BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 472
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Е как така свърши? Шашинг. Очаквах някой да излезе

# 196
Вече и аз така намръщено като Сияна гледам Стоянов докато говори, толкова елементарен и дразнещ е с бедния си речник….

# 197
  • SF
Абе тъпото си е тъпо! Сценарий да й бяха написали, щеше да го обърка.
Стоянов обаче непрекъснато си търси повод да гушне и цунка Сияна. Държи уж някаква дистанция, но си е влюбен. И то истински. И тя истински си го харесва и го заобича.

Много внезапен финал тази вечер.

# 198
Само влюбен ще е Стоянов. Joy

# 199
Михаела изобщо не опровергава очакванията. Все същата песен. И много моля, ало продукцията, сменяйте по-плавно кадрите когато давате Михаела, че получавам моментален стрес и силен уплах. Абе много страшна тази бе, как може да се обезобрази по този начин. И започвам да си мисля, че с нея все пак има нещо. Тя два пъти каза "имате една седмица за еди-какво-си" и веднага се поправяше на "имаме". Прекалено е абсурдно, некоректно и нелогично да я пуснат направо на финалната седмица, че и да мъти водата. И пак същата песен - жертва, та жертва. Абе ало, къде пише, че не може? Ма тя не се била направила, ами да - тя беше прекалено заета да се прави на принципна и непоклатима, но я видяхме и нея що за стока е. Нещо се дразня на последните епизоди.

# 200
Е, кажете сега как ББ да даде тайна мисия на Михаела? То си знае нейното и туй то. Нищо чудно, че се е въздържал.

# 201
Как свърши? Изпуснах края след рекламата...

# 202
Или Стоянов просто усети накъде духа вятърът след събитията със Сияна и след тях някак си е постоянно с нея и иска да я гушка и прегръща Rolling Eyes

# 203
  • София
Абе тъпото си е тъпо! Сценарий да й бяха написали, щеше да го обърка.
Стоянов обаче непрекъснато си търси повод да гушне и цунка Сияна. Държи уж някаква дистанция, но си е влюбен. И то истински. И тя истински си го харесва и го заобича.

На мен са ми много сладки заедно, има там някаква химия. Дано да са щастливи каквото и да стане извън къщата.

Стоянов малко заучени фрази, но си е такъв...кокетен и пак е сладък.

Ако има излязал .. искам инфоо, може и на лично.

# 204
Аз никаква любов не виждам между тях, просто са свикнала с тая близост и им се играе на влюбени гълъбчета.

# 205
Стоянов и Сияна няма шанс да имат връзка в реалния живот. Желая им всеки да си намери човека.
Никакъв шанс - той постоянно ѝ се дърпа, като стане по-интимно. Само дето от време на време я цунка за пред камерите. Ще излязат и няма и да се видят повече.

# 206
Е как така свърши? Шашинг. Очаквах някой да излезе
Утре ще излезе, нали гледаме с ден закъснение? Трябва 4 души да излязат преди финала, тоест по един във вторник, сряда, четвъртък и петък. Щом няма гласуване в Нова плей, значи не зрителите ще определят финалистите, а вътре злобарите. И ще изгонят най-силните, тъй като знаят, че Валентин и Давид са най-харесвани от зрителите, ще изгонят баш тях!

# 207
Ама каква любов?! Моля ви, това е смехотворно!

# 208
Проста и нагла...

# 209
  • София
И за Стефани имаше доста негативни прогнози, пък и там друго излезе...

Чакаме значи да видим кои ще останат. Тъпо ще е ако им харчат наистина от наградата. За мен си има гледаемоет предаването и интерес.

Общи условия

Активация на акаунт