BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 505
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 570
Жалко за Лена. Глупавичка е, но ми е доста по-симпатична от Михаела и Стефан. Но няма голямо значение, де. Те ще последват до ден-два.

# 571
ТЪПАНАРИ!
ДА ИМ СЕ ВРЪЩА САМО, 0,000001ОТ ЖИВОТА НА ЛИНА! (Извинявам се за крещенето! И дано не кълна ) Поредното доказателство, че ни промиват мозъците и плакнат очите.И сме стадо , лоботимирано от Михаели, Елени, Стефановци и прочие неосъществени медицински аборти!

# 572
За мен е много изненадващо, че Михаела не излезе. Ако и утре не излезе, не знам как ще коментираме, то не се гледа това нещо.

# 573
ББ Повече би се радвали на Давид. Определено е по-фаворитизиран от Котов.

# 574
Слава Богу ББ не можа да бутне Валентин.

Овцата (някак си много й отива тоя прякор на това кухо, постояно мятащо пиргата си, с твърде мъжка енергия женопободно същество) ... ох, олях се. Та тая овца, въпреки целия привидно всенароден хейт, имаше учудващо високи проценти вот, преди да реши сама да си тръгне, което е доста съмнително откъде идват или ББ сам донажда едни поне 10-15% отгоре, защото скандалджиите са му златни кокошки, за наш ужас.

# 575
По скоро, ако не изкара Михаела ще си срине рейтинга. Колко от нас биха я издържали още три - четири дни?

# 576
ТЪПАНАРИ!
ДА ИМ СЕ ВРЪЩА САМО, 0,000001ОТ ЖИВОТА НА ЛИНА! (Извинявам се за крещенето! И дано не кълна ) Поредното доказателство, че ни промиват мозъците и плакнат очите.И сме стадо , лоботимирано от Михаели, Елени, Стефановци и прочие неосъществени медицински аборти!

А ето, знаех си. Hug

# 577
Появи се, кой питаше за роднините на Лена 😁

# 578
Май този епизод си беше чист rage bait. Да се ядосат зрителите и да има повече коментари. Някои успя ли да скрийншотне какви са процентите за момента?

Не мога да повярвам, че Лена имаше по-малко гласове от мекотелото Стефан. Има хора, които харесват това мекотело? 😂😂

# 579
ББ Повече би се радвали на Давид. Определено е по-фаворитизиран от Котов.

Хей, chill.zone, отдавна се каня да те питам...

На теб какво ти е мнението за Давид, харесваш ли го, какво мислиш?

# 580
Дали Давид или Валентин - все ще е добър избор. Само се надявам Овцата да я няма в четвъртък вече.

# 581

Ето ги и резултатите. Давам своите предположения:

1. Котов
2. Давид
3. Сияна
4. Стоянов
5. Елена
6. Михаела
7. Паранормалният
8. Лена

# 582
След като Михаела напусна, сезонът стана далеч по-приятен, върна се и не се издържа. Не разбирам какво е това предложение от страна на ББ да върне точно нея, а не образи като Мина и Калин, които щяха да са по-полезни за продукцията.

# 583
Вече има подкаст с Лена… Бързи са!

# 584
Иии, дано поне майка ѝ/стринка ѝ на Лена дойде пак в темата да ни се скара на всички. Hug
Коле, нито съм майка й,  стринка й и каквото там се сетиш! Дано не видиш в очите на своите деца, това което аз съм видяла в очите й някога...

Общи условия

Активация на акаунт