BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 594
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 690
Брадъра прави всичко възможно, да спечели един определен човек обаче. А уж трябва да е безпристрастен

# 691
Проблемът с Котов е, че след мисията “галеник” изглеждаше, че си е взел поука и му е станало ясно, че не може да надцака системата. Ето обаче, че не е така. Безсмислено упорит. Трябва да се научи да бъде малко гъвкав в живота. Да си безкомпромисен е много надценена черта на характера.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 15:39 от Lilly_85

# 692
По този повод, снощи забравих да спомена нещо, което ми направи впечатление. Защо Михаела не спира да намила за историята със СН над Сияна? Всички видяхме, че не беше Сияна човекът, който извади тази тема на показ, а ББ. ББ беше този, който разкри нейна лична история, а тя в изповедалнята личеше, че не е много очарована от това да бъде коментирана тази тема, която може би е споделила с психолога на предаването по време на кастингите. Ето например Давид, Лена и други участници също имат лични проблеми и трудности, които обаче ББ не извади на показ. Защо Михаела коментира тази тема, все едно Сияна сама я е хвърлила на масата, като това изобщо не беше така?

# 693
Брадъра прави всичко възможно, да спечели един определен човек обаче. А уж трябва да е безпристрастен

Точно така! Но според мен няма да им се получи.

# 694
  • Варна
Изгледах "Голямата уста"
Мога да кажа ,че Лена е много шашашва! Харесва ми ,че е първична в реакциите се,няма задни мисли и сметчици .
Има странни пропуски в знанията си, много думи не знае (това чак ми се струва преиграно).
Определено ми беше интересно! Нищо общо с умрелите скумрии,чието изречение е мислено,премислено и накрая пак не излиза нищо.Празни приказки.
Да изкараш извън кожата "интелигентната" Елена,която е толкова премерена в изказа си и всичко.Това определено беше ...голям кеф!
За мен е злобна, студена ,пресметлива.Това да владееш изказа си е готино,но не те прави приятен човек .
И т.н..Да не говоря повече за това.
Всъщност излезе,че Лена изобщо не е толкова разкрепостена,както и самата тя се беше промотирала,за да е по-интересно.Нормална жена.По-бойна,с различна работа и виждане.
Лоша шега и изигра дупките в образованието и незнанието на елементарни думи.Това я правеше буквално смешна.
Не мисля,че останалите са по -добре.Просто си мълчат и когато не са сигурни или не знаят се снишават.
В крайна сметка сега като се гласува,всеки път след изгонване се нулира вота ли? Не ми стана съвсем ясно.Искам да гласувам,но не съм решила за финала.
Ако се гласува сега е само за изгонване в рамките на ден-два?

# 695
По този повод, снощи забравих да спомена нещо, което ми направи впечатление. Защо Михаела не спира да намила за историята със СН над Сияна? Всички видяхме, че не беше Сияна човекът, който извади тази тема на показ, а ББ. ББ беше този, който разкри нейна лична история, а тя в изповедалнята личеше, че не е много очарована от това да бъде коментирана тази тема, която може би е споделила с психолога на предаването по време на кастингите. Ето например Давид, Лена и други участници също имат лични проблеми и трудности, които обаче ББ не извади на показ. Защо Михаела коментира тази тема, все едно Сияна сама я е хвърлила на масата, като това изобщо не беше така?
Биг Брадър не може да изкара тази история, ако тя не желае да я сподели. На никой не е казвала цял живот, дори родителите ѝ не знаят. Сега изведнъж ББ я изкопчва за 5 минути. Предполагам това кара Михаела да се съмнява.

# 696
Знаете, че не симпатизирам на Сияна, но ми изглеждаше, че тя не предизвика излизането на тази ситуация, а ББ направи всичко.
Михаела е един много смешен човечец, който изобщо не може да бъде приет насериозно. Но като е тръгнала да коментира нещата, поне да беше коментирала приятелките й Елена и Ебру как нареждата и коментираха Сияна и Паранормалният, а после ги прегръщат...

# 697
Само аз ли не разбирам сега това нещо с гласуването. То реално 1 човек е излязал снощи, но ние не знаем кой е и може да гласуваме за него и да пускаме празен вод, така ли излиза?

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 12:47 от Илияна.Р

# 698
Знаете, че не симпатизирам на Сияна, но ми изглеждаше, че тя не предизвика излизането на тази ситуация, а ББ направи всичко.
Михаела е един много смешен човечец, който изобщо не може да бъде приет насериозно. Но като е тръгнала да коментира нещата, поне да беше коментирала приятелките й Елена и Ебру как нареждата и коментираха Сияна и Паранормалният, а после ги прегръщат...
На мен ми се струва обратното… Беше много ключов момент в предаването. Сияна я навикаха, малко по-късно Стоянов я заряза… Нормално, почна да се чуди дали мнението на съквартирантите за нея съвпада с това на зрителите и извади тежката артилерия. От самото начало ми се струва, че иска да хване нишката “мъченица”… Още във визитката почна с това, че децата ѝ се подигравали, че е дебела. После това с насилието. После със състоянието на майка ѝ. Не казвам, че лъже, но се опитва да използва тези неща в нейна полза и преиграва малко.

# 699
Гледам сега на запис и се чудя, някой всъщност виждал ли е Сафито? Тя сега с нас ли е в стаята? Laughing

# 700
Сафито беше качена тук на снимка, а в канала в ютуб, за който постоянно дрънка Стефан, я имала и на видео.

# 701
Ето ви ги Сафито и Стефан.

# 702

И след това целият този договор, с какво име ще излезе от изповедалнята, беше пълен цирк. Тя си е избрала да е Сияна, не разбирам защо я връщат в периода Силвия. Те очакваха, че ще излезе като Силвия, но не им се получи.

# 703
Само аз ли не разбирам сега това нещо с гласуването. То реално 1 човек е излязах снощи, но ние не знаем кой е и може да гласуваме за него и да пускаме празен вод, така ли излиза?
То така беше и миналата година. Защото излъчването по телевизията върви с ден закъснение. Може и да не е празен вот, ако гласуваш за фаворитите. Защото вотът е положителен. И ако подкрепиш Валентин или Давид, вотът ти се отчита за този епизод, който е видим утре, но е се извърши днес в къщата, хахаха. Но ако е гласуване за изгонване, нещата тотално се опорочават.

# 704
  • Bayern
Харесвам Давид , добър е, мил е, но когато човек се срамува да се нарече българин и мечтае да похарчи наградата си в Германия… това вече боли, защото не е важно колко си млад, а какво носиш в сърцето си.
Аз не помня Давид да е казвал, че ще си харчи парите в Германия. Още в първите епизоди каза, че в БГ му харесва много повече. Нормално е да се чувства повече немец отколкото българин, все пак по-голямата част от живота му е преминала в Германия. Но да се срамува, че е българин не съм чула да споменава

Общи условия

Активация на акаунт