BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 549
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 210
Както Стоянов, така и Сияна имат “чувства” един към друг спрямо нагласите в къщата и какво ще се хареса на зрителите. Че те цял сезон действат така и почти сигурно ще са на 3 и 4 място с тази тактика.
Обаче Михаела се държи абсурдно и всичко, което казва води на мисълта, че се опитва да добута Елена до по-предна позиция. Михаела е напълно наясно, че Елена не е харесван персонаж заради коментарите по адрес на Сияна.

# 211
Това с харченето на голямата награда вече го правиха в предаването "Мистър Кеш", голямата награда беше 50 хиляди лева, обаче я стопиха докъм 8000 лв. Най-много изхарчи Венета от първия сезон на Ергенът, а най-малко харчеше Пацо от Биг Брадър.

# 212
  • София
И какво печели тя, за да я добута и да отнесе тя негативите? Не е ли идеята да вдигне последователите си, щом знае, че няма шанс за паричната награда? Михаела ми е по-неприятна и от Ебру.

Тъпо е това с харченето..  все пак това ги е мотивирало.

# 213
Предложението на мъжа до Стефани изглежда точно толкова скалъпено, каквито са и отношенията между Сияна и Стоянов. Цяла България разбра за бременността на Стефани, от кумова срама следваше мъжът да действа така.

# 214
  • София
То пък е много важно да са бракувани... Важното е да си гледат детето и да се разбират..

# 215
И на мен са ми страхотно сладички Стоянов и Сияна. По-истинска и неподправена любов не съм виждал откак Каризма се разпаднаха...

# 216
  • София
На мен повече ми хареса любовта между Котов и магаренцето...така хубаво го целуваше Two Hearts

# 217
  • София
Не мога да се съглася, при все, че се знае, че всяко чудо е за 3 дни и скоро няма да се коментират и няма да се помнят. Ако не желая нещо.. без значение кой ме гледа няма да го направя. Явно разни хора - разни идеали. То в този свят на фалш, стана нормално всичко да се подлага под съмнение.

# 218
И на мен са ми страхотно сладички Стоянов и Сияна. По-истинска и неподправена любов не съм виждал откак Каризма се разпаднаха...
E кога е имало любов в Каризма, различна от приятелската? Миро е г*й, а Галка е леко луда, може и да си е падала по него. Но и двамата се кълняха в различни интервюта, че са приятели.

# 219
Предложението на мъжа до Стефани изглежда точно толкова скалъпено, каквито са и отношенията между Сияна и Стоянов. Цяла България разбра за бременността на Стефани, от кумова срама следваше мъжът да действа така.
Аз по-скоро си мисля, че Стефани искаше да врътне стратегия, взаимствана от Здравко от първи сезон. Оказва се бременна, изживява някакви тежки емоции пред цяла България, преживява стреса, накрая решава, че ще бъде майка, публиката се умилява и ѝ дава наградата. Само че не ѝ стигна капацитетът да го направи по умния начин и я изкараха прекалено бързо, преди да успее се разгърне.

# 220
Не вярвам Стефани да има капацитета да си помисли за подобна тактика. Личеше си, че е много елементарно момиче и изглеждаше много притеснена от това, което й се случва.

# 221
Тя Михаела ако продължава да хули Сияна - още ще и вдигне акциите. Чиста и проста злоба към младото и хубавото, друго кой знае какво не им е направила, че толкова жлъч да сипят по нея. То и флирта им със Стоянов ще кажеш, че Брулени хълмове гледат, пък то повече прилича на детска свалка в голямото междучасие. Тъкмо стана приятно за гледане и скапаха всичко с тая овца. Не спира да грачи простотия след простотия. За наградата нямам думи. Тая чутовна сума преди данъци и тя им се досвидя. Нищо чудно, че само изпадняци влизат.

# 222
На мен повече ми хареса любовта между Котов и магаренцето...така хубаво го целуваше Two Hearts

И магаренцето май имаше повече мерак от Стоянов... Rolling Eyes

# 223
И магаренцето май имаше повече мерак от Стоянов... Rolling Eyes
Много е сладурско магаренцето ... на корицата на темата Wink

# 224
  • SF
Както Стоянов, така и Сияна имат “чувства” един към друг спрямо нагласите в къщата и какво ще се хареса на зрителите. Че те цял сезон действат така и почти сигурно ще са на 3 и 4 място с тази тактика.

Вие пък ги изкарвате егати специалистите тези двамата. Психолозите на едно цяло общество. Завършени манипулатори, актьори, достойни за Оскар!
Знаят какво се харесва на зрителите и са се наговорили да се целуват и да показват любов. Simple Smile Сигурно е така!
Щото Бебо и Беба от миналата година взеха, че спечелиха наградата!
Защо Давид не скочи на Сияна, защо Котов не си хвана Мина, ако това чак толкова се харесва на зрителите? Цвети с Калин можеха да се вземат, Елена и Паранормалния. Или само Сияна и Стоянов знаят за нашите нагласи и вкусове.
Като чета в темата, май не знаят, че това навън не се харесва и ги хейтим точно както и Михаела ги обвинява.

Общи условия

Активация на акаунт