да гледаме Голямата сестра с Валентин:

https://youtu.be/c5yaReMDGS8?si=NxJAruleFNSCJ7lj

# 1 955
  • Варна
Тази сценка между Иван и Стефан съм я изпуснал…

Тази сценка е AI. Бяха я пускали във фейса.

# 1 956
Ема много готино 🫣

# 1 957
Гледах подкаста с Валентин Котов, хареса ми как се държеше и смятам, че това е най-адекватния и интересен персонаж, който направи епизод с Елена.
Хареса ми много това, което той каза, че Биг Брадър не е спазвал правилата, когато види, че може да има повече сеир. Даде за пример ситуацията със Стоянов и Иван, когато са извели Иван от Къщата.

# 1 958
Гледах някакви моменти, но ми стана странно като започна да хвали Елена колко е умна… Ние не видяхме много от това в къщата, но хайде. 😁 Да речем, че е над нивото на повечето там.

# 1 959
Да, това изненада и мен, защото от Елена не видях и не чух нищо умно. Но може би Котов ръси тези суперлативи, защото тя му е казала, че не се радва, че е вътре и той е осъзнал, че тя го вижда като конкуренция, което му е напомпало егото и реши да я почетка.

# 1 960
Изгледах половината от интервюто много щеше да ми дойде цялото наведнъж. Чак се плаша каква подредена мисъл има този човек. Чух нещо което не съм чувала за Иван да го казва във къщата. Елена каза,че Иван бил отвлечен за 6 месеца освен всичко останало от трудното си детство. Някой да знае нещо за това?

# 1 961
Да - един път излъчиха как съквартирантите коментират случката с отвличането, но не помня детайли. Беше отдавна и някак си не се наблегна на това.

# 1 962
Тъкмо жената ме подиграваше, че днес няма да има какво да гледам, пък то ме зарадваха с цял подкаст.Hands Raised Hands Не, че не си купих иначе половин издателство книги...Smiling Imp

# 1 963
Попадна ми в ТикТок това момиче с 40 хиляди последователи, което е било на финала на ББ. Вижте какво е написала… Явно наистина няма да го дават повече.

# 1 964
  • Bayern
Връщат „ВИП Брадър”   
 https://show.blitz.bg/rialiti/vrashtat-vip-bradar-eto-koya-chalg … ovori-da-uchastva
може би затова спират ББ

Общи условия

Активация на акаунт