BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 473
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Михаела е отврат. Искам утре да си отиде. Задълже преди Сияна задълже.

# 166
Ох, вече почвам да се съмнявам дали на Овцата връщането е подковано от продукцията - "Скачай на Сияна."

# 167
  • SF
Офффф тази Михаела какъв тъп философ е! Страхотен оратор! Само едно ще ни каже, само да изясни...

Не можах да разбера Лена успя ли да перефразира 250 лева в евро?

# 168
Ох, философстването на Михаела е отвратително и изтощително. Все да се изкаже, все да се обясни. Никой ли не я слуша в живота й, че да драпа за трибуна? Жалко създание.

# 169
Таз за ква се помисли... Тъпа 🐑

# 170
Михаела е супер досадния дървен професор.  Осъжда Сияна, че си е споделила историята и ще стигне финал със съжаление (очевидно в очите ѝ напълно планирано), осъжда я че връзката ѝ със Стоянов не е нищо там, осъжда я че след като намекна че ще гласува за нея да излезе тя, сега си е взела имунитет.
Сияна ще излезе права - всяко нейно мнение е грешно и вечно ще бъде съдена.

Иначе евала, че Давид ѝ каза да замълчи и да се смири малко, че прекалява. Слава Богу, поне не вика както други пъти.

# 171
1к за 2 цигари може... 2к за имунитет не.. Айде да се маха тая от предаването че чак почнах да харесвам Елена, цвете за мирисане ми е пред Михаела 😀

# 172
  • Варна
Аз ли съм тъпа или половината казаха,че не им трябва имунитет и си купиха ....Ооо,сега схванах !
Е,Сияна всъщност никак не е глупава.Браво.

# 173
  • София
Офффф тази Михаела какъв философ се! Страхотен оратор! Само едно ще ни каже, само да изясни...

На никой не му пука, даже нямам идея що за хора я следват. Много ми е токсична.

Още повече симпатизирам на Сияна - млада, сладка и кокетна.

1к за 2 цигари може... 2к за имунитет не.. Айде да се маха тая от предаването че чак почнах да харесвам Елена, цвете за мирисане ми е пред Михаела 😀
Всички са ми по-готини от нея.

# 174
Те са се засекли случайно, видели са се. Не са излезли на среща и на кафе. Още повече той трябва да се крие, докато официално не излъчат по телевизията, че е излязъл. Просто отчита факта, че е бил вече навън, извън къщата и го е видяла.  Акцентираше се на това: защо не е махнат от гласуването в Нова плей? Просто защото се излъчва с 24 часа закъснение. Тогава защо има онлайн гласуване, щом то е опорочено?
Засекли се случайно… Пък в същото време той се криел? 😂 Не, не го вярвам това. Иначе е съвсем логично гласуването да приключи на предния ден, за да имат време за монтаж и т.н. Просто изкарват този с най-нисък вот след вече отпадналия. Не вярвам да манипулират вота, защото не им е нужно. Те имат други средства да нагласят победата - показвайки или скривайки (най-вече) кадри, които са в полза или ущърб на даден участник. Много им е лесно да го направят - всички видяхме как почти сринаха Котов (с мисията и подходящ монтаж) и зрителите се настроиха срещу него. Явно обаче все пак са искали да го задържат, защото се спряха.

# 175
  • SF
И Стоянов защити Сияна и то доста категорично. На тази ораторка трудно й се взима думата.
Михаела страда от логорея. А "умната" Елена гледа като тъпанар, вади същия поглед като на Лена и много удобно си трае.

# 176
Бях забравил колко много ме дразни Михаела. Гонете я по-бързо, че ме кара да си изключа телевизора.

# 177
Върнете и Ванката да потроши онези досадни фигурки,който правят секс и са непрекъснат акцент на камерите и да свършва тоя бълвоч!
Ядосаните на Овцата,ще гласуват за Сияна,отиде Лена еврото и Плачещия и нула изненада.

# 178
  • София
Бях забравил колко много ме дразни Михаела. Гонете я по-бързо, че ме кара да си изключа телевизора.
Няма никаква реална представа за себе си. Излагация тотално и само я пипа тази коса и кокори очите докато смуче цигарките. Дъно

# 179
Брадъра не си е направил сметката и не му се плаща наградата, която и без това е смешна. Като се знае какви чутовни суми взимат телевизиите от рекламодателите за няколко секунди... Една цигара за 500 лв, защото знаят, че на всички ще им се пуши. Цяла седмица ще продължат да намалят от сумата, 500 лв сега пък минимум за търга. Стана абсолютно нелепо, хаотично, без правила, връщат се и хора, които публиката не харесва. Не дават и да ги изгоним! Рейтинг ще им правим после... 🤮

Общи условия

Активация на акаунт