BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 491
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Подкастът си струва само заради изцепката на Лена да каже на Елена, че е закръглена… 😂

Лена: “Е сега, като ме питат, какво, да кажа на черното бяло ли?!”
Елена: “Никой не те е питал.”
След секунда…
Елена: “Смяташ ли, че си добре възпитана?”

Рева. 😂

Лена каза, че била на средна възраст, щото е на 30. 😂
И аз я мернах на клипче във фб. И това е след надграждането, не ми се мисли как е била преди това...

Котов трябва малко да счупи гипса...толкова е скован и сериозен, че е ту мач.. Това е човекът- антихумор, никаква шега не може да направи, а и ще се обиди, ако някой се пошегува с него. На друга крайност, в сериозната част-няма грешка...Но си е сухар..

# 676
# 677
Михаела е права в случая - Котов преигра, за да се хареса на зрителите. Ако толкова не искаше да номинира, трябваше да гласува за някой, който няма шанс да излезе. Давид например - всички знаеха, че никой няма да го сложи на пангара и можеше да се аргументира, че е посочил него, защото е сигурен, че няма да събере достатъчно гласове за изгонване от съквартирантите. Това е най-добрият начин да направи “празен” вот.

# 678
  • София
При мен аудиото изчезва след "Последствията от решенията"... натам нищо не се чува, нищо не ми загатва това промо.

Интересно ми е има ли слухове кой е излязъл снощи? И да видим колко са реалистични с това, което ще ни покажат.

Сега за мен трябва да си тръгнат

Михаела
Стефан
Елена

В този ред... Елена с тези цигари е.. чудо. Ако знаеш къде влизаш, ако знаеш играта и я следиш, следва да си наясно, че ще имаш такива ситуации. Аз бих почнала да се подготвям много по-рано и да имам психически нагласата, че трябва да очаквам и неочакваното.

Сега се върти и едно друго видео за това как е проектирана къщата.. психологически. То това е ясно, че там участва огромен екип.

# 679
При мен аудиото изчезва след "Последствията от решенията"... натам нищо не се чува, нищо не ми загатва това промо.
И при мен същото! Мислех, че грешката е само в моя тиливизор Grinning

# 680
Аз отидох на страницата и изобщо не намирам промото.
Нещо не ми издържат нервите напоследък и май ще гледам епизодите на другия ден... а така хубаво вървеше допреди вкарването на вресливата, чак бях почнала да го гледам в реално време.

# 681
Аз го гледах в Инстаграм - това във Фб е бъгнато.

# 682
Изтрили са го във ФБ…

# 683
Изтриха промото

# 684
Не успях да видя промото, а вече е изтрито... Интересно защо ли.

Сияна и Михаела нямаха имунитет. Излизането е по волята на зрителите и няма никакво значение кой е дал над 2 бона за имунитет или кой е обявен за защитен от ББ вътре. Въпросът е какво се случва с гласуването навън, затова е напълно необяснимо, че някой е подкрепил Михаела.

# 685
  • София
А какво даваха в това промо? Аз не успях да го гледам.

# 686
Промото е налично в инстаграм профила на предаването, може да го гледате там.
Накратко: заради действията на Котов с отказа му да гласува - ББ спира топлата вода, взима им завивките и цялата храна.

# 687
Накрая Котов, мисля, че пусна сълза, но може и да се бъркам.

# 688
Промото е налично в инстаграм профила на предаването, може да го гледате там.
Накратко: заради действията на Котов с отказа му да гласува - ББ спира топлата вода, взима им завивките и цялата храна.
И накрая Михаела казва на Котов, че от зор да направи добро впечатление на зрителите, ги е оставил без завивки и храна. В последния кадър той търка вежди недоволно. Усети, че се е прецакал.

# 689
Този казус е доста интересен, защото в случая според мен Котов наистина не желаеше да целуне Лена по бузата, но в същото време човекът демократ, привърженик на гласуването и изборът на множеството, реши да лиши цялата група от неща, които са санитарен минимум, заради принципите си. Сега въпросът е какви са му принципите? Собствен личен комфорт и убеденост, че е прав или страданието на всички заради неговото решение?

Общи условия

Активация на акаунт