BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 491
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 375
  • София
По-добре кротката шарена овчица да им бяха оставили, като нов съквартирант...Тая не се трае..

# 376
Не може да не е режисирано това.
Със сигурност са ѝ казали какво да прави като влезе.
Точно. ББ е вкарал Овцата обратно с уговорката да намали наградния фонд.

# 377
Грозната и пъпчива крещяща селянка да си ходи. Тази не трябва да се показва никога и никъде
То това се има и за лидер на мнение, нямам идея кой мъж би я търпял. Голямо дъно и голям срам, как се държи безумна.

Е, тя за това май си е стара мома. Нормален мъж няма да го прибере това нещо в къщата си. Грубо, но факт.

# 378
Дайте парите на Котов, докато Михаела не ги е изхарчила

# 379
  • София
Малее тоя Стефан е мега противен и безхарактерен. Елена и тя се разгърна каква ниска топка е.

# 380
Михаела явно още продължава да вярва, че тези пари няма да бъдат приспаднати от наградата. Съвсем обяснимо е Давид и Котов да имат против да им харчи наградата, защото смятат, че ще спечелят. И аз да съм на тяхно място, щях да съм против. Но и да не бях убедена в моята победа, не мисля, че е честно.

# 381
Айде пак за Давид. Достатъчно го харесват,  не е нужно и брадъра да му чисти толкова образа

# 382
Много простии хора...

# 383
Е, ама как няма да отидеш за Сафито…
Никой не е и очаквал друго.

# 384
Айде чакаме Сафито 😄

# 385
  • София
С какво му го чисти образа, че е викнал баба му?!? На всички ще поканят някой роднина..

# 386
Моят победител! Heart

# 387
И от кво му го чисти, с кво е замърсен?
Хората дето са го смятали за лигльо, ще продължат да си го смятат за лигльо, къв имидж, кви пет брадъра...

# 388
  • София
Това е страшно напрежение. Пак се показват достойните и отпадакът на обществото.

# 389
Михаела е олицетворение на дива селяндурка

Общи условия

Активация на акаунт