BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 531
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 510
Той паранормалния ако бяха му каза ли 20хил. за целувка по ръката на Сияна, щеше да ги откажи, какво се прави.

# 511
Абе все съм гледал и чувал абсурдни неща, ама това вече ми идва над прекаленото. Добре, Котов попрекали, хубаво, всички се се съгласихме. Обаче какво става тук? Значи той им извлачи задниците през целия сезон и при първата издънка го гоним? А тая орева света за тези 5 хиляди лева, при положение, че малко по-рано броеше за нищо 10 хиляди за кутия цигари. Честно ли? На мен лично вече ми се драйфа, няма такова безсмислие.
Не му е първа издънка. Танцът с Лена, заяждането с Биг Брадър, измислената температура… Да речем, че един от играчите с най-малко издънки. Пак се връщаме до това, че продукцията няма нужда да нагласява вота. Достатъчно е да зададе една правилна мисия, да покаже един неудобен кадър и и зрители, и съквартиранти, веднага захапват.

# 512
Паранормалния не помни ли как за същото орева света за една бузена целувка. 😂 Котов му бил краен. А ти охлюв, какъв си-безгръбначно😂

# 513
Котов ако още веднъж каже "да хвърля някого под автобуса", ще отида да се метна пред трамвая.

# 514
Сега ББ като нищо да каже санкция от 5 бона заради това решение.

# 515
Ма той като един Христос тоз Вальо само кръст на гърба му трябва.Такива светци и Бог не ги толерира.
Ленка няма капчица акъл изказ още по малко.

# 516
Котов поне за гласуването не трябваше да действа така. Само губи точки за хората отвън, а те ще гласуват за него в крайна сметка, не тези вътре.

# 517
  • София
Котов е по-голямо магаре, от онова магаре.. Много ще й е тегаво на жена му, много се запъва и за някои неща не е прав..

# 518
  • Варна
Лелите си намериха удобна причина да игнорират силната конкуренция обаче Trollface
Мишки.

# 519
3 гласа за Котов - победител.

# 520
Кои са тези двама, които са гласували за това недоразумение Михаела за победител…

# 521
Михаела може ли да запази поне за 2 минути мълчание…

# 522
Михаела: Сияна е фалшива!
Михаела: Сияна, гордея се с теб!

... 🤔

# 523
Кои са тези двама, които са гласували за това недоразумение Михаела за победител…

Объркали са се.

# 524
  • София
Котов е по-голямо магаре, от онова магаре.. Много ще й е тегаво на жена му, много се запъва и за някои неща не е прав..
Трябва да бъде по-гъвкав и да може лавира повече. Давид дава празен глас.

Лена се аргументира глупаво и беше нормално да си върне Стоянов.

Един хвърля под автобуса, друг под влака.. чудо.

Общи условия

Активация на акаунт